esinizin sizi sevmedigini nasil anlarsiniz

İlgisizligiyle anlasılabilir heralde. Evli degilim ama sanırım böyle anlasılır

anlamam hıc bır turlu
cunku bız kadınlar kendı ıcımızde mevzuları buyutup anlamlar yuklemeye cok meraklıyız bu yuzden bızı ıc gudulerımız yanlıslara ıtebılır.
ılk esım tarafından 3 sene boyunca aldatıldıgımı bır cıprıda ogrenmıstım ve hıc anlamamıstım

Bunun bir kriteri yok bence
Herkesin sevgisi gibi sevgisizliği de farklı
İlgilenmiyor hah tamam sevmiyor demek mümkün değil çünkü bazısının yapısı böyle
Ya da kavga ettik şöyle dedi böyle dediyle de açıklanabilir bir durum değil
Aile dostumuz bir çift var, adam eşiyle, eviyle ilgili nazik, ince
Ama bir gün eşime pat diye karımı sevmiyorum demiş, çocuğun hatırına yürütüyorum ama yüz yıl görmesem aramam demiş. Çok şaşırmıştım dışarıdan çok iyi görünüyorlardı. İnsanoğlunun içini bilmek zor...

evi otel gibi kullanıyorsa,bankamatik gibi davranıyorsa.sizle alakalı iyi kötü bişeye tepki vermiyorsa.tel ve bilgisayarla daha çok vakit geçiriyorsa.ortak paylaşımınız yoksa ki bu beraber tv programı izlemek bile olabilir.en önemliside bi erkek cinsellikten uzak kalıyorsa bahane arıyorsa sevmiyor demektir.

Tam yerine konu acmissiniz. Kk da butun kadinlarin kocalari esasinda onlari cok seviyor. Cunku adam agzini burnunu dagitsa da, ortamlarda rezil kepaze etse de, konunun sonunda hep o canalici cumle vardir. "Aslında beni cok seviyor, eminim.yooo aldatma da yok. Yoo ozunde iyi biridir."
Hmmm ok.

Sana karşı merhamet duygusu yoksa sen bir çok sorumluluğun hatta onun sorumluluklarının altında ezilip çırpınırken umurunda bile olmuyorsa kesinlikle sevmiyordur yaşadım ordan biliyorum...

kesinlikle sana katılıyorum....

bu eşinin senden soğuduğu seni sewmediği anlamına gelir...

İlgisizliğin kanıtıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…