Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

Helal olsun be sana İşte anlayış bu

benim erkek arkadaşımda ;
aramızda daha bir beraberliğin başlamanın bsinde olduğumuzu bildirip duruyo ama kısıtlamalar koymuyor değil
kısa ve dekolte giyme,tırnak uzatma,iş haricinde erkek arkadaşlarınla konuşma,haber vermeden çıkma,kıskandırmaya çalışma diyor ama kendisi maşallah hep free :)

ben zaten kapalı olduğum için kıyafetime karışma gibi bişey söz konusu olmuyo...

habersiz bi yere gitmeme kızar...

aramalarını görmememe ya da geç cevap vermeme kızar..kıyafetime asla karışmaz ki bende sınırı aşmam :)

Eşimin hiç bir yasağı,kısıtlaması yok...Ben nerde ne yapıp yapmayacağımı gayet iyi bilirim...

Hoş, yasaklamaları olan bir erkekle değil evlenmek sevgili dahi olmazdım zaten.......

Mesajlara ve aradığında geç açmama kızıyor benimde...
Oje,makyaj ve kıyafet konusunda rahatsız olduğu şeyler vardı onlara da artık alıştım giyim tarzımdan ödün vermeden onunda rahatsız olmayacağı şekilde giyiniyorum
Birde yüksek sesle konuşmamı istemiyor sesimin ayarı yok

Onun yanindaysam istedigimi giyebilirim :)) mini etek olsun, topuklu.. ama yoksa etek, topuklu, dekolte giyemiyorum.. zaten o yanimda olmayinca ben rahatsiz olurum.
baska yasaklari yok, dar giyinirim, makyaj yaparim, askili giyerim ama ben kendim de haddimi bilirim zaten :)
telefonu acmayinca cok kiziyor. sarjim biterse yandim ben. buna cok kiziyorum ama cunku ona kizinca guvenmedigini hissediyorum.. sanki bilerek kapadim telefonu :s

1,5 yıllık evliyim..ve 2 sene öncesine kadarda saçlarımı sarı yapardım.bana çok yakıştığını ve güzel durduğunu düşünüyorum.eşim ise bunu bildiğinden istemiyor :) şu an kendi doğal renginde koyu kumral..inş tekrar sarıya dönmeye ikna olur bir gün..

abartı yasakları yoktur ama bazı istemediği şeyler vardır
eskiden daha tutucuydu, adamın da beynini yıkadım galiba
kılık kıyafetime hiç karışmıyor artık, çünkü ben onun rahatsız olduğu şeyleri öğrendim artık hiç almıyorum ve giymiyorum o tarz şeyler, eskiden karışırdı ama, takıntısı açıklıkla değil renkleydi genelde, beyaz ve kırmızı
şimdi mesela, kahvehanenin önünde adamlar oturuyor gelene gecene bön bön bakıyor, ordan geçme yasağım var yalnızsam

kesinlikle kıyafetim kalçamı örtecek ! Makyaj yok,erkeklerle iş dışında muhabbet yok ,Dışarıya haber vermeden cıkmak yok.Ama bunların hic birisinde zorlanmıyorum.Çünkü onun istemediği şeyleri yaparak boşuna tartışmaya girmeye gerek yok.Çünkü o öyle bir insan ki ben o kadar kıskanç olmama ragmen bu güe kadar kıskanacagım hic bir durum olmadı diyebilirim.Ne akşam gezmeleri var ne arkadaş ortamına takılır.Benim arkadasım sadece eşim olmalı der hep.Rabbime cok şükür onu cıkardı karşıma. O herşeyin en iyisine layık

Kırmızı ruj sürmemden hoşlanmıyor
işe giderken mini etek giymemden.
Göğüs dekoltesi
birde saçlarımı platin sarısı yapmamı istemiyor:44:

dar kot (geçen açık renk bi kot giydim o kadar da dar değildi biton laf etti bari altına topuklu gymeseymişim vs vs)
sıfır kol hattaa sıfıra yakın uzunlukta olan tişörtler
kısa olan etek , şort, tişört o bel asla görünmeyecek
bikini giymek katiyyyyyeeennn yasakkk!!!!
dışarda çok gülmek herkesle muhatap olmak ( çok sevimli canayakın ve konuşkan biriyimdir dee:)))
bide bide bidee dışarda meselaa bi adam canımı ıktı yaa o varken ben konuşmamalıymışımmmm

şuan yaşadığımız yer için haklı sebepleri var ondan sebep çemkiremiyorum kendisineee:):):)

Valla ben kapalıyım ama esım renklı esarp bıle takmamı ıstemıyor :)kı bnde dıkkat ederım ama onunkı farklı yanı :) acık renk ayakkabı beyaz falan uyarır dıkkat cekıyor dıye ... onun dısında etekler dısarda tam bılekte olucak :) Allah ondan razı olsun nedıyım ,ınsallah rabbım esımle beraber cennette olabılmeyı nasıp etsın bıze ...:)tabı herkese

ona haber vermeden dışarı çıkmama karışır olur ya insanlık hali unutuluyor bazen.. Bir yere oturmaya gittiğimde o evde olmadan benim evde olmam gerekiyor. Fazla makyaj yasak. Dikkat çekici renkler ve kıyafetler giymek yasak... Dar giyinmek yasak. Erkeklerle samimiyet kurmak yasak bana yakınlık derecesi ne olursa olsun .... Ama hiç bir zaman allah var kızmaz sadece uyarır baskı uygulamaz ben yasakları arada çiğnesem dahi ses etmez sadece hafif suratını büzer ama 5 dakkaya düzelir . Laf aramızda ( hoşuma gitmiyor değil.. Bazen bende inadına bilerek yapıyorum kıskanıp bozulması hoşuma gidiyor valla cnm benim ya aşkım o benim birtanem.. )

Son düzenleme:
kiyafet konusunada baya yasak var ayrintuya girmeyim $imdi uzun olur :)

makyaj pek yapmam yapincada hayirdir der ama yasaklama yok onda, kirmizi rujum yok olsa surdurrmez ama eminim :)

ba$ka erkeklerle konu$mam ben o konuda ki tepkisini bilmiyorum ama istemez kesin

erkek dr yasak ama , bende soylemiyorum erkek dr a gittigimi, zorla insana yalancilik yaptiiryor yasaklar :44:

Facebook yasak,ondada yok ama ev için yasak facebook , face i hiç kullanmadim o yuzden zorlanmiyorum hiç kullanmadigim bi$eyi kullanmamakda

ondan habersiz bi yere gitmem pek, ozellikle i$ saati nedeniyle istemesemde gittigini bilir , eve gelir ben yokum :) , ama soyleyip istdigim yere gidiyorum, biraz duygu somurusu hallediyor herseyi

yasak yok demi$tim az once ba$ka konuya ama burda birsuru aysak var gibi çikdi sanki
ama bu maddeleri ben kizken de uygulardim o yuzden sorun olmuyor aramizda

mini etek,elbise-kotşort ..mini olan herşeye karşıdır kocam...

kışında altıma kalın tayt giydiğim zamanlarda sesi çıkmıyor bitek...

bide şeye straplez olan ne varsaa...

dekolte mini asla istemez
ondan öncede çok kısa giymezdim ama şimdi daha dikkat ediyorum
onun dışında erkeklerle konuşmam geç mesaj atmam aradığında açmamam ne yaptığımı haber vermemem yargısız infazıma neden olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…