Eşinizin yada Nişanlınınızın sizi sevdiğinden nasıl emin olursunuz?

Psikologs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
122
63
43
Eşiniz yada nişanlınızın sizi sevdiğini hangi hareketlerinden yada sözlerinden anlarsınız, sevgisinden nasıl emin olusunuz ?

size zaman ayırması, sizi düşünmesi, kibar davranması, başka kişilerle ilgilenmemesi, sizi merak etmesi ve özlemesi , sevdiğini de söz ve davranışlarıyla belli etmesi sevdiğini gösterir.

bana karşı sabrına. karşıma gecip hatamı gayet sakince anlatmasına.
arada cıldırıp bagırsada sonra kendini toparlayıp. yine sakince nutuk atmasına.
sımsıkı sarılıp o sıcaklıgını hissettigimde.

hiç bi zaman karşındaki insanın sevgisinden emin olamazsın.çünkü ne düşündüğünü asla bilemezsin.

Erkek arkadaşınızın ya da eşinizin sürekli aklındaysanız,
Gün içinde size küçük detaylar hakkında mesajlar atıyorsa,
Sizinle kavga etmekten çekinmiyor ya da özür dilemekten korkmuyorsa,
Eğer size saygı duyuyorsa,
Sizi koruyup kollamaya çalışıyor, hayatınızı kolaylaştırmaya çalışıyorsa,
kolunu kalabalıkta omzunuza atıyorsa, sizinle birlikte olmaktan gurur duyuyor demektir.
“bu benim ilişkim” veya “bu sevdiğim kadın” mesajı vermek istedikleri kişilerle topluluk içinde yakınlaşır.

bunlar varsa size sırılsıklam aşık. Şüphe etmenize gerek yok.

Son düzenleme:
her türlü her şeyine hareketine sabır gösteriyorsa, ne olursa olsun sewgisinden asla wazgeçmiorsa, saygı duyuyorsa, güweniyorsa....

emek varsa, fedakarlık varsa, her türlü zorluğa göğüs geriyorsa sewiyordur....

Eşiniz yada nişanlınızın sizi sevdiğini hangi hareketlerinden yada sözlerinden anlarsınız, sevgisinden nasıl emin olusunuz ?

UÇURUMDAN ATLA DEDİĞİMDE ATLIYORSA
SEVİYORDUR

yani güzelim bu tabiki işin espirisi
ama yapılan fedakarlık verilen emek
ve bakışlardaki
samimiyet
bunu hissettirir

Klasik bir sözdür ama doğrudur:
Fuzuliye Sormuşlar : Sevmek Mi Daha Güzeldir, Sevilmek Mi ? -Sevmek Demiş...Çünkü, Sevildiğinden Hiçbir Zaman Emin Olamazsın !..

en sevdiğim tatlının son dilimini "ben zaten tokum" diye bana ayırıyorsa seviyor demektir eğer gerçekten seviyorsa anlarsın

Dün cok güzel biber dolması yapmıştım. Şöyle Diyarbekir usulü, bol acılı, ekşili, etli :)
Tabakta son kalanı bana yedirdi. Sanırım cok seviyor :)
Kim verir la son biber dolmasını

her baktığında gülümsüyorsa:)
basit bir zeytinli poğaçayı bile her yerde değilde tek bir pastanede yediğini biliyorsa :)
tüm sabırsız hallerine ragmen gayet sakin davranabiliyorsa :)
hem herşeyden kıskanıp hem rahat davranmanı saglıyorsa:)
bişeyi aslında sevmiyorsa bile sırf seninle vakit geçirmek için yapıyorsa :)
herşeyi bir kenara bırakıp sadece seninle ilgileniyorsa
özledim dedikten sonra bir iki saat sonra bu adam kapına geliyorsa:)
her anda üstüne titriyorsa seviyordur :)
ben inanıyorum beni sevdiğine haksızda sayılmam sanırım

Sizden hicbir karsiligi olmayacagini bilse de sizin icin fedakarlik yapiyorsa sonuna kadar seviyordur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgisinden şüphe ettirmeyen adam seni seviyordur.

Bazen benim bile derecesine şaşırdığım, ben olsam bu kadar çekemezdim dediğim tripli hallerime katlanıp güldürmeye çalışıyorsa seviyordur.

Belli bir kriter olmamalı sevgi zamanla şekil değiştirebilir. Bir kalıba sokamayız detayı çoktur.

Not: Tabakta son kalan lokma da çok önemli bir detaydır bu arada.

Mukemmel anlatmissiniz size katiliyorum biseyde ben eklemek istiyorum kotuyum dedigim an isi olsada yanima geldiginde o an ki mutlulugu anlatamam o an anliyorum butun sevgisini :)

Elinde kocaman bir ekmekle eve gelip benim hasta oldugumu gördüğünde, aç mısın dediğimde ( kurt gibi aç olduğu halde) değilim diyorsa, seviyordur. Ben doymadım diye son kalan parçaları yemiyorsa, günün bütün yorgunluğu bedenini sarmış olduğu halde kalkıp bana masaj yapıyorsa, sabah namazına kalkıp erik getirip bana 'ye, gerçekten harika oluyor' diyorsa. Bu adam çok seviyor. Ayrıca evde olduğumu bildiği halde 10 dakikada 27 kez arayıp eve gelmeye calisiyorsa benim kocam beni çok seviyor. Allah ondan razı olsun. Ben sevildiğimi hissediyorum... ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…