- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Hayir baska suphe ceken birsey yok ya belkide oyle olmak istiyordu ama babasi cok sıkı herseye karismis simdide hevesleniyor yasida 27
Simdi boyle okuyunca komik geliyor ama gercekten öyle zaten birakti namazidaBelki bunlar beklenmedik değişiklikler diye haklısındır acaba demekle ama ne bileyim adam namaz kılsa ne günah işledi de secdeye durdu diyosun sen mesela, ayıplı video izlemiştir diyosun
Slm arkadaşlar beni ozleyenler vardır belki diye konu aciyim dermisim gercekten bunu kafama takiyorum esinizin tarzi hakkinda giyinisi yada sac sekline falan karisiyormusunuz esim bu aralar benim hosuma gitmeyen şeyler yapmaya başladı sacini uzatmaya karar verdi bileklik falan takıyor simdide zincir kolye alacam diyor bileklik falan neysede zinciri ben hic sevmem ne desemde vazgecirsem ki
Tamam o zamam karismayacam zaten sıkılır cikarir gibime geliyorBenim eşimin saçları uzun ve hatta ben düzleştiririm bazen, oğlumun saçınıda uzatıyorum çok hoşuma gider benim...saç bakımını birlikte yaparız, çok güzel giyinir, alışveriş manyağıdır, her kıyafetine göre kaliteli saati olsun ister. ( 3 tane var ve yine yalvarıyor bana şu renk yok alsak ya diye) yani tam bir metroseksüel...Şikayetçimiyim hayır tabikide, o mutlu oldukça bende mutlu oluyorum, hem bakımı kendim sevdiğim için eşimde de seviyorum. Çok temizdir mesela, asla duş almadan, diş fırçalamadan yatmaz, kokulu kokulu sabunlarımız vardır, bir giydiğini yıkanmadan giymez bi daha.. sözüm ona karışmayın, sıkmayın adamları fazla..Başkalarının fikirlerine ve tarzlarına göre yaşamak hoş değil. Benim babamda çok karışırdı bize ve hiç saçımızı kestirip boyatamazdık, makyaj yapamazdık...güzel giyinemezdik. tam bir esir hayatı yaşattı bize.
Ayıplı video izliyo af dilemek için namaza başlıyoSimdi boyle okuyunca komik geliyor ama gercekten öyle zaten birakti namazida
Valla canım ben özgürlükçüyüm.Babam çok özgür bıraktı sağolsun.Eşim tam bir esirmiş benle evlenmeden önce.Şimdi eşiniz gibi maşallah.Bakımlı çok şükür.Benim eşimin saçları uzun ve hatta ben düzleştiririm bazen, oğlumun saçınıda uzatıyorum çok hoşuma gider benim...saç bakımını birlikte yaparız, çok güzel giyinir, alışveriş manyağıdır, her kıyafetine göre kaliteli saati olsun ister. ( 3 tane var ve yine yalvarıyor bana şu renk yok alsak ya diye) yani tam bir metroseksüel...Şikayetçimiyim hayır tabikide, o mutlu oldukça bende mutlu oluyorum, hem bakımı kendim sevdiğim için eşimde de seviyorum. Çok temizdir mesela, asla duş almadan, diş fırçalamadan yatmaz, kokulu kokulu sabunlarımız vardır, bir giydiğini yıkanmadan giymez bi daha.. sözüm ona karışmayın, sıkmayın adamları fazla..Başkalarının fikirlerine ve tarzlarına göre yaşamak hoş değil. Benim babamda çok karışırdı bize ve hiç saçımızı kestirip boyatamazdık, makyaj yapamazdık...güzel giyinemezdik. tam bir esir hayatı yaşattı bize.
Ayıplı video izliyo af dilemek için namaza başlıyo
Video izlemeyince de namazı terk ediyo yani öyle mi
İbadetin de cıvığını çıkarmış o zaman
Evet kendi dedi, ben bilmem yoksa eşinin ne zaman ibadet edip ne zaman bırakıtğınısamirenin esinden mi bahsediyoruz ?
Valla canım ben özgürlükçüyüm.Babam çok özgür bıraktı sağolsun.Eşim tam bir esirmiş benle evlenmeden önce.Şimdi eşiniz gibi maşallah.Bakımlı çok şükür.
Canım benim eşim 28 yaşına kadar hiç saçını uzatmamıştı.5 senedir uzun sırma saçları var.Sakal bırakmazdı şimdi sakalı da var.Ama itiraf edeyim böyle çok daha hoş.
Bu arada saç sakal uzatmasını ben istemiştim.Değişim iyidir bence.
Hayir genelde oyle olmustu o zaman kendini suclu hissediyor namaza basliyor sonra yine bırakıyorAyıplı video izliyo af dilemek için namaza başlıyo
Video izlemeyince de namazı terk ediyo yani öyle mi
İbadetin de cıvığını çıkarmış o zaman
Evet kendi dedi, ben bilmem yoksa eşinin ne zaman ibadet edip ne zaman bırakıtğını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?