Esinizin tarzı

benm esim deri bileklikler takar.cok hos giyinir zevklidr asiri bakimlidr.ama ben tanidigmdada buydu hala oyle ..yani birden degisseydi bnde rahatsz olurdum ..oyle gumus veya altin kolye bileklik yuzuk falan hc sevmem.esimi de hic oyle dusunemiyrm

Hayir baska suphe ceken birsey yok ya belkide oyle olmak istiyordu ama babasi cok sıkı herseye karismis simdide hevesleniyor yasida 27

Boyleyse bence biraz kendi haline bırakın belki bir süre sonra hevesi geçer
Benim erkek arkadaşım da bıyık bırakmaya hevesli ama hiç de yakışmıyor kendisi de farkında
Arada bir acaba bu sefer olur mu gibisinden bırakıyordu bakıyor ki gene yok olmuyor kesiyor
Sonunda artık o da anladı bıyıktan vazgeçti (İnşallah )

benim eşimde dönem dönem saç uzatır bileklikler değişik değişik takar sonra sıkılır. bi süre sonra eşinizde sıkılır.

Belki bunlar beklenmedik değişiklikler diye haklısındır acaba demekle ama ne bileyim adam namaz kılsa ne günah işledi de secdeye durdu diyosun sen mesela, ayıplı video izlemiştir diyosun
Simdi boyle okuyunca komik geliyor ama gercekten öyle zaten birakti namazida

Canım benim eşim 28 yaşına kadar hiç saçını uzatmamıştı.5 senedir uzun sırma saçları var.Sakal bırakmazdı şimdi sakalı da var.Ama itiraf edeyim böyle çok daha hoş.
Bu arada saç sakal uzatmasını ben istemiştim.Değişim iyidir bence.

Benim eşimin saçları uzun ve hatta ben düzleştiririm bazen, oğlumun saçınıda uzatıyorum çok hoşuma gider benim...saç bakımını birlikte yaparız, çok güzel giyinir, alışveriş manyağıdır, her kıyafetine göre kaliteli saati olsun ister. ( 3 tane var ve yine yalvarıyor bana şu renk yok alsak ya diye) yani tam bir metroseksüel...Şikayetçimiyim hayır tabikide, o mutlu oldukça bende mutlu oluyorum, hem bakımı kendim sevdiğim için eşimde de seviyorum. Çok temizdir mesela, asla duş almadan, diş fırçalamadan yatmaz, kokulu kokulu sabunlarımız vardır, bir giydiğini yıkanmadan giymez bi daha.. sözüm ona karışmayın, sıkmayın adamları fazla..Başkalarının fikirlerine ve tarzlarına göre yaşamak hoş değil. Benim babamda çok karışırdı bize ve hiç saçımızı kestirip boyatamazdık, makyaj yapamazdık...güzel giyinemezdik. tam bir esir hayatı yaşattı bize.

Bence karisin cunku degisik bir giyim ve bir anda cok degisik bir tarza burunuyor.Ben olsam karisirdim beraber alisverise giderdim ya da degisttirirdim

Tamam o zamam karismayacam zaten sıkılır cikarir gibime geliyor

Valla canım ben özgürlükçüyüm.Babam çok özgür bıraktı sağolsun.Eşim tam bir esirmiş benle evlenmeden önce.Şimdi eşiniz gibi maşallah.Bakımlı çok şükür.

Valla ben herşeyine karışırım oda bana karışır biryere giderken beraber karar verir giyiniriz

Valla canım ben özgürlükçüyüm.Babam çok özgür bıraktı sağolsun.Eşim tam bir esirmiş benle evlenmeden önce.Şimdi eşiniz gibi maşallah.Bakımlı çok şükür.

Mutlu olan insanlar hep özgürlükçü kişiliklerden çıkıyor zaten. İnsanlar birbirlerinin fikirlerine ve yaşam tarzlarına saygılı olmalı...

Benimkinin de sakalı var ve uzun saçlarıyla çok çekici oluyor.

Ayıplı video izliyo af dilemek için namaza başlıyo
Video izlemeyince de namazı terk ediyo yani öyle mi
İbadetin de cıvığını çıkarmış o zaman
Hayir genelde oyle olmustu o zaman kendini suclu hissediyor namaza basliyor sonra yine bırakıyor

Esinizin istemediginiz gibi giyonmedi yada tarzinin oyle olmasi bencede cok sinir bozucu haklisiniz ama onu kirmadan soyleyin bence,mesela benim erkek arkadasimin sirf biyiklari vardi sakali yoktu ve bende gercekten hic sevmem bu tarzi guzelce bir fikir verdim aa bak sakal biraksan cok yakisir mukemmel olur diye gazladim biraz ve cok uzun bir suredir sakalli eger guzelce soyleyip suyuna giderseniz belki sacini uzatmaktan falan vazgecer yeni bir tarz onerin :) zaten kafasina koyduysada yapicak bisey yok oyle kabullenin

Herkes benim kocamında saçı uzun sakalı var ben karışmıyorum hatta tarıyoruma filan bağlamış ta
Sizinkinin tarzı zaten öyleymiş, uzun saça sakala bişey demiyo zaten sonradan tarz değişince şaşırmış
Ben olsam bende şaşırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…