Eşinizin yada Nişanlınınızın sizi sevdiğinden nasıl emin olursunuz?

En zor ve acili anlarda yanımda olduğu için, kötü huylarimla bile bana katlandigi icin beni seviyor kocam

ben sevgilimin sevgisinden hiç bi zaman emin değilim.. emin olmakta istemem..
emin olunca ilerde çok büyük hayal kırıklığı yaşatacagından korkarım.. kocam da olsa körü körüne güvenemem.. güvenmek istemem..
hissetmek ayrı bi duygu.. ama aklımın bi köşesine hep açık kapı bırakırım emin olma hiçbişiyden diye..
kii zaten sevginin tarifi yoktur bence.. herkes sevgisini ayrı gösterir veyahut gösteremez dahası çok iyi rol yapar
bu yüzden sevgiden emin olunamaz diyenlerdenim

Son düzenleme:
emin olunmaz hissersin ama kesin değildir çok iyi rol yapan insanlar da mevcut.

ama çok atıp tutan erkek bence sevmiyordur işte uğruna ölürüm sen yoksan hayat yok tarzı

Seven insan ilgili olur .. Kırmaktan korkar. El üstünde tutar. Sevdiği insanın yanında çocuklaşır. Ve bazı arkadaşlar tepkii gösterebilir belki ama bayanın değerlerine saygılı olur, onu evlenene kadar bekler ( Cinsel anlamda ) ..
Seni kimseye karşı ezdirmez .. Laf söyletmez vs vs bence bunlar seven adamın yapacağı şeyler

sizi olduğu gibi kabul etmişse ve sizin kusurunuz olarak gördüğünüz şeyleri o seviyorsa.

tam olarak emin olunamaz sanıyorum çünkü emin olduğun anlarda bile aklına bişey gelir ve acaba dersin. ya da onun kızacağı bişey yaparsın sonra acaba benden soğur mu dersin.. yani ben öyleyim. nişanlımın beni çok sevdiğini biliyorum ama bazen işte böyle kuruyorum acaba diyorum. ben çok fevri biriyimdir, çabuk sinirlenirim. o da her daim benim kaprisimi sinirimi çeker. şimdiye kadar çok ciddi kavgalarımız olmadı çok şükür ama ben ona her an gidebilirim gibi bir izlenim bıraktım sanırım ne olursa olsun konuşarak orta yolu bulur benim sevdiceğim oyy çok özledim onu

sevgili iken, yapılan sevgi gösterileri % de 80 evlilikle sonuçlanan ilişkilerde son bulmakta..
bunda sadece erkeğin değil kadının da payı vardır..ne aldığı hediye, ne söylediği
sevgi sözcükleri, ne de ev de yaptığımız iş bölümü, bana göre en büyük gösterge; benim kıskançlıklarıma, kaprislerime, zıt gidişlerime, sebepsiz çıkarttığım tartışmalara, bazen soğukluğuma, bazen de şımarıklığıma gösterdiği sonsuz VE hiç bitmeyen SABIRDIR....ama gelgörelim ki böyle mükemmel erkek az bulunur, bulununca da kıymeti bilinmez..yukarıda sabrını zorlayan hareketlerin fazlası bu erkek üzerin de çoğaltılarak denenir, nasılsa kaybetme korkusu vermemiştir bu erkek sana ve sabır zorla tüketilir..SABIR dediğim gibi beni sevme süresini uzatan, bana tahammülünü sağlamlaştıran ve ben bunun ne kadar güzel bir erdem olduğunun farkına vararak, onun SABRINA şükrederek karşılık verirsem..o beni SABIRLA seven adam beni sevmekten hiç vazgeçmeyecektir..

Ben en çok yaptığım bi hatadan sonra bana güzelce aciklama yapmasini, ardindan kafamin tepesinden saclarimdan kokuku bi öpücük alıp lutfen biraz daha dikkat, ben her daim yanında olmayabilirim deyip,ve birdaha asla o hatami ortaya cikarmadiginda anlıyorum:-D o saclarimdan optugunde beynimden ayak parmaklarima kadar sevgisi, saygisi ve bana verdigi guveni hissediyorum:-D

Ne güzel anlatmissin ya :)
Valla bayildim

Valla bilmiyorum ama arada eşimi cildirtirim :)
Sinir ederim delirir ama saman.alevi gibidir.siniri zaten ben.direk.sebeklik yapmaya başlarim daynamaz güler öper
Sevgi saygı bunlar olduğu sürece korkmayin bence

Sabah namazına kaldırırken her sabh kesintisiz hadi ahiretim ,vakit çıkıyo,ltfen ama demesindn..:)
Benim ahiretimi düşünmesi beni o kadr mutlu ediyo ki..

Ben her daim yanında olmayabilirim demesi ne kadr şefkat dolu..maşallah..Rabbim muhabbetinizi arttırsın inş..

Eşiniz yada nişanlınızın sizi sevdiğini hangi hareketlerinden yada sözlerinden anlarsınız, sevgisinden nasıl emin olusunuz ?

Yatarken uyanıp fark edip üstümü örtmesinden,başımı eğip saçlarımı öpmesinden,hiç romantik biri olmadığı halde kimsenin aklına gelmeyecek bir hediye yaptırıp şaşırtmasından,bakışından,bensiz hiçbir karar almamasından içinde benim olmadığım hiçbir plan yapmamasından,evdeyken dinleneceği yerde ben nerde iş yapıyorsam oraya gelmesinden.ilk aklıma gelenler bunlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne güzel anlatmissin ya :)
Valla bayildim

Cpk teşekkür ederim. Rabbim herkese bi duygularin daha guzelini yasatsin.

Ben her daim yanında olmayabilirim demesi ne kadr şefkat dolu..maşallah..Rabbim muhabbetinizi arttırsın inş..

Sorma her nekadar onsuzluktan cok korksamda hayat bu :-( ama onun beni böylesi düşünmesi benide cok mutlu edior. Rabbim herkese bnmkinden daha mitlu birliktelikler versin:-D

Çok ilginç bir soru gerçekten. Kendime hiç bu soruyu sormadım birlikteliğimde. Hiç şüpheye düşürmedi bu konuda. Önemli olan budur zaten. Bana bu konuda verdiği güvendir. Benim hissettiklerimdir. Gerçekten sevip sevmediği bilinmez. Sadece bana bunu sorgulatacak kıvama getirmesin yeter heralde.

Yani öyle bir test yok malesef. Her erkeğin sevgi gösteriş biçimi de farklıdır. Burada başka erkeklerin nasıl sevdiğine bakarak kendi ilişkinizle kıyaslamayın.

Ne yani bu teste mi bagli hersey?
Testin sonucu olumsuz cikarsa guzel giden iliskiyi bitiriyim madem.
Tabii ki eglence amacli testler var guluyoruz ediyoruz ama bu gibi seyler testlerle olculemez diye dusunuyorum.
Hic oturupda acaba beni seviyor mu dur bi test yapiyim ona gore ayrilir yada devam ederim demedim.
Ilginc yahu :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…