Eşinizin sevgisini nasil anliyorsunuz..sizi nasil şimartiyor?

en basitinden marketten bişi alacaksa mutlaka jelibon bonibon çikolata bişey alır bana
herhangi bişey hakkında konuştugumda hemen alalım sana da der.
gece terlemişsem üstümü çıkartır.
koltukta uyuyorsam kucagında odaya taşır..
gece ben uyurken benle konuşur saçımı okşar uzar gider liste..

altın vuruşu bu hafta yaptı ama

kimseninki kimseyle kıyaslanmaz evlilik biraz değişik bişey herkesin dinamiği çok farklı. aranız nasıl nasıl bi ilişkiniz var sonradan mı değişti falan bunlar çok etkiliyor..

Bu tamamen yapı ve yetiştirilme tarzı. Bugün annemle babamın evlilik yıldönümü, 37 sene oldu. annem sevgi pıtırcığı bir kadınken babam da tam tersiymiş hep. Aslında gel gör ki, babam annemsiz yaşayamaz bile, 2 gün bi yere gitse ölür. ama hiç sıcak olmamış, çünkü öyle büyütülmüş. annem de hep kırılmış bu yüzden, artık aldırmıyorum diyor. Yine de son 4-5 yıldır babam da 55-60 ından sonra gelişme var :) annem bazen arkasından "Adam seni seviyorum, diyor, dediğinde sanki çok önemli bi şey demiş zannediyor, halbuki demesi lazım zaten" der. böyle yani :)
Edit: ancak biz 3 kız kardeşiz, bize de hep sıcak olmuştur. o da evlat sevgisine karşı koyamadığından sanırım:)

İşin geyik kısmı benimki elbette.
Ama sağ olsun eşim çok anlayışlı ve her zaman yanımdadır.
Kimseye ezdirmez, laf söyletmez.
Sabahları öper, gün içinde en az 10 kere arayıp 20 kere mesaj yazar.
Bir şey beğensem yada istesem o an yapamasa bile unutmaz mutlaka yapar.
Ağzından kötü kelime çıkmaz.Ve daha buna benzer bir sürü şey. Allah razı olsun 10 yıldır böyleyiz.
Bunlar tanıştığımızdan beri böyle zaten. Yerimin herkesten farklı olduğunu hissettirir.
Öyle agucuk gugucukta değil tabi ki. Ama bunlarda herkese göre kıstas olamaz elbette.
Yani bunu yapmıyor diye sevmiyor denemez.

Herkesin sevgi anlayışı farklıdır,kimi çok ilgilidir şımartır,kimi ise ilgisini çok belli eden erkeğin çeyreğini bile yapmaz ama içten içe sevgisi çok daha büyüktür,bu işler belli olmaz. Burdaki yazılanlara bakılırsa ben ve eşim acaip odunmuşuz romantık sürprizler yapmaz,her dakka öpmez sarılmaz ama bana her konuda daima destek verir,asla ezdirmez ve ezmez,ben de sürekli ilgi gösteren ve bekleyen bir insan değilim,benim için ender ama anlamlı ve içten söylenen güzel bir sözün değeri çok daha büyüktür. Garip bir şekilde çok sevildiğimden eminim,hediye almasına veya sık sık öpüp sarılmasına gerek yok bunu anlamam için.

Fikirlerime önem verir,korur kollar,bensiz biryere gitmez,hastalanmama kıyamaz.
Aldığıma karışmaz,giydiğime karışmaz.Gezmeyi çok sever ve gezdirir kızımla beni.
Allah yokluğunu göstermesin.

Bence sevgi paylaşmaktır
Gün içinde yaşadıklarini akşam seninle paylaşıyorsa sohbet edip dertlesebiliyorsaniz cozulmucek birsey yoktur
Tabii birde cinsellik var evliliğin yıldızı

Ben daha sabah kendi kendime eşim beni artık sevmiyor gibi saçma sapan düşünüyordum ama burayı okuyunca hormonlardan doğum stresi derken Ben biraz ilgi manyağı olduğumu anladım

Kızımızla birlikte vakit geçirmek en sevdiğimiz şey...
Birbirimizden ayırmaz isteklerimizi önemser..
Bizi sevmesini seviyorum iyi adam yahu:)
Sadece hastayken yaklaşmaz yanıma çok kaprisli olduğumu söyler:)
Ben sadece hastayken ilgi görmüyorum diyebilirim:)

Ama bazı eşler biraz daha içine kapanık oluyor ilgi sevgi göstermekte zorlanıyorlar mesele ben onlardanım..
Eşim zaman zaman onu sevmediğimi düşünüp laf sokar...
Sizinde eminim böyle bir durumdur. iki taraf birbirini sevmıyorsa zaten birlikte devam edemezler diye düşünüyorum.

Uyanır uyanmaz öper sarılır işe giderken bir daha öper sevdiğini söyler. Günde 10 defa arar eve gelince yine öpmeler sarılmalar sevdiğini söylemeler. Evde oyun oynar benimle koşuştururuz sürekli mutfakta oyalandığımda gelip uğraşır benimle hep Güleryüz gösterir böyle anlıyorum Arada kavgalarımız olur oldu nisa tam olur :) ama benimki asla özür dilemez gelip barışalım falan der

Pazartesi gecesi, saat sabaha karşı 03:20, çalışma odasında aklıma takılan bir davam ile ilgili araştırma yapıyorum. Eşim kapıyı tıklattı,

Eşim-hayırdır aşkım?
Ben-Hiç şu T...dosyası var ya, ona takıldım. Bir kaç şey okumak istedim.
Eşim-Bu saatte gözlerine yazık, hem daha var mahkeme gününe; ayrıca sen neden hiç bana danışmadın. Bende az çok biliyorum bu dosyayı.
Ben-Bilmem, yorgun görünüyordun, bir de bununla sıkmak istemedim seni.
Eşim-Sen beni hiç sıkamazsın, hala anlamadın mı?
Ben-Ayyy sen beni seviyorsun sahiden
Eşim-Seni sevmeyen ölsün

Hayat koşturmacası içinde boğuşurken bazen duygularımızı ifade etmeye zaman bulamıyoruz galiba. Biri için sabah günaydın öpücüğü sevgi göstergesiyken diğeri için tek taş pırlantadır. Eşimin tek bir lafı vardır, o yeter bana sevgisini anlatmaya. "her akşam şu eve koşa koşa geliyorum"...Benim için yeterli.

Cok pis haset ettim
kıskandım valla akşam eşime insanlar eşlerine neler yapıyo sen niye bana öyle davranmıyon desem. hımm biraz da öz eleştiri yapıp kendimi de yargılamalıyım di mi ben eşim için ne yapıyorum. aslında farkındayım her şey rutine bindi artık. bazı şeyler insanın dikkatini bile çekmiyor. aslında tehlikeli üzücü durumlar bunlar.

benim eşim ev işlerine fazla yardım etmez
çünkü eve geç geliyor
ama beni sevdiğini biliyorum hergün soylemez bende istemem öyle sürekli sıkılırım
ismimle hiç hitap etmez
ben ne istesem sen bilirsin hayatım, nasıl istersen bitanem sen daha iyi bilirsin, kendini yorma sözleri benim için birer seni seviyorum demek

Allah daim etsin herkesin mutluluğunu..
Ben imrendm bicoguna burda yazilanlarin..
Inanmiorum artik sevdiğine beni düşünüp yaptigi birsey yok sadece kendini düşünerek yasiyor evlenmeden once baskaydi tabi..

Eksik cevap vermişsin. Yok pasta alma ben senin helvani yapıyorum şu anda,yeriz iftardan sonra...deseydin:- )

Beceremiyordur belki öyle şeyleri her erkek yapamazki. Öyle ortamda yetişmemiştir çekinir sürpriz hediye olaylarından.

Benimki babamın dayımın akrabaların yanında bile çiçek getirir verir birde üstüne " bu güzel çiçek gibi kalsın aşkımız hiç solmasın" diye nağmeler yagdırır :)))
Ama kayınpederimde öyle hiç çekinmez isterse 100 kişi olsun aşkım hayatım bitanem eksik etmez agzından kayınvalideme. Babasından gördüğü gibi benimkide işte.

Ama itiraf ediyorum ki bazen şımartılmak çok iyi geliyo biz kadınlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…