Eşinizin yada Nişanlınınızın sizi sevdiğinden nasıl emin olursunuz?

oyy ne güzell. benim sevdiceğim de öyle yapıyor. maşallah yaa bi hata yaptıysam ya da bişi olduysa küstüysek falan hatalı ben bile olsam hemen konuşup konuyu çözüme kavuşturma çabasında ve bana şöyle yapmalısın hayatım diye telkinde bulunuyor hep.

oh maşallah o zaman sizede emin ol arkadaşım o öüyorum bitenler diyenler hikayee... dilde değil yürekte olucak ancak o zaman işte hatalarımızla kabul ediyorlar, ancak o zaman biz hata yaptıgımızda kendileri yapmış gibi düşünüyorlar düzeltmeye çalışıyorlar, ancak o zaman canımız yandığında onlarınkide yanıyor. yoksa senin için ölürüm dese hikaye yaniiii en ufak şeyde harala gürele kavgalar cıkarıyorsa... allah razı olsun ben nişanlımdan razıyım benim için ölmesin gerek yok benmle mutluluğu da mutsuzluğu da paylaşıyor ya o bana yetiyorD

"sözel sevgi gösterileri" oldukça tatmin edicidir ama insan sadece bunlar dolayısıyla "emin oldum" dememeli bence.

Ben Eşimin beni sevdiğinden, birlkte uyurken, kaşık gibi arkama yapışıp sıkıca sarılınca emin oldum.
Adam, bilinçaltında "Kaçacağımı" filan zanendiyor sanırım
Normalde çok deli yatan ben, bırak yatakta dönmeyi bazen kolumu bile kıpırdatamadığım için ilk hafta "Bağlanmış halde" uyuyor gibi hissedip rahatsız bile oldum. Ama alışınca bağımlılık yapıyor. Şimdi yanlız uyumaya kalkınca, her an yataktan düşecek gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…