- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Slm arkadaşlar beni ozleyenler vardır belki diye konu aciyim dermisim gercekten bunu kafama takiyorum esinizin tarzi hakkinda giyinisi yada sac sekline falan karisiyormusunuz esim bu aralar benim hosuma gitmeyen şeyler yapmaya başladı sacini uzatmaya karar verdi bileklik falan takıyor simdide zincir kolye alacam diyor bileklik falan neysede zinciri ben hic sevmem ne desemde vazgecirsem ki
Ya icinde kalmis takacam diyor tamam simdi taksin hadi sonra cikarmazsa diye endiseleniyorumSizi forumda hep görüyorum. Konularinizi biliyorum siz beni bilmezsiniz pek yazmadim.:)
Hayatim zincir kolyenin modasi gecti kimse begenmiyor artik. Kolyesiz daha cekicisin benim gözümde deseniz.
Bak diger konulari surekli sen hatirlatiyorsun ben onuda taktim tam iki senedir takiyorum surekli surekli konu mu acmam gerekiyor. Surekli eski konular hakkinda bi imada bulunuyorsunuzSamire takacagin seylere takmiyorsun, takmayacagin seylere takiyorsun.
Yok zaten birsey bulamadik bide beyfendi bana siparis ediyor onun icin ayaklarim şişti gümüş var her yerdenasıl zincir? şu madalyon takılan zincirlerden falansa onlardan satılmıyordur artık korkma :))
Iste herkesin hoslanmadigi birsey oluyorO hediyesi bu hediyesi derken bütün dolabını ben doldurdum neredeyse.
Giyimi genel olarak istediğim gibi bu nedenle.
Bazen saçlarını yapıştırıyor böyle ama sinir oluyorum.
Ben şöyle dağınık seviyorum..
Saç konusunda anlaşamıyoruz. O yapıştırır ben dağıtırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?