Esinizin tarzı

Biz kadınlarda bazen ani tarz değişimlerine gidiyoruz, bazılarımız depresiflikten, bazılarımız eşimize yada sevdiğimize daha farklı güzel görünmek için, bazılarımızda maksat değişiklik olsun diye simsiyah saçı düşünmeden sarı yapıyoruz hani her boyayı boyandık fıstıki yeşilmi kaldı kafası Erkekler bunu genelde serbest meslek olanlar özellikle özenti sonucu, çevrede görünce hoşlandıklarından, yada çocukluklarından kalan hevesle yaparlar. Altında başka sebep olması şart değil.. Günümüzde erkekler cilt bakımı manikür pedikür, lazer ağda yaptırıyor, bunu kadınlar için değil kendileri için yapıyorlar bence.. takılmamak gerek Beğendiklerinizi onaylayın derim, beğenmediklerinizide fikir sorarsa söyleyin.. Yoksa inada biner :)

Sizi forumda hep görüyorum. Konularinizi biliyorum siz beni bilmezsiniz pek yazmadim.:)
Hayatim zincir kolyenin modasi gecti kimse begenmiyor artik. Kolyesiz daha cekicisin benim gözümde deseniz.

Sizi forumda hep görüyorum. Konularinizi biliyorum siz beni bilmezsiniz pek yazmadim.:)
Hayatim zincir kolyenin modasi gecti kimse begenmiyor artik. Kolyesiz daha cekicisin benim gözümde deseniz.
Ya icinde kalmis takacam diyor tamam simdi taksin hadi sonra cikarmazsa diye endiseleniyorum

Samire takacagin seylere takmiyorsun, takmayacagin seylere takiyorsun.

ben hiç karışmam
tarzı yok ki zavallımın öğrenci işte spor spor takılıyor maddi olarak da öyle süper olmadığından muhteşem bir giyiniş beklemedim hiç

Samire takacagin seylere takmiyorsun, takmayacagin seylere takiyorsun.
Bak diger konulari surekli sen hatirlatiyorsun ben onuda taktim tam iki senedir takiyorum surekli surekli konu mu acmam gerekiyor. Surekli eski konular hakkinda bi imada bulunuyorsunuz

Benim eşim sen Beğen al diyo zaten spor şık giyiniyordu memnunum kendisinden

O hediyesi bu hediyesi derken bütün dolabını ben doldurdum neredeyse.
Giyimi genel olarak istediğim gibi bu nedenle.

Bazen saçlarını yapıştırıyor böyle ama sinir oluyorum.

Ben şöyle dağınık seviyorum..

Saç konusunda anlaşamıyoruz. O yapıştırır ben dağıtırım.

Iste herkesin hoslanmadigi birsey oluyor

Benim erkek arkadasim da o konuda bana hic sormuyor ya. Giyim tarzi koyu deguk ama ben daha baska seyler de giymesini isterdim. Ama terslemem hic. O da kendi bildigini okuyor hep. Cok sevdigi bisey varsa onu hic birakmadan giyer. Gecen yil ikna ettim ayyakkabi aldik birlikte, bir yil oldu o ayakkabilari giymedi daha hic o kadar da para vermistik bide. Su ara kirli sakal kullaniyo ben acikcasi pek sevmiyorum ufaktan belli ediyorum eskiden soyke yapiyodun sana cok yakisiyodu falan diyorum. Ama anlamiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…