Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

kiz ben seni ogluma alim:)))

]ben sayayımmı
beyaz pantolna kızıyo
teli duymadığımda kızıyo
erkek arkadaşlarımla konuşmama kızıyo
lisedeki erkek arkadaşlarımın adını bile ağzıma aldırmıyo
makyajsa ayrılık sebebimiz oluyodu nerdeyse
gitceğim yerler için önce ona sormuyorum diye kızıyo
etek giymeme kızıyo ve enilginç olanı da bu zaten ben kapalıyım ve etek giyemiyorum.neymiş pantolon giydiğimde üzerime uzun giyiyomuşum ama etek giyersem ben üzerine kısa kısa şeyler giyermişim.
ve daha birsürü şeye kızıyoooo

* beyaz pantolon-etek giyemem
* dizimin üstünde etek giyemem
* v yaka bady giyemem
*akşam 10 dan sonra dışarı çıkamam
* ruj süremem
*bir yere giderken mutlaka önce ona söylerim
* uzun süre ağlama gibi bi lüksüm yok azarı işitirim:)
*kırmızı oje süremem...bööle sürüp gider bu liste:))

O bana değilde en çok ben ona karışırım.Giyim kuşam da yasak hiç yok.Canım ne isterse giyerim.Her zaman şık ve bakımlı olmamdan hoşlanır.Sadece herşeyi yemiyorsun,onu da ye bunu da ye diye yememe müdahele eder.Telefonu duymazsam çok kızar.Bazen alışveriş yaparken kendimi kaybederim.Ondan hoşlanmaz uyarır.Bende ona yasak getirmesine fırsat vermeyecek şekilde davranmaya çalışıyorum

6sene bitiyor.dekolte giymem ama sadece göğsümn görnmesne çok dikkat eder hep uyarır beni onun haricinde başka birşeyime kızmaz birde kırmızı oje ama bunlar hiç yasak olmadı.ya aşkm sevmiom nie sürüon ya der....:)
minietek de giyerim yanında elbisede vs. ama ben sanırım onun yasak koymasına izinvermeden herşeye dikkat ediyorum zaten

Beyaz pantalon , kısa etek , beyaz bikini derdi bizde de mevcut.

Göğüs dekoltesi Allahın emri.

Başka başka başka.. Başka da birşey yok yaa. :uhm: Melekmiş benim adam. :asigim: Gidip bir öpeyim ben onu.. :roflol:

diz üstü etek yasak sıfır kol yasak bütün dekolteler toptan yasak ona sormadan bi yere gitmem yasak erkeklerle konuşmam yasak satış elemanıyla bile konusamıyorum yanındayken kırmızı oje yasak erkeklerle tokalaşmam yasak bakalım ne kadar daha dayanabilirim nişanlıma bilemiyorum

Bizde daha tanışma dönemindeyiz ama şimdiden karışmaya başladı.Erkeklerle konuşmam yasak dekolte giymem yasak biyere gidiceğim zaman gitmeden haber vercem.Şimdiden bunları yasakladı ilerde nolur allah bilir.....

eski erkek okul arkadaşı olsun, işyerindeki erkek arkadaşlar olsun onlarla gereksiz yere görüşme yasağımız var:) telefonda hiçbirinin numarası yok artıktatlicadiarzu

görüşmeye meraklı da değilim ama bizimki tokalaşmaya konuşmaya vs çok kıskanıyor. delibozuk kocam benimsırnaşık şey

Benim sevgilim kendıme bakmamı ıster
mesela kımısı sarısın bayan sevmez dıkkat cekıyor dıye o kendı koyu yptıgım zaman begenmez
ojeymıs beyazmıs oyle takıntısı yoktur
tek rhtsızlıgı asırı dekolte olurdu hrlde ki ben zten onu rhtsız edıcek tarzda ıddalı gıyınen bırı degılım
kıyafette anlasıyoruz masallah tek sıkntımız kesınlıkle erkek arklarımla ılıskımı kestırmesı ortak arkadaslarımızla bırtek gorusuyoruz karsı cıns olarak :))

askılı giyme
etek giyme
oje sürme
msn e çok girme
hava kararmadan eve gir
kolu çok kısa badiler giyme
dekolte zaten yasak...
:):):)
böle böle gidioo...ama mutluyuzzzzzzzz:))

11 senedir evliyim,hic bir yasak yada buna benzer davranisla karsilasmadim.Giyimime sacima,basima,makyajima karismaz.Bu konuda cok sansliyim.Yeri geldiginde dekoltede giyerim.Beyaz pantolonu cok severim.Hele yazin üstüne her türlü renk güzel uyum sagliyor.Makyaj pek yapmiyorum.Sadece göz makyajina önem veririm.Zaten esim makyajsizda cok güzel oldugumu söyler.Kiskancligi vardir ama hayatimi zehir etmez.

ne kadar güzel bi ilişki bu çok imrendim
allah nazarlardan korusun
bende 2tane erkek arkadaşım herşeyime karışıo die ayrıldım buda aynı çıktı şimdi napcam şaşırdım
aşığım seviyorum onu ama şunu giyme falan demioda msndeki erkeklere karışıo facebooktaki bilmediklerini ekleme dio
ayrılcam dedim ölürüm dio iice sinir oluom
ama çok seviom of ya kafamçokkarıştı

Şimdiye kadar hiçbirşeyime kısıtlama getirmedi,yasak koymadı.

Zaten ben yapılıp yapılmaması gereken şeyleri biliyorum,kimsenin öğretmesine gerek yok :1closedeyes:

Tesekkür ederim sevgili hülyali,gercekten cok sansliyim.Benimki biraz farklidir aksine güzel,bakimli,allimli oldummu iste bu benim karim diye gurur duyar.Cünkü onun esi oldugum icin.Giyimime söyle karisir diyelimki giyinip kusanip hazirlandim eger kombinasyonda uyumsuzluk varsa karisir yani ayakkabin olmamis yada ceketin uymamis gibi kendisi meslegini yapmasa kesin moda tasarimcisi yada imaj maker olurdu.Giyime kusama cok önem verir ve modayi takip eder.Moda dergisinden firlamis gibi giyinir.Aslinda ben onu kiskanirim.tatlicadiarzu :asigim:Zaten gittigimiz ortama cevreye göre uygun giyinirim,ne kendimi nede baskasini rahatsiz edecek sekilde giyinirim.

benim ilişkim 7 yıldır kısıtlamalarla geciyor.bir erkek,değer verdiği kadının goğsüne, bacaklarına yada verdiği frikiklere bakılmasından elbetteki hoşlanmaz.ben bu konuda zaten seçiciyimdir.asla sıkıştırılmış yerinden fırlamak üzere duran göğüs dekoltesi veya mini etek giymem.yıllar önce fazla makyaj yapardım.artık son derece naturel makyaj yapıyorum.ancak benim aşkım abarttıkça abartıyor.'''kirpiğini cokmu boyadın'''haydiiiiiiii kavga.......'''sen ruj sürmezdin bu niye'''.'''için görünüyomu senin?hayır aşkım,astarım var içimde.haaaaaa.....'''belin açıkmı?hayır kapalı.olsun ben yinede sorayım dedim.''''ah bunlar öyle komik geliyordurki bazılarınıza şimdi.bi bilseniz biz bunları nasıl büyütüp birbirimizi yiyoruz.!çok anlıyormuş gibi rimelden rujdan.....bide biz aynı yerde çalışıyoruz 7 yıldır.daha neler var gülmekten ölürsünüz valla.yani nerdeyse hepsi aynı.

ha bide biryere gitmeden günler öncesinden ne giyeceğimi öğrenmek için elinden geleni yapar.biz bir hafta sonra tatile gideceğiz.5 yıldızlı bi otele giderken herkez cicili bicili elbiselerini,topuklu ayakkabılarını güzel bluzlarını alır dimi yanına.bugün bana ne dedi biliyomusunuz;'''hadi aşkım,tatilimizi şort ve plaj terliğiyle geçirelim.'''ben ne demek istediğini bildiğim için '''gündüz zaten o bile çok aşkım dert etme sen'''dedim.tabi kalktı masadan.

valla bana yasak ,masak sökmez:lepi:....ayrıca yasak ne demek ya....şiddetle karşı çıkıyorum yasaklara,kurallara....allahtan da böyle huyu yoktur eşimin.bana hiç karışmaz.:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…