esinizin telefonunu karistiriyor musunuz?

chocolate19

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
6.328
24.986
498
Mrb arkadaslar gecen gun izledigim bi haberden sonra arkadasimla tartistik haberde kadin esinin telefonunu karistiriyordu ben dogru bulmadim arkadasim bence karistirilmali dedi siz olsaniz karistirirmisiniz yada karistiriyor musunuz??

Karistiriyorum telefon benim parmagimida taniyor o yanimdaykende soyle bir bakiyorum. Uzaklastiginda aceleyle acip karistirmak cok keyifli oluyor.
O benim telefonumu karistirmiyor.

Hayir karistirmiyorum.
Saklamaz da zaten. Isim olursa bakarim yoksa caktirmadan karistirayim kafasi yok.
Gecen gece 2de mesaj geldi, tel de yataktan uzakta. O bana dedi kalk bak, ben ona dedim kalk bak. Kimse bakmadi. Iskillensem en cok o zaman firsatim vardi. Hos kalk bak diyen adamin nesinden iskillenicem?
Dun aklima geldi sordum, neydi o mesaj diye. Adam "bilmiyorum ki sahi baksana acmadim mesajlari" dedi. Vodafonemus. -.-
Benim telefonum da ortadadir ama mutfaga gittigimde donuste elinde gorsem "kardes sen hayirdir?" Derim.

Ayip.

Karıştırmıyorum.Sosyal medya hesaplarına da bakmam.Eşimde benim ne telefonumu kurcalar nede hesaplarıma bakar.

Hiç karıştırmadim. o da benim telefonumu sormadan hiç eline almaz. Bu adam bir halt karistiracaksa zaten yapar. Engel olamazsın.

Sakınmaz ortalıkta durur, bazen canım sıkılırsa alırım "telefonuna bakiiim mii" derim, galerisine filan bakarım,facebook a bakarım hızlı hızlı, kim nerde ne yapmış:KK49: ama çabuk sıkılırım, spor haberleri yoğun olunca bırakırım filan..
Onun dışında bir şüphem olmamıştır hiç.

Karıştırılmalı mı? Bilmem...biz böyleyiz..

Ben karistiriyorum, o da benimkini karistirsin.
Daha yeni biri boyle konu acmisti cok guvenmemek lazim ben gjvendim boyumun olcusunu aldim diye

Ayyy tam benlik bir konu. Şöyle cevap vereyim efem. Telefon karıştırmak benim işim ama o yanımda yokken yada uyuduğunda hiç ummadığı bir anda. Gizli bakacaksın ki sakladığı birşeyler varsa ortaya dökülsün. Ayrıca çoook eğlenceli oluyor. Yakalanma ihtimali de var dikkatli davranın arkanızda iz bırakmayın. Arada bir karıştırmamın kimseye bir zararı yok. Birşey bulamayınca kendimi rahatlamış hissediyorum sadece

Back
X