esinizin telefonunu karistiriyor musunuz?

bilmem eşten eşe değişir.eğer sana güven duygusunu sağlamışsa aklına gelmez ama gözleri dört dönüyorsa ya da çapkınlığı seven bi tipse ihtiyaç duyabilir insan böyle şeylere...

Bazı şüpheli durumların olması lazım karıştırmam için. Sürekli elinde olması, yazışması ve telefonun saklanması vs.
Öyle bir durumda yalan olmasın karıştırırdım.

Eşimin telefonunda tuş kilidi bile yok her şeyi ayan beyan ortada. Bakarsam da onun yanında bakıyorum zaten.

Mrb arkadaslar gecen gun izledigim bi haberden sonra arkadasimla tartistik haberde kadin esinin telefonunu karistiriyordu ben dogru bulmadim arkadasim bence karistirilmali dedi siz olsaniz karistirirmisiniz yada karistiriyor musunuz??

Esimle ikimizin telefonuda bu elma olanlardan onunki benimkinin birkac model ustu olunca. Hafizasi daha yuksek bazi seyleri ona gonderiyorum ya da fotograflarimi o telefonla cekiyorum kalitesinden dolayi.
Ikimizinde telefonlari ortada durur, hatta sirketin vermis oldugu telefon sifreside ikimizinde bildigi sifredir. Parmak izim onun telefonunda tanimlidir, sifresini bilirim (ben bu aralar kendiminkini sifresiz kullaniyorum) ancak kurcalamam-karistirmam.
Seffaf olursa/niz karistirmaya gerek yok. Ama surekli telefonunu kapatsa,saklasa bakma ihtiyaci hissederdim.

Belki sevgili olsak karıstırırdım ama şuan üşeniyorum ya. Zaten telefon ortada duruyor bi sakınma kaçırma yok. Ha işkillenirsem bir gün, karıstırırım.
Ama benim koca cindir. Siler bırakmaz öyle bir sey olsa gibime geliyor. Karıstırsam da bulamam yani.

bu sabah bu konu bir magazin programındada tartışılıyordu
bende karıştırırım bakarım, gizlediği birşey varmı diye değil öylesine eğlenceli oluyor
oda benimkine baksın, hiç umursmam
sonuçta karı koca değilmiyiz ondan sakladığım birşey olmadığına göre problem olmaz
asıl problem ederse işte o zaman işkillenirim

Valla benim sarjim bitince onun telinden internete baglaniyorum :)) pcden baglanmayi hic sevmiyorum.
Almiken bakarim da niye bakmayayim. Kim aramis bakarim sorarim. Onda soyler. Zaten benim esim cok yogun oldugu icin oyle whatsapp sms falan filan hic isi olmaz. Sadece arasmak ve internete girmek icin eline alir telefonu. .

Normalde "açayım bakalım kiminle konuşmuş, kimlerden mesaj gelmiş" demem ama mesela cevapsız olduğunda bakarım, belki acil birşey vardır diye.

Eşim benim telefonuma hiç bakmaz. Bazen arkadaşlarla kadınsal şeylerle ilgili konuşabiliyoruz diye cevapsız bile olsa bakmaz.

Milletin kocasında whatsapp fln var kurcalıyor ne kadar eğlenceli, benimki tam bir teknoloji düşmanı.
Otuz yaşında adam inatla hala ve hala kontörlü hat kullanır onda da sadece konuşma süresi satın alır, haliyle kimseyle mesajlaşması yok. Whatsapp yüklemez mesajlaşmadan nefret ettiği için. Sadece facebook instagram twitter fln kullanıyor ona da ben pek bakmıyorum ilgilenmiyorum açıkçası.
E haliyle sadece telefon konuşmaları var, kurcalanacak bir şey kalmıyor bana. Ben de kurcalamıyorum.

Gizli saklımız yok tel ortada hiç merak etmem canım sıkılınca şöyle bir kurcalarım hiç rahatsız olmaz ama ben kimi aramış kime ne yazmış değil farklı programlar var o nedenle bakmakta sakınca görmüyorum ne varki bunda, ama kim bu numara felan gibi sorgulamak hoş değil...

Kafama eserse bakarım, karıştırmak değil de. Oyunlarda benden geride kalıyor takılıyor bazı bölümlerde, "Al geç" diye veriyor, geçiyorum. O esnada ufak bi whtsp , mssngr , arama kaydı turu ışık hızıyla bittiii. Güvensizlikten değil, meraktan.
Şüphelenilecek bi şey yapmıyor, sicili de temiz, pek tınmıyorum.

Ama, güvensizlik aşılıyorsa bi adam zaten, yemişim ben onun özelini.

Ben ondan suphelendigim bir dönemde bakmıştım. Artık uğraşmıyorum.
Demek istediğim eğer bir şüphe varsa ve bu şekilde yakalama durumu mümkünse bakılabilir. Ama durduk yere kimsenin özelini karıştırmak doğru değil.

Back
X