Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

sigara icmemi kesinlikle istemiyor. cok da iyi yapiyor aslinda ama, arada da insanin cani tutturmek istiyor. yerimseniben

Yasak demeyelimde..Öneri istek diyebiliriz..
AlKol - Sigara ( ki çok haklı ) :çok üzgünüm:
Vücudu belli edecek giysiler..
Pc başında Çok oturmama kızıyor..
Genelde giysiden rahatsız..
bi de..Piercing

1-eşim bana makyaj yaptırmaz sadece göz kalemi kullanırım böyle daha güzel olduğumu söyler,
2- dışarı yanlız cıkma
3-askılı giyme
4-etek giyme vs.. daha birsürü şey ama kızmıyorum alıştım bazılarınız diyecek ki ne saçma ama ortamına göre arkadaşlar semtimiz pek uygun değil mini bir etek giysen gözleri fal tası gibi oluyor insanlrın sözde istanbul ama kendini medeniyetten mahrum bırakmış insan dolu malesef

çirkin bettyyyyy süpersin.senden öğrenecek .çok şey var.evlenmeden bende özel dersler almak isterim senden :))))))

hiçbirşeyime karışmaz-karışılacak durum yok.kendimi bilirim,
hiçbirşeyi de yasaklamaz-yasaklanacak bir durum olmadı.

8 yıldır beraberiz

kıyafetime karışır çok süslü olmıcakmış..bayılırım üse... ..alışverişime karışır ..çok kıyafet alıyormuşum .makyajımakarışır makyajsız daha güzelmişim nazar deymesinden korkamış...
ben nemi yapıyorum..tabiki eşime değer verdiğim için dikkat ediyorum..giyimse sade ama uyumlu makyajda yanlız sürme evde bol makyaj..alışverişte 5 yerine 3 alıyorum amam alıyorum..öyle bencillik yapmaz ..orta yolu buluru z..tabi benimde yasaklarım var ..oda ona uyar sağ olsun...böyle işte

1-pantolon
2_kisa kol
3_göz kalemi ve diğer bütün makyaj malzemelri
4_deniz,havuz
5_arkadaşlarla gezme (annem hariç)
ilk zamanlar çok kavga edioduk hiç dinlemiodum şimdi adam uslandirdi beni bi det diyo ödüm kopuyo .dermişimmm okadarda değil

bende nerde nasıl giyineceğimi bildiğim için eşim giyimime takıma makyajıma karışmaz.
sadece dışarıya yanımda o olmadan çıkmıycam, Ne kendi annem ve kardeşimle, ne onun annesi ve kardeşiyle, Her zaman her yere birlikte gidicez. İyi güzel pazar alışverişini bile beraber yapıyoruz ama bazen insan sıkılıyor, bir iki mağaza bijüteri gezmek istiyor ama napalım sevdik bir kereŞeniz

benim eşim o aradığında telefonu duymazsam çok kızar,
kırmızı oje ve rujdan nefret eder.diğer renkler serbest.
bide gerksiz yaptığım alışverişlere kızar.

bende ne zaman ona kızsam inadına kırmızı oje ve ruj sürüp alışverişe çıkıyorum.oda sinirinden çatlıyooo:lepi:küs olduğumuz zaman bişeyde diyemiyo.oooooooooooh sefam olsun.

Benim hiçbir yasağım yok şöyle bir düşündüm de. O yanımda yokken etek giymemi istemezdi evlenmeden önce. Şimdi ona da bişey demiyor. Tabi dekolte mini etek tatil beldesi dışında giymediğim için söylemesine gerek kalmıyor. Askılı body falan rahatlıkla giyiyorum.

Beyaz renk takıntısına çok şaşırdım erkeklerin. Bizde yok öyle bişey çok şükür. Beyaz çok severim çünkü =)

Birtek kız arkadaşlarımla akşam kahve içmeye falan çıkmak istersem ona laf edebilir, bir de ipli bikiniden hiç hazzetmiyor, onun dışında bişeyime karışmaz sağolsun eşim =)

Zaten yasak falan sözkonusu olamaz da, o bozuluyor rahatsız oluyor diye ben kendim bunlara dikkat etmeyi seçiyorum diyelim =)

benim aşkım özellikle dar pantolondan ve gögüs dekoltesinden nefret ediyo aynı zamanda bu aralar bikini giymeme takış vaziyette mayo giysen olmazmı diyo ama ben seviyorum bikiniyi vede giyiyorum valla, sanki o benim her dediğimi yapıyomuda alla alla...

Şimdi şöle bütünnn yazılanları okudum biz eşimle yaklaşık 7 yıldır birlikdeyiz 2 ayı evli düşünüyorum düşünüyorum hiç bir yasağını bulamıyorum yok yani adam bana yasak koymamış bazen yakam açık olur söyler aşkım yakan açık ben olsun derim işe geliyorum etrafda iğne arıyorum hep lafına geliyorum anlıcanız :1shok:hala düşünüyorum yok yasak ay bu adam beni kıskanmıyor deli olcam şimdi:mymeka:sinir bastı bana:tomato:akşam sölim bi kaç yasak koysun herşey serbest ne böle :çok üzgünüm::a015:

Bizde de yeni adetler çıktı..Demek ki yapılmasını istemediğimiz şeyler zamana ve mekana göre değişir;izafi bir mefhum yani..
Çok renkli;abartılı ve dikkat çekici biçimde giyinmemizi istemiyor (minik pıtışımız için de geçerli:roflol:);elinden gelse zırh olacak saklayacakŞeniz ;onsuz çok fazla dışarı çıkmamızı da istemiyor ama ilk geldiğimiz zamana nispeten daha rahat şuanda;yavaş yavaş atlatıyoruz..
Hala deli gibi kıskanıyor bizi:roflol:
Burada ne giyersek giyelim fosforlu bir kıvamdayız ki :sm_confused: Yerel halk çikolata tenli olduğu için kızım da aksine kartopu;beyaz peynir ben de onun kadar olmasa da beyazım..
Üzerimizden atamadık şu aşırı koruma içgüdüsünü..Daha önce de söyledim hep söylicem;bize ne onlardan sevgilim bööö onlara Çok üzgünüm çoooklülülülülülü:dilcikar:
Biz aşığız sana babacığısı diyorum gözümüz kimseyi görmez ama nafile galibaa
zaten onun derdi de onların bize bakması;hakkaten de özellikle kızım çok dikkat çekiyor ve bazen sıkıntı oluyor..Kalabalık çıkmayı yeğliyorum;arkadaşlarla...
Allah herkese sonsuz nur ve saade versin;ailesinde huzur mutluluk versin...
Herşeyin aşırısı zarar;sizi yıpratıcak ölçüde YASAK diye nitelendirdiğimiz durumlar;muhabbetinizi zedeleyecek olaylar olmasın inşallah..
Sevgiler...

Aynı problem bende de var :bbo: Evde bile olsam duymadığımda problem yaratıyor. Heryere elimde telefonla gidiyorum benneyaptımki
evet aynı şekilde giysime falan çok karışmaz ama bazı takıntıları varki bazen çok sıkıyor beni çok kıskanç otobüste oturduğum yere bile karışıyor telefonda soruyor tek kişilik yere otur mutlaka diyor:)

Walla Benim sevgilim de beyaz pantolan giymeme kızıyo anlamıyorum neden,etek giymeme karışır uzun bile olsa kaldı ki mini etek,makyajıma karışır makyajsız daha güzel olduğumu savunuyo ama ben de makyajdan vazgeçemiyorum malesef ,saçımın fönlü olmasını istemiyo,erkeklerle konuşmamı istemiyo ve de zaten konuşturmaz ve son olarak ta bikinime karışıyo öfffffffffffffffffff hayattan bezzdimmmm:mymeka:

Dekolte giymemi istemez ama kendi farkında olmadan bana dekolte alır garibim..ben de sen aldın ya hayatım diye gerine gerine giyerim..:teytey::teytey::teytey:

benimkide etek ve elbise gibi biraz vucudu gösteren kıyafetlere takıntılı. CADIARZU
hayatım yakışmışmı diyorum. evde yakışıyor diyor. bir yere gidince giyinmemi istemiyor. pantolun ve şorta dediği bişey yok. mini şort giyiyorum sesi çıkmıyor. hafif dizin biraz altında etek giydiğimde o olmadı pantolon giy diyor. daha önce karışmazdı bu son bir senedir karışıyorklava:

[ama mağazalara gidince masusçuktan gidip onlara bakıp diyorum ki bu nasıl.. hım kem kümm güzelmiş falan yapıyor gidip daha uzununu bulup getiyor aşkım bu nasıl diye.... :roflol: o hali çok hoşuma gidiyorr yaa.... :icecream:[/QUOTE]

COK HOŞ BIR TAVIR BENCE SENINDE ONA KARŞI TABI:) HEP MUTLU OLUN HAYIRLA INŞAALLAH VE CUMLETEN TABI:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…