Bizde de yeni adetler çıktı..Demek ki yapılmasını istemediğimiz şeyler zamana ve mekana göre değişir;izafi bir mefhum yani..
Çok renkli;abartılı ve dikkat çekici biçimde giyinmemizi istemiyor (minik pıtışımız için de geçerli:roflol:);elinden gelse zırh olacak saklayacakŞeniz ;onsuz çok fazla dışarı çıkmamızı da istemiyor ama ilk geldiğimiz zamana nispeten daha rahat şuanda;yavaş yavaş atlatıyoruz..
Hala deli gibi kıskanıyor bizi:roflol:
Burada ne giyersek giyelim fosforlu bir kıvamdayız ki :sm_confused: Yerel halk çikolata tenli olduğu için kızım da aksine kartopu;beyaz peynir ben de onun kadar olmasa da beyazım..
Üzerimizden atamadık şu aşırı koruma içgüdüsünü..Daha önce de söyledim hep söylicem;bize ne onlardan sevgilim bööö onlara Çok üzgünüm çoooklülülülülülü:dilcikar:
Biz aşığız sana babacığısı diyorum gözümüz kimseyi görmez ama nafile galibaa
zaten onun derdi de onların bize bakması;hakkaten de özellikle kızım çok dikkat çekiyor ve bazen sıkıntı oluyor..Kalabalık çıkmayı yeğliyorum;arkadaşlarla...
Allah herkese sonsuz nur ve saade versin;ailesinde huzur mutluluk versin...
Herşeyin aşırısı zarar;sizi yıpratıcak ölçüde YASAK diye nitelendirdiğimiz durumlar;muhabbetinizi zedeleyecek olaylar olmasın inşallah..
Sevgiler...