Esınızın /Sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız...

esınızın /sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız ne yaparsınız?

• dırek dalarım

OY: 255 34,3%
  • arkamı donup gıderım

OY: 159 21,4%
  • kendıne yakıstırıyorsa aldatsın ne dıyım

OY: 53 7,1%
  • aldatamaz

OY: 43 5,8%
  • dusunmek bıle ıstemıyorum

OY: 234 31,5%

• Ankete Katılan
    744
ALLAH esirgesin,düsünmesi aklin ucundan gecmesi bile felaket birseymis...Yanlarina yaklasip sadece bana bu ihaneti yapan kisinin gözlerine öyle bi bakarim ki ve sonra arkama bakmadan hizlica cekip giderim...Erkek degil mi kardesim % 85 i ayni iste diger % 5 i iki arada bir derede kalan kismi % 10 u da yapmayan kismi oluyor ALLAH göstermesin kimseye böyle bir sey yaaa düüsnmesi bile felaket

ihanet söz konusuysa kesin ,tek kelime etmem yüzüne bakmam hatta bi daha çok sevsem bile..madem yerim dolmuş yada dolduruluyor ee ağlayıp zırlayacak değilim ya yüzüne karşı:)) öle görür görmez asla bağırıp bişeyler yapmam yani..acısını yaşarım ama belli etmem ben..yapım öle..

ben hic cekinmem tekme tokat dalarim.. neden biliyor musunuz?? belki sunu soranlar vardir; yanindakinin bi tanidigi-akrabasi olmadigini nerden biliyorsun diye.. kac senedir bütün sülalesini ezberledim bir de biz yurtdisindayiz burda zaten kimseleri yok.. tek bi tane kiz arkadasi var onu da ben biliyorum yani yaninda birini görürsem bilmiyorum Allah kime verir... töbe töbe düsününce bile sinirlendim

yemezler yersede yedirtirim kızında bilimum bir yerleri ayrılabilir

arkamı dönüp giderime oyumu yolladım ve telefonum çaldı sevdiğiceğimmiş. sordum sence naparım diye, ''aldatmaz dersin'' dedi. ''e yuh hatunun biriyle sarmaş dolaş görüp bunu mu derim?'' dedim. ''arkanı dönüp gidersin miyase tamam biliyorum'' dedi :26::26::26:

mütemadiyen önce kollarımı dirseklerime kadar sıyırır,gereken boyun gevşetme hareketini yaptıktan sonra,avucuma tükürüp 'vira bismillah!'der hatuna bi güsel dalarım...

nee? noldu yaa? hee..tmm..anladım..ölmek ısteyen bırı var..

Allah kimseye öyle bir acı yaşatmasın yaa. Ama o an öylece başka yere dönüp gidilemez heralde..

ya Allah der dalarım şaka bir yana da((bana kalmış yapabilirimde)):)))))
öyle kızlarla çok samimiyet kuran bir adamla ben yapamam yani..bu kadar kız arkadaşa can ciğer olmadan mesafeli olabileni tercih ederim ben..var öyle 'canım' diyen yada yapışıp sırnaşan itici buluyorum ben..kıskançlıktan değil yani benmki iticilikten..yapmacık geliyor vıcık vıcık olmak

Son düzenleme:
şerefsız derım agzıma gelenı soylerım ıkısıne de bı de ıkı tane tokat yeter hıncımı almıs olurum sonra da sen sağ ben selamet

donup kalırım herhalde..
susmak en büyük cevap olur belkide.. arkamı döner giderim.. ve ağlamamya dikat ederim:)

Allah bunu yaşatmasın kimseye ama ben de hiç bir şey demeden çeker giderdim ve o an her şey biterdi,hayatımdan tamamen çıkarırdım ne kadar sevsem de... acaba o beni başka bi erkekle öyle görse nolurdu hayat bu her şey olabilir,asla dememek gerek ...

dalarım direkkk
ay bu nasıl soru yaaa zaten çok çokkk kıskanç biriyim şimdi düşününce bile kötü oldum :18:
şeytan diyo aç tlfnu kavga et akşam akşamm
Allah kimseye yaşatmasın böyle bişey ne diyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…