- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
- 133
- Konu Sahibi Akanseneler
-
sizinki daha ne kadar iyi olabilirki lohusayken bebek gibi herseyine bakilan es ise giderken sevgi notlari yazan es evi mok gotursede sen keyfine bak gez toz yada dinlen diyen es 3 4 gun yemek yapmasada canin sagolsun diyen es camasir yikayip asan es kiz karsi koltukta oturma gel yanima sarilayim sana diyen esleri okuduk ha sizinki daha ne kadar iyi olabirki soyle anlat alistik cunku
kıskandım valla akşam eşime insanlar eşlerine neler yapıyo sen niye bana öyle davranmıyon desem. hımm biraz da öz eleştiri yapıp kendimi de yargılamalıyım di mi ben eşim için ne yapıyorum. aslında farkındayım her şey rutine bindi artık. bazı şeyler insanın dikkatini bile çekmiyor. aslında tehlikeli üzücü durumlar bunlar.Cok pis haset ettim
Her aksam süt banyomu hazırlar. Ayaklarimi ovar. Öper kundaga sarar.
Saka şaka..
Her iliski ayridur kimi ekmek getiriyorsa yeter der kimi guzel bir iki cumle yeter der oburu baska birsey der kimseyle kendi evliligini kiyaslama ve onlari yaptirmaya calisma kendi isteklerini ve dusuncelerini eşinle konuş
Eksik cevap vermişsin. Yok pasta alma ben senin helvani yapıyorum şu anda,yeriz iftardan sonra...deseydin:- )Şımaracak kimsen olmayınca hayat seni kocaman bir adama çevirir :)
Dün doğum günümdü, pasta alıyımmı diye msj attı
Bende alma dedim doğal olarak . Hani bozuldum ya atarlı yazdım biraz , sürpriz hediye bekliyorumGelen cevap "Niye ya yerdik iftardan sonra " oldu
Yani anlayacağın, anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?