- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.515
- 248
- 38
- Konu Sahibi masalserap
-
bır sorarım ısın aslını soyle mı boyle mı dıye? ınkar eder, ustelemezsem bak canım boyle yaparsan soyle olur derım olabılrı der, asla kabul etmez ama ben anlarım ..Eşinizin size yalan söylediğini düşünďüğünüzde ne yaparsınız? Size yalan söylediğini anlar mısınız?
Nasıl?
Ne yalan söyledi özel değilse merak ettimBir kere yalan söyledi, anlamadım, mecburdu ama, yerinde olsam ben de söylerdim, gene de aklıma geldikçe kızıyorum
Bende yakalamadm acaba benim.kidemi ustayada biz anlamiyoruz şüpheci olcam bundan snraDaha yakalamadım benimki usta bir yalancı mı yoksa
Bende bundan bahsediyorum bi erkek hicmi yalan soylemez illa ki beyaz yalanda olsa soyler diye düşünüyorumher insan yalan söylerken bir şekilde belli eder . Asıl önemlisi söylerken çaktırmayan adamdır. Burada 20 ye yakın yorum var . Herkes farklı farklı şey yazmış . Her insan küçük beyaz yalan söyler. Önemli olan bu yalanı sinsi sinsi yapması adamın . Eğer size yalan söylerken sizin ruhunuz bile duymuyorsa , hiç bir şekilde size belli etmiyorsa yalan olduğunu ve siz sonradan öğrenip ohaa yalan mıymış diyorsanız o adamdan uzak durun derim ben . Eşinizse de heran ensesinde olun . yalan söyleyince eli terleyen , yüzü kızaran vs adamdan değil , gözünüzün içine bakıp yalan söylerken tepkisi değişmeyen adamdan korkun ..
koltuğun döşemesini sigarayla yakmış ben yokken
baktım hep tarafta oturuyo oturmadığı zaman oraya yastık bırakıyo falan
bi huylandım ama anlam veremedim
o işe gidince fark ettim yanık yeri
carladım telefonda
telde yalan söylemesi kolay tabi
görmedim bilmiyorum diyo
eve gelince yüzünden anladım suçlu suçlu bakıyor bi de
sonra öttü tabi rüzgar esmiş de külü uçmuş da vs vs
:)
Ne yalan söyledi özel değilse merak ettim
Kızlar eşiniZ evin içinde sigara içiyor mu ben izin vermiyorum şahsen balkona çıkıyoray cok güldüm
bizdede var o sigara yaniklarindan koltukta, halida, arabada Hemde baya baya cok...
yarami destin simdi...
Başınız saolsun cok üzüldüm. Kusura bakmayın hatırlattımBabam 21 Şubat 2014te ameliyata girmiş bende 1 martta ankaraya gidecektim doğum icin, annem eşimi aramış durumu anlatmış, bana birsey belli etmemesini söylemiş, harbi çaktırmadı hiçbir şey, ankaraya gittim 3 gün sonra babam vefat etti, ameliyata girmiş yoğun bakımdan hiç çıkamadı, babamı son kez göremedim
Kızlar eşiniZ evin içinde sigara içiyor mu ben izin vermiyorum şahsen balkona çıkıyor
Cok geçmiş olsun canım iyiki icemiyor her yönden zarar.evet canim iciyordu suan ayrilik sürecindeyiz icemiyor artik.
bide benim beynimde lezyon var, guatr var, migren var ben icmiyorum ve cok rahatsiz oluyorum
buna ragmen - saygisizlik
Cok geçmiş olsun canım iyiki icemiyor her yönden zarar.
Gerçi bende gunde 1 2 tane kullanıyorum ama evde kokmasini sevmiyorum
ay cok güldüm
bizdede var o sigara yaniklarindan koltukta, halida, arabada Hemde baya baya cok...
yarami destin simdi...
Ya bazı kadınlar hiç anlamıyorlar saflıktan mi yoksa eşlerini tanimadiklarindan mi
Ya durup dururken değil tabiki ben yeni evliyim eşim bana yalan söylüyor mu acaba diye düşünürken aklıma geldi sordum belki birgün lazım olur.bana yalan söylerse hemen yakalmak istiyorum
Babam 21 Şubat 2014te ameliyata girmiş bende 1 martta ankaraya gidecektim doğum icin, annem eşimi aramış durumu anlatmış, bana birsey belli etmemesini söylemiş, harbi çaktırmadı hiçbir şey, ankaraya gittim 3 gün sonra babam vefat etti, ameliyata girmiş yoğun bakımdan hiç çıkamadı, babamı son kez göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?