Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

tabiki dekolte mini etek birde komsunun birinden yasaklamisti ama bu yasaklar kalkti yeni evlenince bunlar yasakti bana simdi ozgurum

Ojeden nefret eder,ama yıkacağım bu yasağı,kararlıyım...:lepi:
Bir de telefon takıntısı var beyefendinin..
"Neden açmadın,geç açtın,hat değiştir ...vs.":tomato:
Yoksa kıyaftelerime istediği kadar yorum yapsın,takmadığımı, canımın istediğini yapacağımı bildiği için konu uzamaz..:CüvCüv:

hmmm...benim çok zeki ütülüm ısrar ettiğinde herşeyi yasaklar...
etek yasak...sıfır kol yasak...dar pantolon yasak...say say bitmez...
benim için de ona zekasını hissettirmemk yasak...kendinden çok emin olduğu için kandırılması kolay oluyor...
geçen gün kotumun üzerine süper seksi bir badi giydim...askılı çok şirindi...
beni gördü..o daha ağzını açmadan...ayy ne vasat olmuşum yaa gidip şöyle şıkır şıkır bişeyler giyeyim dedim...tuttu kolumdan yok hayatım iyisin iyisin dedi...
garibim sanırım daha kötüsünü hayal etti...:roflol::roflol:
eteğimin altına topuklu çizmeye bayılırım...yemeğe gidecez...bir ayağıma çizme bir ayağıma ayakkabı giydim...gittim..hayatım yaaa bu ayakkabı daha güzel oldu ama çok ortada di mi bacaklarım dedim...aaa evet çizmeyi giy lütfen dedi..halbıki ben zaten çizme giymek istiyordum...:içelim:
ahh benim deha kocam ahhh...
:lepi::lepi:

iyi artik ben giyinmesini bilmiyorumda oda bana yasak koyuyor..klava:

koymadi hic,hos koysada basedemez benle..jeyyar düsünüyorumdaCADIARZU tek

takintisi

saclarimi topladigimda olusur bu aralar toplama diyip duruyordu..tatlicadiarzu

bunları kocana okutmazsam noliyim sengözlerimebaksanab

valla bu betyy bu işi biliyo evleneyim senden ders alcam he :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Senin ütülü de zekiyim diye geçiniyo heeee, o daha seni tanıyamamış olm.. :roflol:

bunları kocana okutmazsam noliyim sengözlerimebaksanab

valla bu betyy bu işi biliyo evleneyim senden ders alcam he :roflol:

beni iyi eğittiler kızım...kocam sakat çıktı bakma sen...yoksa ben neler yapardım da işte...
he kocacım demeyi öğren şeker...sonra bildiğini yapmaya devam...sensin reissin sen nedersen o olur...şişir adamı...o şişkinlik uzun süre sana sarmasını engelliyor...

Biz kadınlar cok munzuruz beeeeeetatlicadiarzu

Betyyyy taleben olimmiiiilaelaelaelaelae

Bence yeter bu kadarı zavallı adama tatlicadiarzu

Kocacım demesi kolay da şu şişirmenin ayarını fazla kaçırmasak :roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Senin ütülü de zekiyim diye geçiniyo heeee, o daha seni tanıyamamış olm.. :roflol:
heee..o daha kimlen dans ettiğini bilmiyoki...yeter ki inatlaşmayayım...başka bişeye gerek yok...
olm adam astı kesti bikini yasak diye...asla giydirmem sen beni ne sandın diye geziyodu ortalıkta...dinler miyim gittim aldım aşkım dedim bunun üstü dolgulu mayolarda yok mecburen alıyorum dedim...hee tamam ozaman zaten çok güzelmiş dedi...:roflol:

Biz kadınlar cok munzuruz beeeeeetatlicadiarzu

Betyyyy taleben olimmiiiilaelaelaelaelae

ol şekerim ol...
eğitim şart...baktın kocayı eğitemiyosun kendini ona göre eğiteceksin hepsi bu...

Ya şimdi Betiş,
sen az çok biliyorsun,benim kocem zaten her yönden şiş yaşıyor bu hayatta..:CüvCüv:
Acep neden bazı gıcıklıklarına çözüm bulamıyorum..
Şiş olmak bizde neden işe yaramıyor?
Daha ne kadar şişmesi gerekiyor?:uhm:
Patlama noktasına gelince iş işten,şiş şişten geçmiş olursa ben ne edecem?
Açıklama bekliyorum..CADIARZU
Mübarek günde yüzümü güldür..benneyaptımki

ol şekerim ol...
eğitim şart...baktın kocayı eğitemiyosun kendini ona göre eğiteceksin hepsi bu...
[/QUOTE]

Yok yok koca egitilcek şeye benzio:roflol::roflol:

eğitilmicek gibi olsaydı almazdımlaelaelaelaelae

seninki elektrink elektroninkçi de ondan...bizimki sadece ütülü bebem...
bir de seninkini zamanında şişirmişler o alışık...benim garibimi kimsecikler şişirmemiş...
adam şaşırıyo naapcan...
seninkine tersini uygulasak...söndürsek nasıl olurkine...

Sönmüyor ki..Çok üzgünüm çoook
Onu da denedim..
Benimki umutsuz vaka,anladım ben..kafamçokkarıştı

anam hatundaki zekaya bak
gurban olurum böle arkadaşa hep derimŞeniz
bu karıdan öğrenicek çok şeyim var diye

Benim taktik bu :roflol: gercekten ise yariyo aslinda istedigin seyi istemiyormus gibi yapmak, ve sonundada istedigini yapmaksengözlerimebaksanab

kkzıalr ben yınede bazı yasaklara bayılıyorum yanı cok hosuma gıdıyor bırazcık erkek bayan ustunde hakım olcakkkkk bence aşırı deıl ama

walla cok sukur oyle yasak falan yok..
ne giydigime bile karismaz!
hos bende nerde ne giyelecegini de hesaplarim! ama sirf onu dusunerek degil.bunlar benim prensiplerim!yerimseniben
ama bende yasaga gelemem ki :dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…