eşinizin yalanını nasıl yakalarsınız?

Valla hiç düşünmedim nasıl anlarım. Ya o usta bir yalancı hiç anlamıyorum ya da hiç yalan söylemiyor.

Eşinizin size yalan söylediğini düşünďüğünüzde ne yaparsınız? Size yalan söylediğini anlar mısınız?
Nasıl?
bır sorarım ısın aslını soyle mı boyle mı dıye? ınkar eder, ustelemezsem bak canım boyle yaparsan soyle olur derım olabılrı der, asla kabul etmez ama ben anlarım ..

Ben çok salağım.
Çok bariz bir saçmalıkta değilse kolay kanarım..
Jeton sonradan düşer bende..

" bi dk ya hani şu şöyle olmuştu ama bu böyleydi" filan düşünürken uyanırım duruma

koltuğun döşemesini sigarayla yakmış ben yokken
baktım hep tarafta oturuyo oturmadığı zaman oraya yastık bırakıyo falan
bi huylandım ama anlam veremedim
o işe gidince fark ettim yanık yeri
carladım telefonda
telde yalan söylemesi kolay tabi
görmedim bilmiyorum diyo
eve gelince yüzünden anladım suçlu suçlu bakıyor bi de
sonra öttü tabi rüzgar esmiş de külü uçmuş da vs vs

:)

Bende bundan bahsediyorum bi erkek hicmi yalan soylemez illa ki beyaz yalanda olsa soyler diye düşünüyorum
Benim eşim hic yalan soylemez diyenler ya eşleri profosyonel yada kendileri temiz kalpliki bişey anlamıyor

ay cok güldüm

bizdede var o sigara yaniklarindan koltukta, halida, arabada Hemde baya baya cok...
yarami destin simdi...

Ne yalan söyledi özel değilse merak ettim

Babam 21 Şubat 2014te ameliyata girmiş bende 1 martta ankaraya gidecektim doğum icin, annem eşimi aramış durumu anlatmış, bana birsey belli etmemesini söylemiş, harbi çaktırmadı hiçbir şey, ankaraya gittim 3 gün sonra babam vefat etti, ameliyata girmiş yoğun bakımdan hiç çıkamadı, babamı son kez göremedim

Başınız saolsun cok üzüldüm. Kusura bakmayın hatırlattım

Kızlar eşiniZ evin içinde sigara içiyor mu ben izin vermiyorum şahsen balkona çıkıyor

evet canim iciyordu suan ayrilik sürecindeyiz icemiyor artik.

bide benim beynimde lezyon var, guatr var, migren var ben icmiyorum ve cok rahatsiz oluyorum
buna ragmen - saygisizlik

evet canim iciyordu suan ayrilik sürecindeyiz icemiyor artik.

bide benim beynimde lezyon var, guatr var, migren var ben icmiyorum ve cok rahatsiz oluyorum
buna ragmen - saygisizlik
Cok geçmiş olsun canım iyiki icemiyor her yönden zarar.
Gerçi bende gunde 1 2 tane kullanıyorum ama evde kokmasini sevmiyorum

Umarım yalan söylemez ..
Çünkü evlilik, dürüstlük ve güvenilir kişi ile sürer. .

Soylemedikleri için kizmadinizmi belkison kez gorurdunuz
Bu ara basınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…