Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

:roflol::roflol::roflol:
ahh kadinlar... seytanin bile pabucunu ters giydirirler a.s
ayy cok guldum walla !ne guzel teknikler bunalr:teytey:

çirkin betty SENİN KADAR KURNAZ ZEKİ BİR KADIN DAHA GÖRMEDİM HELA LOLSUN BACIMMMMMM

yasak olarak nitelendiremem
bazı yapmammı istemedigi şeyler var bende bunlara uyum saglamaya calışıyorum

onun hoşlanmadıgı birşeyi neden yapıp birbirimizin kalbini kıralım

ama yasak kelimesi kullaga hiç hoş gelmiyor

aslında eşimin ve kendi huyumu bildiğim çokta fazla karışmasına fırsat vermedim..
iş yerimde zaten düzgün giyinmek zorundayım,hafta sonları karışmaz,özel akşamlarda da dekoltemi kendim ayarlarım,gözüme hoş geleni giyerim...
artık biz alıştık ve alıştırdık,darısı yenilerin başına...
sevgiler...

valla benimki bi sigarama karisti birak kendine zarar veriyorsun dedi ben de biraktim daha da biseyime karismadi cok sukur
zaten karisabilcegi bisey de goremiyorum ben.:dilcikar:

1.5 yıldır birlikteyiz, yok öyle ciddi yasakları falan, olamaz zaten, ailem bana karışmıyorsa kimse karışamaz :1closedeyes:
sadece alışveriş yaparken birşeyi denediğimde çok dekolte falansa bence çok açık alma falan der, ama asla giyemezsin izin vermem demez. zaten bende yazlık yerler dışında mini etek falan giymiyorum a.s
çanta almama karışıyor bir de çanta hastasıymışım, gereksiz alıyormuşum :mymeka:
accessorize a sokamıyorum kendisini, hiç sevmiyor nedense, çok süslüymüş :dilcikar:
bir de kozmetik ürünlerime laf etmeye çalışıyor bazen, yüzümü mahvedecekmişim :dilcikar:
bunların dışında yok birşeyi :1hug: :asigim:

oooooooooy benim kanayan yaram bu konu:çok üzgünüm:
yakası açık ve atletsiz hiç birzaman dışarı çıkamam. erkek arkadaşlarımla görüşemem. bana msj bile atamazlar. biyere giderken haber veririm o izin verirse giderim vermzse yada vermeyeceği bi yerse çaktırmadan giderim:1rolleyes: daha bissürü yaaaa. seviyorum katlanıyorum napim. arada canıma tak edio.
gerçi hakvermiyoda değilim bazen, çünkü bi kere beni kaybetti şimdi gözü gibi bakıyo hiçkimse bakmasın istio bana. (en azından ben kendimi öle avutuom)
olsun ben seviyom aşkımı.:asigim:

evet yasaklar bizdede var maalesef...nisanlim(2 hafta sonra esim olucak!!)bana beyaz pantolonu yasakaldi....yani nefret ediyoda denilebilir!!!üstüne uzun tunik giysem bile,yani popmu kapatsam bile istemiyo adam yaa...gicik olmus bi kere beyaza öldürsem sevdirtemem!!birde dekolteme karisir!aslidna fazla dekolte giyinmem ynai bagrim biraz aciktir ama o yinede sinrilendir ynai!!birde süsüsme karisir!!ben coks everim küpe vede takilari...büyük küpeelri özellikle cok severim!!
ama o nefret eder cok güzel görünüydo diye..ck dikkat cektigi icin!!birde parmaklarimda birden fazla yüzük tasimama sinirlenir!!neymis..nisanliymisim vede bir tek nsian yüzügü tasimam lazimis!!!vede tabikide MAKYAJA karisir!!pekii ben bu yasaklardan hangilernie uyuyorum!!büyük küpe takiyorum yinede,....banane beni böyle begendi,mecbur kabullenicek!!makyajda istedigim gibi yapiyom..oda alisti artik,bisey demiyo zaten!!hatta kendisi bana makyaj esyasi aliyo.-)))ama bende hep benim dedigim olmasin diye vede fedakalrlik yapip tek nisan yüzügü takiyorum..onudna gönlü olsun diye..vede beyaz pantolon giymiyorum!!!!

ya bu beyaz pantolonda ne var bizdede var bu takıntı:çok üzgünüm:

eski erkek arkadaşımın adını yanlışlıkla ağıma almamı bile istemiyor...öyle yasak falan koymaz ama canım şunu öyle yapsan dha iyi olur der çaktırmadan öyle istediğini belli ederyani benim tatlım...:asigim:

Son düzenleme:
ben biliyodum zaten bu adamda bi gariplik olduğunutatlicadiarzu şuraya bak herkez eşine giyim konusunda yasaklar koymuş..bu adam beni niye kıskanmazki:bbo:
minide giyerim, askılada giyerim, şortta giyerim, makyajda yaparım, beyaz pantolanda giyerim:CüvCüv:
giyim konusunda tek karıştığı konu, oturup kalkarken dikat edeceğim o kadar.

benim aşkımda makyajıma çok karışır.makyajsız çok daha güzelsin der durur ama yemezleeeeeeeeeeer.kıskançlığından yaptığı besbelli.çatlasın işte ohhhhhh.makyaj yapınca harika oluyorum:sm_cool:

Şimdiye dek hiç bir yasaklama getirmedi eşim..
Zaten ben ne şekilde davranıp giyinmem gerektiğini gayet iyi bilirim..
Bekarken de bilirdim,evliyken de biliyorum....
Bana yasak koyabilmesi mümkün değildir..

kıyafetime çok karışırr dekolte istemez
onsuz havuza tatile gitmemi istemez
herşeye karışır fakat makyajıma hiç bişey demez
takılarada hatta bayılır
sadece kıyafete biraz takıntımız var ama onun yanında rahatım ben isteidğim gibi giyiniyorum
şimdi askerde diye biraz daha böyle

polonyada astarsız beyaz pantolonu giyiyorlar birde altına siyah tanga giyip öyle geziyorlarrrr
benim kocada oje sürdürmez,alttan atlet yada çıtçıtlı badi giydirirr

benim esimde bana yasak koymaz tipki benimde ona yasak koymadigim gibi'
nerde nasil giyinicegimi ve oturup kalkicagimi bilirim.
oda bunu bildigi icin bi kisitlama yok

neden bana yasak koysun ki ben nerde, nasıl giyinip, davranacağımı bilmiyormuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…