Eşinizin/Sevgilinizin sigara- alkol içmesine karışır mısınız ?

Grimsi_

••● Ήuzuя ••●
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
5.461
8
156
Diğer
Eşinizin yada sevgilinizin sigara- alkol içmesinden duyduğunuz rahatsızlığı ona söylüyor musunuz ? Yasaklıyor musunuz? Ya da karışmıyor musunuz? Bu konu da neler yaptığımızı, fikirlerimizi paylaşalım arkadaşlar ..
olumunekankayizsmile

fazla alkol kullanmamasını soyluyorum saglık acısından iyi olmadıgını belirtiyorum ama koca adam ne kadar karısabilirsinki

Ne sigara ne alkolla ilgili bi sorun yaşıyoruz ama yaşanırsa sonuna kadar karışırım, o da bana karışır. Eğer ki seviyorsanız karşınızdaki kişiyi, onun sağlığı için siz de karışırsınız.

Ne sigara ne alkolla ilgili bi sorun yaşıyoruz ama yaşanırsa sonuna kadar karışırım, o da bana karışır. Eğer ki seviyorsanız karşınızdaki kişiyi, onun sağlığı için siz de karışırsınız.

vereliniortak

çok şükür öyle bi sorunumuz yok..zaten olsaydı ben yapamazdım o insanla..ama olsaydı kesinlikle karşı olurdum...çünkü ikisine de şiddetle karşıyım..:olmaz:

Eşinizin yada sevgilinizin sigara- alkol içmesinden duyduğunuz rahatsızlığı ona söylüyor musunuz ? Yasaklıyor musunuz? Ya da karışmıyor musunuz? Bu konu da neler yaptığımızı, fikirlerimizi paylaşalım arkadaşlar ..
olumunekankayizsmile

içki alıyordu taki benle başlıyana kadar
ondan sonra içmedi... ama artık içe bilir istedigi haltı yiyebilir umrumda degil:dilcikar:
zehirlensin :dilcikar:

benimkinde reflü olduğu için alkol istese de alamıyo kaydirigubbakcemile3

benim bitanem fazla içmez zaten
yılda 1-2 defa bi kaç arkadaşıyla biraz içer
sarhoş olcak kadar değil kendinde olur yanii

arkadaşları da tanıdığım kişiler
öyle kendini kaybetcek kişiler değil aklı başında
dozunu biliyolar
yılda 1-2 de çok değil
zaten tembihlerim

şimdi onu da kısıtlayamam yanii o kadarda özgür olsun kaydirigubbakcemile3

evet bendee KARIŞIRIM.. önceden içmemiş. ayrılık yasadık ozaman bira içmiş inat deil mi bende içtim :) birdaha içemedi :) yane içerse karşılıklı olcağını bilio oyusden ıÇEMıYOR.. yoksa bu sefer biter. sigarada öle...

ıçkiyle arası yoktur zaten. Tek tük sigara içerdi. Nefret ettiğimi bildiği için onu da bıraktı
Askerde çoook stres olursa içebilir miyim diye sormuştu tabiki hayıııır
içersen bende içerim blöfüm etkili oluyorkaydirigubbakcemile4

benimkide askerde ya. sürekli soruorum içiyor musun die ? direk bu cvp geliyor HAYIRRRRR... :) sürekli sorma içmemm dio :) inş içmezz suanda kötü yerde bakalımm...

benimki alkol çok içemez zaten 1 birada sarhoş olur aşkım :) karışmam ben de tam tersi ben de severim alkolüü ben daha çok içerim hatta hehe :D
ama sigara içiyor :( bıraktıramadım.. bi de şimdi sınavı var bırakması da ayrı stres olcak alıştığı şeyleri bıraktırmak istemedim ama sınavı geçer geçmez sözü var kesin bırakıcak ayrıca çok pis trip yaparım kesin bırakcak yani kararlıyım :D sigaranın kokusundan nefret ediyoruuum!!!

içki alıyordu taki benle başlıyana kadar
ondan sonra içmedi... ama artık içe bilir istedigi haltı yiyebilir umrumda degil:dilcikar:
zehirlensin :dilcikar:

ne oldu kızz pek ceyar gördüm seni CADIARZU

sigara içiyoruz zaten içki desen arada bir karşılıklı içeriz
sürekli içen biri olsa tabiki karışırım

Back
X