Eşinizin yada Nişanlınınızın sizi sevdiğinden nasıl emin olursunuz?

Eşiniz yada nişanlınızın sizi sevdiğini hangi hareketlerinden yada sözlerinden anlarsınız, sevgisinden nasıl emin olusunuz ?

emin olamazsınız hiçbir zaman, kendinizden dahi emin olamazsınız. ancak hissedebilirsiniz, o da yanlış çıkabilir.

Tabiki karsindaki insan ne hissediyor ne dusunuyor ne kadar seviyor bilemezsin ama bazen oyle davranislar sergilerki durup dusunmeden, anliktir ve bunun altinda bir hesap kitap olamaz gercekten seviyor dedirtir insana.. Normalde baska yapsa cok kizacagi birseyi sen yaptiginda disini sıkıyorsa, ekstra sozler abartili romantik hareketlerden cok kendinden feragat edebiliyorsa senin icin seni seviyordur.. Ki insan bilmez hisseder, en guzel an soylendigi an degil hissettirildigi andır..

gerçekten seviyor sizi. çok şanslısınız

hiç bi zaman karşındaki insanın sevgisinden emin olamazsın.çünkü ne düşündüğünü asla bilemezsin.

aynen öyle. burada sayılan özelliklerin geneline uyan eski erkek arkadaşım beni aldattı mesela ama burada yazanlara göre ona güvenmeli ve sevgisine inanmalıyım

gerçekten hiçbirşeyden hiçbirzaman emin olamıyorsun

burda yazılanlara göre ben de eski erkek arkadaşımla evlenmeliydim ama şimdi o başkasıyla evli
sevgi karın doyurmuyo malesef.ben erkek arkadaşımın üstüne o kadar çok düşüyordum ki abartmıyorum sabah kahvaltı yaptı mı akşam yemek yedi mi karnı tok mu diye düşünmekten kendimi heba etmişim
emek vermek sevmek aşık olmak yada sana iyilik yapması seni sevdiği anlamına gelmez.
yeri geliyo biz bile herhangi bi konuda kendimizle çelişiyoruz kendimize söz geçiremiyoruz kaldı ki karşımızdaki insandan nasıl emin olalım :44::44:

uww desene yaşayanlar bilir bu durumu diye ama çok haklısın, benim eski erkek arkadaşım da sevmesi, ilgisi,süprizleri, söylediği sözler hepsini at bi kenara, en basitinden saç tellerimi bile saklardı ama gel gör ki öyle umduğun gibi olmuyor hiçbirşey birisi karşısındakini şuan seviyo olabilir ama yarın ne olacağını kimse bilemez, oyüzden bu hayatta pek güvenmemek lazım herkese. Özellikle de erkeklere

ben sabrından anlıyorum :)
normalde hoş karşılayamacağı durumlarda bile bana ayak uydurmaya çalışıyo..
beni dinliyor ve ağladığımda yanımda duruyo..
özellikle regl zamanları aşırı sabırlı
ayy canım

hem de ne bilmek bi buçuk sene oldu ayrılalı ama yaşadıklarımızı halen unutamıyorum.bi de uzun bi birliktelik yaşamıştım.ayrılınca da gene bi süre görüşme bilmem ne derken unutamıyorsun ki daha evlendiğini öğrenmeden iki ay önce bana ayrı olmamıza rağmen 'kıyamam ben sana' diyodu
yani erkek milletine asla güven olmuyo
bi de yaşadıklarından sonra kendini toparla sonra karşına çıkan birine tekrar güven derken yılların bitip gitmiş
sevmekten ziyade mantık evliliği olacak.aşktan yana şansımız gülmedi belki mantıktan yana şansımız güler inşallah

Son düzenleme:

hayatımız birbirne benziyor biraz, benimde okadar süre oldu ve benimde hala unutamadığım şeyler var. Unutamamaktan öte benim hazmedemediğim şeyler var. Ben hala böyleyken o nasıl rahat, mutlu vs. gibi ve bende senin gibi mantıktan yana düşünüyorum, umarım bundan sonra yüzümzde şansımızda güler, bizler de hakediyoruz güzel bir şansı, banane

Son düzenleme:

üff aynen ben de senin gibi düşünüyorum
nasıl mutlu oluyo yada geçrekten mutlu mu acaba diye.benim o kadar emeğime karşılık beni aylarca ağlattığı şeyler oldu ki benim içim kan ağlarke halen ona karşı gülümsüyordum üzülmesin diye
şimdi düşünüyorum da ne kadar aptalmışım :26::26:
zamanı geldiğinde ondan daha çok sevebileceiğim hayatımı ona adayabileceğim biri çıkacağına inanıyorum Rabbim inşallah sesimizi duyar

nedense ben sevgi konusunda hep şüphelenirim, ve bende sevgiden emin olamayız diye düşünenlerdenim, yinede sevgilimin beni sevdigine inanıyorum nedense, nedenleri ise bunlar :

- benimle çıktıgını bilmeyen yok, herkese anlatıyor, oturup annesiyle benim hakkımda muhabbet ediyor (ilişkimiz 3 aylıktı herkese söyledi ben söyleme dedigim halde )
- benim yaptıgım ve söyledigim herşeye gülüyor öyle böyle degil bazen telefonda yavaş ol diyorum o kadar sesli gülüyor
- onun için dünyanın en güzel kızıyım
- mesajlaşırken kavga etsek ve konuşmayı kessek bile arar ve hiçbirşey olmamış gibi konuşur, hiç küsmemiş gibi, ve ilk konuşan hep o olur
- en kısa zamanda evlenmek istiyor, arkadaşlarına "benim başım baglı" diyormuş hep..
- herkes onu ciddi agır başli biri olarak tanıyor, ama benim yanımda tam çocuk hiç dedikleri gibi degil

sevmedigini hissettigim zamanlar :

- mesajlarıma bazen hiç cevap vermez gün boyu ama okur sadece
- kendisi hasta olunca sürekli arayip sormamibekler ama ben ona hasta oldugumu söyleyince himm der neren agiriyor der o kadar gerisi gelmez, nasil oldun diye sormaz
- sınavım oldugunda veya benim için önemli birşey oldugunda malesef "nasıl geçti" diye soran en son kişi o olur
- dogum günümü kutlayan en son kisi o oldu (yurt dışındaydı ama en azından mesaj atabilirdi ben hediye istemiyorum zaten)

ee kızlar sizce seviyormu sevmiyormu bu beni (7-8 aydır çıkıyoruz)

Gerçekten mutlumudurlar bilinmez, ama bizim içimizi rahatlatacak kadar sürünmüyorlar bu bir gerçek, bi sürünse rahatlıcam zaten amin canım ya inşş çook ama çook mutlu olup buralara yazabiliriz

Gerçekten mutlumudurlar bilinmez, ama bizim içimizi rahatlatacak kadar sürünmüyorlar bu bir gerçek, bi sürünse rahatlıcam zaten amin canım ya inşş çook ama çook mutlu olup buralara yazabiliriz

bu gün olmasa da elbet bi gün ilahi adalet yerini bulacak.biz görmeyecez belki ama onlar acısını çekecekler merak etme sen.
kimsenin yanına kalmaz yaptıkları.

Onceden ayarladigin 10-15 kizin oldugu bir partide kendisini yalniz birak. Bir kiza asilmiyorsa seviyordur.

Ellerimi koklayarak öpmesinden...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar sanirim hepimiz ayni yollardan gecmisiz benzer yasanmisliklar var hepimizde..umarim bizi kaybettiklerine onlar uzulur..su mantik olayini uygulama asamasindayim su ara :) konu acmak istedim aslinda ama ters etkilenmemek icin acmadim.ama benim gibi dusunenlerin olmasi hosuma gitti..ayrica mantikla basladim ama alistim gibi ona..eskiyi unuttugumu soyleyemem ama olmayinca olmuyor..sevdigimle degilde sevenimle olcak sanirim bu kez umarim hepimiz mutlulugu yakalariz bir an once

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de burada yazılanların bir çoğunu yaşadım ama gelin görün ki aldatıldım benden önceki sevgilisiyle aldatmış beni beyefendi ne diyeyim kendin bilirsin diyip yoluma devam ettim atlattım mı evet ama çok acı çektim hala hazmedemediğim çok şey var onun yüzünden korkar oldum birine inanmaktan o gözlerimin içine bakıp avuçlarımı öpüp seni çok seviyorum derken yalan söylemiş dmek ki halbu ki o kadar gerçekti ki şimdiyse beni deli gibi sevdiğini söyleyen 2 yıldır bıkmadan usanmadan hep söyleyen adama karşılık veremiyorum korkumdan güvenemediğimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…