- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
Eşiniz yada nişanlınızın sizi sevdiğini hangi hareketlerinden yada sözlerinden anlarsınız, sevgisinden nasıl emin olusunuz ?
Elinde kocaman bir ekmekle eve gelip benim hasta oldugumu gördüğünde, aç mısın dediğimde ( kurt gibi aç olduğu halde) değilim diyorsa, seviyordur. Ben doymadım diye son kalan parçaları yemiyorsa, günün bütün yorgunluğu bedenini sarmış olduğu halde kalkıp bana masaj yapıyorsa, sabah namazına kalkıp erik getirip bana 'ye, gerçekten harika oluyor' diyorsa. Bu adam çok seviyor. Ayrıca evde olduğumu bildiği halde 10 dakikada 27 kez arayıp eve gelmeye calisiyorsa benim kocam beni çok seviyor. Allah ondan razı olsun. Ben sevildiğimi hissediyorum... ;-)
Ben vermem..
hiç bi zaman karşındaki insanın sevgisinden emin olamazsın.çünkü ne düşündüğünü asla bilemezsin.
aynen öyle. burada sayılan özelliklerin geneline uyan eski erkek arkadaşım beni aldattı mesela ama burada yazanlara göre ona güvenmeli ve sevgisine inanmalıyım
gerçekten hiçbirşeyden hiçbirzaman emin olamıyorsun
burda yazılanlara göre ben de eski erkek arkadaşımla evlenmeliydim ama şimdi o başkasıyla evli
sevgi karın doyurmuyo malesef.ben erkek arkadaşımın üstüne o kadar çok düşüyordum ki abartmıyorum sabah kahvaltı yaptı mı akşam yemek yedi mi karnı tok mu diye düşünmekten kendimi heba etmişim
emek vermek sevmek aşık olmak yada sana iyilik yapması seni sevdiği anlamına gelmez.
yeri geliyo biz bile herhangi bi konuda kendimizle çelişiyoruz kendimize söz geçiremiyoruz kaldı ki karşımızdaki insandan nasıl emin olalım :44::44:
uww desene yaşayanlar bilir bu durumu diyeama çok haklısın, benim eski erkek arkadaşım da sevmesi, ilgisi,süprizleri, söylediği sözler hepsini at bi kenara, en basitinden saç tellerimi bile saklardı ama gel gör ki öyle umduğun gibi olmuyor hiçbirşey birisi karşısındakini şuan seviyo olabilir ama yarın ne olacağını kimse bilemez, oyüzden bu hayatta pek güvenmemek lazım herkese. Özellikle de erkeklere
hem de ne bilmekbi buçuk sene oldu ayrılalı ama yaşadıklarımızı halen unutamıyorum.bi de uzun bi birliktelik yaşamıştım.ayrılınca da gene bi süre görüşme bilmem ne derken unutamıyorsun ki daha evlendiğini öğrenmeden iki ay önce bana ayrı olmamıza rağmen 'kıyamam ben sana' diyodu
yani erkek milletine asla güven olmuyo
bi de yaşadıklarından sonra kendini toparla sonra karşına çıkan birine tekrar güven derken yılların bitip gitmiş
sevmekten ziyade mantık evliliği olacak.aşktan yana şansımız gülmedi belki mantıktan yana şansımız güler inşallah
hayatımız birbirne benziyor biraz, benimde okadar süre oldu ve benimde hala unutamadığım şeyler var. Unutamamaktan öte benim hazmedemediğim şeyler var. Ben hala böyleyken o nasıl rahat, mutlu vs. gibive bende senin gibi mantıktan yana düşünüyorum, umarım bundan sonra yüzümzde şansımızda güler, bizler de hakediyoruz güzel bir şansı, banane
üff aynen ben de senin gibi düşünüyorum
nasıl mutlu oluyo yada geçrekten mutlu mu acaba diye.benim o kadar emeğime karşılık beni aylarca ağlattığı şeyler oldu ki benim içim kan ağlarke halen ona karşı gülümsüyordum üzülmesin diye
şimdi düşünüyorum da ne kadar aptalmışım :26::26:
zamanı geldiğinde ondan daha çok sevebileceiğim hayatımı ona adayabileceğim biri çıkacağına inanıyorum Rabbim inşallah sesimizi duyar
Gerçekten mutlumudurlar bilinmez, ama bizim içimizi rahatlatacak kadar sürünmüyorlar bu bir gerçek, bi sürünse rahatlıcam zatenamin canım ya inşş çook ama çook mutlu olup buralara yazabiliriz
hayatımız birbirne benziyor biraz, benimde okadar süre oldu ve benimde hala unutamadığım şeyler var. Unutamamaktan öte benim hazmedemediğim şeyler var. Ben hala böyleyken o nasıl rahat, mutlu vs. gibive bende senin gibi mantıktan yana düşünüyorum, umarım bundan sonra yüzümzde şansımızda güler, bizler de hakediyoruz güzel bir şansı, banane
üff aynen ben de senin gibi düşünüyorum
nasıl mutlu oluyo yada geçrekten mutlu mu acaba diye.benim o kadar emeğime karşılık beni aylarca ağlattığı şeyler oldu ki benim içim kan ağlarke halen ona karşı gülümsüyordum üzülmesin diye
şimdi düşünüyorum da ne kadar aptalmışım :26::26:
zamanı geldiğinde ondan daha çok sevebileceiğim hayatımı ona adayabileceğim biri çıkacağına inanıyorum Rabbim inşallah sesimizi duyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?