bana yasak koyacak kimse yok
ben de kendi yasaklarımı kendim koydum
tatil yerleri dışında mini etek giymem,askılı bi şey giymem
göğüs dekoltesi olmaz ama yırtmaça bayılırım
eve giriş saatim bellidir.geç vakte kalmam.
Iş arkadaşlarımın (erkek olanların) arabasına binmem(bu kuralı yeni koydum)
sokakta sakız çiğnemem.elimde sigara varken bi adım atmam.bi masadan bi masaya bile geçmem
öpüşmem sevişmem:lepi::roflol:
11 senedir evliyim,hic bir yasak yada buna benzer davranisla karsilasmadim.Giyimime sacima,basima,makyajima karismaz.Bu konuda cok sansliyim.Yeri geldiginde dekoltede giyerim.Beyaz pantolonu cok severim.Hele yazin üstüne her türlü renk güzel uyum sagliyor.Makyaj pek yapmiyorum.Sadece göz makyajina önem veririm.Zaten esim makyajsizda cok güzel oldugumu söyler.Kiskancligi vardir ama hayatimi zehir etmez.
ne kadar güzel bi ilişki bu çok imrendim
allah nazarlardan korusun
bende 2tane erkek arkadaşım herşeyime karışıo die ayrıldım buda aynı çıktı şimdi napcam şaşırdım
aşığım seviyorum onu ama şunu giyme falan demioda msndeki erkeklere karışıo facebooktaki bilmediklerini ekleme dio
ayrılcam dedim ölürüm dio iice sinir oluom
ama çok seviom of ya kafamçokkarıştı
bu beyaz takıntısı nedir böle arkadaşlar benım erkek ark sevmez beyaz hıc bır seye dayanamıyorum yaaa sureklı koyu sevıyorum ama bende beyazı cok sevıyorum bır tane bady var sadece beyaz[/QUOTaynı dertten ben de muzdaripim maalesef benim erkek arkadaşımın da beyaz takıntısı var bir keresinde çok beğenerek beyaz bir badi almıştım ama yalnızaca 1 kere giyebildim zaten o ilk ve son giyişimde bir alemdi mayısın ortasında üzerine yün hırka giymek zorunda kalmıştım.. beyaz içimi gösterirmiş hem koyu renk daha ağır dururmuş üstümde öyle diyor kendisi..:bbo::bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?