Esınızın /Sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız...

esınızın /sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız ne yaparsınız?

• dırek dalarım

OY: 255 34,3%
  • arkamı donup gıderım

OY: 159 21,4%
  • kendıne yakıstırıyorsa aldatsın ne dıyım

OY: 53 7,1%
  • aldatamaz

OY: 43 5,8%
  • dusunmek bıle ıstemıyorum

OY: 234 31,5%

• Ankete Katılan
    744
aman ne onlara ortalık yerde dalıp kendimi küçük düşüreyim ki :dilcikar: benim onları gördüğümü farketmelerini sağlarım sonra da bişey demeden yanlarından giderim, sessizlik en büyük cezadır :enbuyukkk:

Ilk saniyede kesin orada öyle kakakalirim ama sonra ne yaparim kestiremedim. bir türlü.Aman Allah yasatmasin .

ooooo allah sohbetinizi artırsın derim de diyene kadar şoktan bayılırmıyım bilmem zor bi durum yanlarına giderim ama sakin olmaya çalışırım sonra sonraaaKötü Kazen söylüyeceğimi söyelr çeker giderim
korkunç bişey yaa hayali bile berbattatlicadiarzu
allah kimsenin başına vermesin aminnn

beni görebilmelerini saglayıp arkamı döner giderim
dayanamam aglarım herlade
telefonumu kapatırım msnden engellerim bida yüzümü bile göremez kapımda köpek olur artık
allah kimseye yaşatmasın arkadaşar yaa
dayanamam benn

buyrun canlı cevap.dün markette mahallenin delisi benim adamın kucağına atladı.eşim ne yapacağını şaşırdı ben hemen duruma el koyup eşimi kasanın arkasına yolladım kadına da başka kapıya yoksa yolarım dedim.kadın kaçtı benimki namusuna sahip çıkması yoksa gözünün oyulacağı konusunda uyarı aldı.aynen bunu yaparım.yolarım yani

walla ilk basta şaşırırım.sonra giderimm bakarım ikisinede saten gerisi gelir:) zaten sıkıyorsa yapsın.

Kuzeni yada arkadaşı olsun hiç fark etmez , ben bu tür cıvıklardan hoşlanmadığım için hiç bir şey yapmadan çeker giderim..

Önce cep teli ile fotosunu çeker sonra kendimi gösterir yüzlerine birer tükürük atarım sonra illaki bir şeyler söyleyip bir de ters bir bakış atıp giderdimKötü Kazen

Cep teli ile çektiğim fotoyu da mahkemeye delil olarak sunar ve boşanıp çatır çatır parasını yer,günümü gün ederdim..Evini vs elinden alırdım Bir daha da asla yüzümü bile göstermezdim..:1closedeyes:

Direkkkkkkkkkkkkk dalarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

O görüntüye uzun uzun bakarım ki hiç aklımdan çıkmasın...
Sonrada o adamı boşarım... Kim olduğu umurumda değil. Kuzeni ile de
öyle sarmaş dolaş olamaz. Düşünmesi bile kötü... Allah korusun.

orada olay biter, ne yapayım ben öyle şereften yoksun adamı Çok üzgünüm çoook. tabi hiç birşey olmamış gibi arkamı dönüp gitmem, dünyayı ona dar eder, canını okurum. iki dünyada da iki elim yakasında olur. Kötü Kazen

uleyn canlarına okurum valla onları öyle bi sarmaş dolaş ederımkı kıyamete kadar acılmazlar :))))

başa gelmeden bilinmez. şunu yaparım bunu yaparım diyemem. ama Allah yaşatmasın öle bişey hiç bi kadına.
hiç klay b,şey değil. kaldırmam ben.

artık onada cesaret edemezler yaniiii.....
ay Allah saklasın,katil olmak istemem.....

sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…