Eşinizin sizi en sinir eden cümlesi nedir ?

Thinkerwoman

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
1.696
5.256
358
Kendimden başlayayım , benimki en ufak sürtüşmede 2 kelime az konuş der:22: . Evet sizlerden incileri alalım hanımlar :12:

Birşey söylediğim zaman "sebep" demesine sinir olurum :9: Aslında kötü niyetle demiyor ama ben o kelimeyi sevmiyorum uyarıyorum unutuyor :9:
Kurban olurum ona ben :16::16:

nerdeyse söylediği her söze sinir oluyorum ama bu aralar en çok ben çok seksi ve çekici bir erkeğim demesine kıl oluyorum:19:

-ben kendme içecek bişeyler alıcam (alkolden bahsediyor)
-bizim çocuklarla biraz takılıcam (içmeye gidiyor)
-ne alakası var (söylediğim her kelimeye sırf muhalefet olmak için söylüyor neyle neyi alakalandırmaya çalışıyorsa artık)
-neden (ulan ne neden ne diyosam yap işte ne sorguluyosun sanki düşmanıyımda suikast hazırlıyorum cıncına kadar incaliyo)
-hikaye onlar (ona herşey hikaye zaten)
-offfff çok yakışıklıyım (puuuhahahahahahah he anam heee)

1)hallederizzz....
2)sen bilirsin...
ben derdimi anlatmaya çalışırken ya da bişeyle ilgili fikrini öğrenmek istediğimde bu 2 kelimeyi söylemiyo mu deli ediyo beni:47:

sanırım ben herşeye sinirleniyorum...
ama en çok gözümün döndüğü şey ''ya he tamam dediğinde'' yada gülünmicek birşeye güldüğünde ve o anda benim de önemli birşey yapıyor olmam sırasında yaptığında''
bu ikisini yaptığında böyle ümüğünü sıkasım geliyor :)))

sanırım ben herşeye sinirleniyorum...
ama en çok gözümün döndüğü şey ''ya he tamam dediğinde'' yada gülünmicek birşeye güldüğünde ve o anda benim de önemli birşey yapıyor olmam sırasında yaptığında''
bu ikisini yaptığında böyle ümüğünü sıkasım geliyor :)))

-Sabah geri giycem çoraplarım temiz ondan buraya koyuyorum...
buna alıştım artık bi senede, dokunmuyor bile, hatta çorapları için yer bile belirledik :31:

"hallederiz, sen bi rahat ol" bu lafı duyduysan anla ki hiççç bi zaman halledilmicektir o konu...

"sen bilirsin, nası istersen" buradan çıkaracağımız sonuç paşamız senin istediğini pek de umursamıyor, sırf üzmemek adına seni geçiştiriyor :31:

Back
X