Esinizin tarzı

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Slm arkadaşlar beni ozleyenler vardır belki diye konu aciyim dermisim gercekten bunu kafama takiyorum esinizin tarzi hakkinda giyinisi yada sac sekline falan karisiyormusunuz esim bu aralar benim hosuma gitmeyen şeyler yapmaya başladı sacini uzatmaya karar verdi bileklik falan takıyor simdide zincir kolye alacam diyor bileklik falan neysede zinciri ben hic sevmem ne desemde vazgecirsem ki

Ben eşimin sakalına çok karışırım hem onun isteği hem de benim istegimin ortasını buluruz... giyim de de zevksiz değildir ama biraz düzeltme yaparım hemen hemen aynıdır isteklerimiz genelde bana sorar olmuş mu diye yok dersem değiştirir

Ne güzel ben desem olmamis diye inadina yapar bide sen beni kiskaniyorsun der

Aşırıya ve göze batan tuaf tarza kaçmıyorsa bırakın alışık değilse zaten kendi kendine bırakır

Hiç birşeyine karışmak istemiyorum ama o illa bumu bumu diye burnuma sokar
Kolyesi yada bilekliği yoktur hatta oğlumuzun saçını uzatalım diyorum ona bile hayır diyor
He aksesuar yada takı kullansaydı da üzerine gitmezdim. Huyunu bilirim zorlarsam bırakmaz çünkü

Ben eşimin sadece giyimine mecburen karışıyorum.
Çünkü eşim alışverişi sevmez, vakti de yok.
Giyim alışverişini ben yaparım kafama göre

Ama yok saçın şöyle olsun, sakalın böyle olsun, şunu kullanma, bunu yapma demem.
Bu arada zincir de çok itici yahu.

ben kesin karışırdım
Yanımdaki insanı beğenmek isterim kesinlikle. beğenmediğim bir tarza bürünürse dile getiririm. en doğal hakkımız bence :)

Eşiniz eğer beğenmediğiniz şeyleri inada yapıyorsa, hiç yorum yapmayın. Sorarsa fena değil diyerek geçiştirin derim.

Evet simdi bende olmamis desem bu defa daha çok uzerine dusecek

Evet cok itici ay oyle demeyin daha kötü oluyorum

kaç yaşında eşiniz yaş 40 lara yaklaştıysa genç görünmek adına yapıyor olabilir. erkekler genelde durduk yere değişmezler Altından farklı sebepler çıkmaz inş, bileklik neyse de kolye takan erkek krodur bence net..

Bide almaya vakti yok bana diyor sen alda ben takarim diye

27 yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…