Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

valla mutlu olduktan sonra yasaklarada uyuluyo benim kadar uygulayan olamaz sanırım, yanlız dışarı çıkmak yoktu yanımda ya kendi olacak yada biri kendisi gezdirirdi alışverişe birlikte gidilrdi ona uyanları alıp giyerdim taaaki çocuklar okula başlayana kadar sora o yasakları teek teek kaldırdım şimdi istediğim gibi gezip yanlız başıma alışveriş yapıp zevkime göre giyiniyorum yaşasın özgürlük....

benim sevdigim bana ne yasaklar koyuyor ne yasaklar ahh ahh
Pant.giymek yasak.dar giymek yok.evlenince örtümü ev içindede önden baglıycam.gerektiginde ayaklarım bile görünmüycek.dışarda,onun ailesinin yanında benim ailemin yanında çiddi durucam.bana yılışmak ismimi söylemek yanıma oturmak yok diyor.ev içinde ben seni dizimin dibinden kolumun altından ayırmak bunuda diyim diyor.
nasip olurda evlenirsek öyle zırt pırt gezmekmiş yatılı gezmekmiş asla olamazmız,gerektigi zamanlar olurmuş.daha neler neler....bu arada sevdigim karslı azeri.bu cinsleri tanıyan bilen varsa bana anlatsın nasıldırlar falan diye.ailem pek hoş bakmıyor.çünkü ben nazlı büyütüldüm kibarım hassasım ya kaldıramıyacagımı düşünüyorlar.halbuki istedigim eş böyle biri.

eşler,sevililer kanun mu ki yasak uygulasınlar karşılıklı yapılmasını istemediğimiz şeyler desek daha doğru olmaz mı ki hem derler ya yasaklar insanlara daha cazip gelir diye

bizde yasak yok. eşim sağolsun modern bi adamdır. zaen ourdugumuz semtte nezih oldugu için biz öle kıyafet felan takmayız. her şeyi giyip çıkabilirim sokaga. hele gece bi bara eglenceye gidiyosak gayet özgrüm. sadece tek başıma kızkıza felan akşam çıkamam . o kadar. herşeyde serbestim. ama zaten giyincede onla geziyoz. karışmasınıda istemezdim zatiii

Benim erkek arkadasim spor salonuna gitmemi yasakladi evde calismam icin birsuru alet aldi.Bekar kiz arkadaslarimla gorusmemi istemez. Alisveris merkezine, plaja arkadaslarimla gitmemden nefret eder. Gstring giymemi yasakladi. Aradigi zaman telefonu 2 kereden fazla caldirdi da acmadimmi olay cikarir... Dar seyler ve kisa seyler giymemii de yasakladi... Aklima gelenler simdilik bunlar arkadaslar

beyaz pantolon, hafif bile olsa açık yaka, mini etek, şort, bikini, düşük bel, parlak ruj, likralı pantolon, parlak kumaşlı giysiler yasak,,,

ben, "çöpü dökeyim" diyorum, "gerek yok ben dökerim" diyo
"ekmek almaya gideceğim" diyorum,
"ben şimdi alır gelirim" diyo,

çöp dökmeye, ekmek almaya hevesli değilim ama insan da biraz nefes almak istiyo canım, benneyaptımki

sakınan göze çöp batarmış derler ya, hakkaten öyle,
geçenlerde otele gittik, arkadaşımız yemeğe davet etmişti. açık büfe, salata alıyorum, eşim de ızgara alıyor,
bi genç geldi baktı yüzüme, ben de baktım, konuşmaya başladı gayet lakayt bir şekilde, yemeğe mi geldiniz, kalacakmısınız diye, ben de aptal aptal hem bakıyorum çocuğun yüzüne hem sorularına karşılık veriyorum, bir taraftan da bu kim yaa, nerden tanıyorum bunu diye düşünüyorum,,,
sonradan aklım başıma geldi, sırnaşık animatör'ün birisi sanırım,
onun işi belki bu ama, biz de ne yerli ne yabancı turist kılığı yoktu ki, günlük kıyafetlerimizle gittik, yani tatil modunda filan değildik, üstelik benim kocam malum türk erkeği, :lepi:
yani hemen ayrıldım ordan, arkamdan konuşmaya devam ettim,
Bereket, eşim görmedi, ne sataşıyon karıma diye Allah yarattı demez di,,, :1ninca:

giyim konusunda yasak yok bitek belimin açılmasına çok sinir oluyor okadar
koyduğu yasaklar şunlar:
-arabayı çok hızlı kullanma
-seni aradığımda telefona hemen bak sakın beni meşgule düşürme
-dolmuşa minibüse binme
-tanımadığın insanlarla muhatap olma
-eve geç geleceksen haberim olsun
-ev telefonu ile cep telefonu arama
vs.

kiyafet :
- bikini asla
- dar giyinmek yok, beyaz pantolon asla yok sadece ustune uzuuuun birsey giyersem
- dusuk bel yok, dekolte yok, kolsuz badiler bilem yok

normal hayatta :
- telim asla kapali olmayacak
- aradigi zaman hemen cvp vericem, mesgule almicam o an bisi yaparsam herseyi birakip ona yonlencem
- sigara içmicem
- bi yere gittigim zaman haberi olacak, onayi olacak (yuh yani diyorum hep yuzune hosuna gidiyor, ya piskopat, ya bilemiyorum artik)
- erkeklerle konusmak yok
- tanimadigim insanlarla sohbet yok

tabi o yanimda iken hersey serbest...

hiç anlamadim ben bu adami...anlamicam da zaten...
mesela içmicen sigarayiiiiiii diye kesin yasak koydu iyi birakmaya çalistik arada bi kaçiriyordum
bu sene, tatildeyken kendi aldi paketi verdi elime...
anlayan beri gelsin

benle evlenmek isteyen biri vr. mayo giydirmem evlenince diyo. kadın erkek ayrı plajı olan otellere gideriz diyo. pantulunun üstüne uzun bişi giyersin diyo. şehir dışına çıkacaksan izin alacakmısın diyo. ne yapıyım ben bunu çirkin bettyy varmı fikrin? kızlar benim ailem kapalı diyo. askılı falan giyme dersen giymem dedim ama çözemedik biz bu konuları

canim bu dedigi seylere katlanabilir misin?
simdiden sana söyledigi iyi olmus ama daha evlenmede böyle istekleri olan biri evlenince kim bilir neler ister...

Bana yasak koyamaz, ama koymaz da zaten. Ben de ona koymam. Birbirimize güveniriz. Dudaklarım dolgun olduğu için kırmızı ruj sürmemi pek istemiyor. Çok dikkat çekiyormuşum. Gündüz sürmüyorum, ama gece dışarı çıkıyorsak istediği kadar huysuzlanabilir, kendimden vazgeçmem.

Eşim şu ana kadar bana hiçbir konuda yasak koymadı.
Bende ona yasaklar uygulamadım. Tamam evliliklerde bir takım özveriler gerekir
ama kati şekilde yasak bence olmamalı. Çocuklara şuna elleme, bunu yapma der gibi
geliyor bana biraz nedense.

Bana kimse yasak koyamaz,eş de dahil olmak üzere...Aklım başımda kimsenin yasağına ihtiyacım yok.:dilcikar:

bizde birbirimize yasak diye bişey yok başlarda 3 sene önce falan belin açık sanki falan demişti ben bu yaşıma kadar kendim seçtim kıyafetimi fikir verdin sağol ama iyiyim ben böyle demiştim o zamandan beri ses yok benim aklım yok mu canım ne öyle esiri değilim ya onun onu giyme şunu yapma çocuk gibi uyarılmaya kimin ihtiyacı var ki yani birbirimizin kararlarına,giyimine,seçimine güveniriz :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…