Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

diz üstü dahil mini etek( özel günler hariç),kesinlikle şortun her türü,dekoltenin her şekli, onun yanında herhangi bir erkeğe yakışıklı hoş vb kelimeler kullanmak, yanında para çıkartmak,eski hattımı kullanmam,kızmızı ruj da yasaktı ama onu sanırım aşmak üzereyiz...bunları yasak diye nitelendirmiyorum tabi çok da kendimi kasmıyorum canım isterse yaparım ama benimde ona bazı kısıtlamalarım var tabii o yüzden karşılıklı yani....

En çok kızdıgı şey telefonuna cvp vermemem,kincisi yüzüksüz dolaşmam,üçüncüsü beyaz pantolon giymem.daha çok varda aklıma bunlar geldi.

erkeklere kalsa o yasak bu yasak şu yasak ama saf olup bi dudak büküşe kanıolar yaw:teytey: zaten onu zor durumda bırakcak şeyler yapmam süper mini giymem başka erkekleri kesmem tel numaramı herkese wermem.sewiom ben aşkımı:1hug:

sigara içemiorum onun bu yasağı sayesinde bıraktım=)sanırım işe yarar tarafı sadece bu.
mini etek,
dar kıyafetler, streç pantolonlar,
makyaj,
göğüs dekoltesi

beli acik gobegi acik bir sey giyemem,mini etek mi o da ne
bikiniye evet beyazina hayir
bluzlar gogus catalina kadar inmiycek

Mini etek,
bir ara kotumu çizmemin içine koymama takmıştı, vazgeçti..:jeyyar:
askılı hiçbişey,klava:
beyaz bikini,-tatlicadiarzu-

spor giyinmem yasak ama ben takmıyorum artık
ilk yıllar uyguluyordum artık eskidik daha doğrusu maymun gözünü açtı
kendimi nasıl rahat hissediyorsam öyle giyiniyorum
zaten açık saçık giyinmek benim tarzım değildir.

aynı şekilde şort, mini etek, tayt....ona göre önü fazla açık olan hersey...topuklu ayakkkabı... aslında bunları ona giyindiğinde hicbir sorun yok; ama onsuz giyinmek yasak..=)) kırmızı oje yasagı da wardı yıllar önce ama onu aştık,birde fazla makyaj sana yakısmıyo dogal halın daha güzel yalanları wardı bir ara, sırf makyaj yapmıyım die...=) Aksi gibi sırf bu yasaklar we ınatlasmalar yuzunden giymiycegım seylerı gıyesım gelıyor o da ayrı tabı=)))

yasağa dayanamam,deli olurum,yasakları yüzünden ayrıldım
-telefonu geç açınca kızıyordu,nolmuş geç açıyorsam,sanki onu aldatıyormuyum burda
-erkek arabasına binmeme kızıyordu,teke tek binmem zaten ama arkadaşlarımla beraber kalabalık binmeme bile kızıyordu
-işyerindeki arkadaşlarımla işdışı konuşturmuyordu,konuşmayınca çok noksan olacağımdan değil,bana güvenmediğini gösteriri bu
-erkek arkadaşlarımla asla görüştürmez,denk gelirse kızmazdı ama özellikle birbirimizi bulup görüşmeme konuşmama deli olurdu,huyunu bildiğim için asla da boyle bişi olmadı,hatta ne tel ne msj onlara da kızardı
bundan başka ne süsüme ne kıyafetime karışmazdı,aksine bakımlı olmamı severdi.ama saydıklarım konusunda da çok katı ve ciddiydi,sürekli inatlaşırdık,sürekli kavga ve diretmelerimiz oldu.
ben onu kıskançlıkla suçladım ve ayrıldım,çünkü bana göre aşırı kıskançlık güvensizlik demektir.
ama bakıyorum da herkesin boyle bir sorunu var,ben de çok seviyordum sizler gibi.lakin herkes halinden memnun sanki,kimse ben gibi dayanamamazlık yapmamış.
ya ben yanlış yaptım,ya da gerçekten yıprandım,hiç bilmiyorum,çok ta merak ediyorum

2 senelik evliyiz. esim ilk siralar yasak koyuyordu.
erkeklerle konusma.ayni ortamda oturma.(oturmam zaten)
esim cok kiskanctir bende ona gore hareket ederim
onun hoslanmadigi seyleri yapmam.
bu yuzdende yasak filan olmaz

Genelde yasak koymaz,ama tepkı verır sunu yapmasan ıyı olur soyle yapmasan ıyı olur dıye

1. dusuk bel pantolon ya da esofman gıymemı ıstemez ıcımde cıtcıtlı olsa bıle,
2.cok makyaj yapmamı ıstemez
3.dekolte gıyınmemı ıstemez
4.arkadaslarımla duzgun uslupla konusmamı ıster laelaelaelaelae

1.mini etek yasak diil..tabi bi ölçüsü varmış..dizin birazcık üstünde en fazla oda özel günlerde(bn zaten gymem bacağım çap

2.askılı olabilir ama kesinlikle göğüs dekoltesi olmıcak,göbek 1 milim bile görünmicek

3.bi kızın erkek arkadaşı olamazmış..bırakın görüşmeyi falan 2dk muhabbet bile yasak

4.hava kararmadan ewde oluncakmış.ya zaten kışın hava 3te 4te kararıo ne anlamı kaldıysa

5.çok uzun tırnak kırmızı ruj kırmızı oje yasak

...oldu canım başka?

1- Mini etek
2- Tayt
3- Çok sarı saç (gölge belki)
4- Koyu renk oje
5- Tatilde şezlongunuzdan kalkıp hani sahilboyu dolaşırsınız ya. Asla bikiniyle olmaz, kıyafetini giyeceksin üstüne. Oturduğumuz metrakare gördü, bari bütün sahil görmesin mantığı herhalde. (Oysa yürürken de ne güzel yanılır)
5- Yüksek sesle konuşmak ve gülmek (gerçi gülmem ama sinirlenince konuşurken tonumu ayarlayamamdelikafadulden)
6- Dekolte
7- Çizmenin içine pantalon sokmak
8- Beyaz pantalon
9- Kısa bluz
10- Aşırı makyaj
11- 8'den sonra eve girmemek
12- Eşofman ve spor ayakkabıyla sokakta gezmek (Kötü anlaşılırmış)
13- Erkek satıcıyla çok fazla diyoloğa girmemek
14- Piercing (Vardı, çıkarttı)

Aklıma bunlar geldi şimdilik

ahh hayatımm yaaa sositososito
maşaLLahh yememiş içmemiş sana çaLışmış seninkiii a.s
vaLLa bizde de var yasak tarzı şeyLer ama ona sorsan yasak değiL ki derr haspamm Şeniz
asLında yasak değiL evett,hoşLanmadığı şeyLer var yani bi kıza yakıştırmadığı şeyLer,ben de yapmıyodum zaten onLarı,koyu renk oje hariçç a.s.
dışarda sakız çiğnenmesinden hoşLanmaz..
koyu renk oje..
akşam ezanından sonra eve giriLmesinden((eğer Onsuz ve aiLemsiz çıktıysam dışarı))
bide işte kLasik erkek kıskançLıkLarııı

aman Allahım. şoka girdim. diyecek kelime bulamıyorum....pekiiiii, nefes almanıza izin var mı ....

-diz üstü etek- v yaka giysiler-akşam eve geç kalınmayacak- vs. benzer şeyler
ama bencede aşırı kıskançlık güvensizlik nedeni
ve bazı konularda aşırı ısrarcı ve kıskanç bu yüzden dayanılmaz olduğu zamanlar oluyor.
Ben yinede ne düşünüyorsam onu yapıyorum.Bağırıyor çağırıyor bende ağlıyorum yinede yapıyorum.Birbirimizin düşüncelerine saygılı olmayı öğrenmeliyiz.Ben onun oyun hamuru değilim.Beni şekillendirip dursun.
İstemediği giyimimde bile aşırısını yapmam hep ölçülüdür.Buna dikkat ederim ama yine aynı yine aynı.. :çok üzgünüm:

sevgilimin bana yasak koymasını gerektiricek bir durumum yok
herşeyden evvel neyi yapip neyi yapmamam gerektigini bilecek kapasitedeyim
kukla değilim, birilerinin yönlendirmeleriyle hayatıma şekil veremem :smiley-cool:

oyun hamuru değiLim demekLe güzeL Laf ettin tebrikk a.s.
şahsen ben de öLçüLüyümdür yaptığımda ettiğimde ama nedense bi cümLe kuruLur muhakka öyLe değiL mi,muhakkak karışıLacak bişey buLunurr ama ben sorun etmiyorum. Aramızda ciddi bi sorun değiL çünküü,çok şükürr sıkıntı yokkk

valla benim yumağım kıyafet konusunda hiç karışmaz, ne beyaz pantolon ne bikini... kırmızı ojeme ve rujuma bayılır, hangi rujumu süreyim dediğimde ikisi de güzel ama kırmızının tadı bi başka der Şeniz ama gel gör ki erkek arkadaşlarıma sinir olur klava: onlardan çok kıskanır, neyse o kadar da olur. Kıyafetime karışılmasından hiç hoşlanmam zaten allah gönlüme göre verdi valla :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…