hmmm...benim çok zeki ütülüm ısrar ettiğinde herşeyi yasaklar...
etek yasak...sıfır kol yasak...dar pantolon yasak...say say bitmez...
benim için de ona zekasını hissettirmemk yasak...kendinden çok emin olduğu için kandırılması kolay oluyor...
geçen gün kotumun üzerine süper seksi bir badi giydim...askılı çok şirindi...
beni gördü..o daha ağzını açmadan...ayy ne vasat olmuşum yaa gidip şöyle şıkır şıkır bişeyler giyeyim dedim...tuttu kolumdan yok hayatım iyisin iyisin dedi...
garibim sanırım daha kötüsünü hayal etti...:roflol::roflol:
eteğimin altına topuklu çizmeye bayılırım...yemeğe gidecez...bir ayağıma çizme bir ayağıma ayakkabı giydim...gittim..hayatım yaaa bu ayakkabı daha güzel oldu ama çok ortada di mi bacaklarım dedim...aaa evet çizmeyi giy lütfen dedi..halbıki ben zaten çizme giymek istiyordum...:içelim:
ahh benim deha kocam ahhh...:lepi::lepi:
ya bu beyaz pantolonda ne var bizdede var bu takıntı:çok üzgünüm:evet yasaklar bizdede var maalesef...nisanlim(2 hafta sonra esim olucak!!)bana beyaz pantolonu yasakaldi....yani nefret ediyoda denilebilir!!!üstüne uzun tunik giysem bile,yani popmu kapatsam bile istemiyo adam yaa...gicik olmus bi kere beyaza öldürsem sevdirtemem!!birde dekolteme karisir!aslidna fazla dekolte giyinmem ynai bagrim biraz aciktir ama o yinede sinrilendir ynai!!birde süsüsme karisir!!ben coks everim küpe vede takilari...büyük küpeelri özellikle cok severim!!
ama o nefret eder cok güzel görünüydo diye..ck dikkat cektigi icin!!birde parmaklarimda birden fazla yüzük tasimama sinirlenir!!neymis..nisanliymisim vede bir tek nsian yüzügü tasimam lazimis!!!vede tabikide MAKYAJA karisir!!pekii ben bu yasaklardan hangilernie uyuyorum!!büyük küpe takiyorum yinede,....banane beni böyle begendi,mecbur kabullenicek!!makyajda istedigim gibi yapiyom..oda alisti artik,bisey demiyo zaten!!hatta kendisi bana makyaj esyasi aliyo.-)))ama bende hep benim dedigim olmasin diye vede fedakalrlik yapip tek nisan yüzügü takiyorum..onudna gönlü olsun diye..vede beyaz pantolon giymiyorum!!!!
Yasaklar değilde, yapmamı istemediği şeyler var...
Özellikle kıyafetle ilgili kısıtlamalarım var maalesef....
Göğüs dekoltesi, beyaz pantolon, beyaz bady, kısa etek v.s.... Bunları giyinemem.
Gerçi dekolte ve mini etek zaten giyinmiyorum ama beyaz pantolon ve bady için :a015:
Beyaz bady yi içine atlet giyerek giyinebiliyorum ama o da yazın hiç çekilmiyor.
Tırnaklarımı asla uzatamam.Hatta geçen gün az birşey uzattım kes diye kaç defa söyledi hatırlamıyorum.
Aslında oje den de hoşlanmıyor ama idare ediyor yine de çok sorun çıkarmıyor.
Hımmm başka... Ha bir de beyaz bikini, asla giydirmez, giydirmiyor...:a015:
ben biliyodum zaten bu adamda bi gariplik olduğunutatlicadiarzu şuraya bak herkez eşine giyim konusunda yasaklar koymuş..bu adam beni niye kıskanmazki:bbo:
minide giyerim, askılada giyerim, şortta giyerim, makyajda yaparım, beyaz pantolanda giyerim:CüvCüv:
giyim konusunda tek karıştığı konu, oturup kalkarken dikat edeceğim o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?