Eşinizin sizi en sinir eden cümlesi nedir ?

ben bir konu üzerinde derin derin çıkarımlarda bulunup çare araken onun '' ya bende ......'' diye başlayan ve kendi hayatından kesitler sunan cümleleri.

ben bi hayalimden bahsederken ''daha bir dur ondan önce bir sürü düşünecek şeyim var'' demesi.

ben sinirlenince ''sende her şeye sinirleniyorsun demesi.

kendisi sinirlenince gözü döner bu arada.

ayrıca bana bağırıp bağırıp '' ben sana ne zamanbağırdım? daha ben sana bağırmadım ki bağırsam kaçarsın '' demesi.

ben ne diyorsam o olacak demesi beni çileden cıkarıyo :47:sonunda bende inada bağlıyorm ve sonuç olarak kadının fendi erkeği yeniyo :21::19:

Aslında işlere yardım eder ama yine de kadına düşen sorumluluk herzaman daha fazla tabii. İkimizde çalışıyoruz. Haftasonları iş yaptığımda ay çok yoruldum dediğimde yapma hayatım yorma kendini der. Hani bana destek oluyor bu sözleriyle aklınca ama bana sinir geliyor. Oldu yapmayayım Isaurayı çağır O yapsın diyesim geliyor. :35::35:

kadın dediğin bi adım geriden gelir, bi daha evlenirim ama anne baba bi daha bulunmaz, annem babam senden önce gelir...
saçmalıklar silsilesi

"Bakarız, o gün gelsin de çare ararız."

İleride konuşulması gereken bir durumsa; zaten bugünden söylemem. Bak diye söylüyorum..

"Takma kafana."

Ben aaa Ayşe'nin eltisinin kaynının torunun yengesinin görümcesi ölmüş dediğimde, takma kafana diyorsun.. Yahu taktığımdan değil, laf olsun diye anlatıyorum, sohbet olsun diye.. Sanki oturup debelenmişim gibi, o bahsettiğim şahısa ağlıyorum gibi takma kafana canım diyorsun..

"Saçmalama."

Git o zaman saçmalamayan birini bul değil mi?

"Ya ona ne gerek var?"

Var ki söylüyorum dimi?
Sana tuvalet koku gidericisinin gereğini mi anlatayım şimdi?

Daha yazsam yazarım..
Zamanla her şey sinir edebiliyor sanırım insanı..

Back
X