eşinizin yalanını nasıl yakalarsınız?

soruma soruyla cevap verdiğinde yalan söylediğini anlıyorum.

mesela oğlumuz doğduğunda çok uzun ve çok duygulu bir yazı yazmıştı doğum günlüğüne. bunu en mi yazdın dedim "niye" diye sordu.. bozuntuya vermedim cok guzel yazmıssın falan dedim ama yazının birkaç cumlesini google'a yazdığımda yazının orjinali çıkmıştı.. kopya çekmiiiiiş

Soylemedikleri için kizmadinizmi belkison kez gorurdunuz
Bu ara basınız sağolsun

Kızdım, zaman zaman hala kızıyorum ama bende olsam söylemezdim, çünkü 32.haftamdaydım, eşim bunu Batman'da söylesem belki erken doğum falan olacaktı Ankaraya hiç gidemicektim, en azından Ankaraya ulaşıp bunu bana annemin söylemesini uygun bulmuşlar, tansiyonum 17lere çıktı öğrenince, ama rahatlattı annem kalp damarı değişti önemli bir ameliyat değil falan diye, haftasonu geçsin görmeye gideriz dedi annem, gittik, ama hamileyim diye almadılar beni yoğun bakıma, annem gördü, eve döndük vefat haberi geldi, ben gene acillik oldum tabi

Meğer olay damar değişme falan değilmiş aort damarı yırtılmış, oğlum 37 haftalık doğdu, iyiki daha da erken doğmadı

Zor şartlarda alınmış kararlar, mantığım sende aynısını yapardın diyo ama kalbim kızıyo hala

O kadar akıllı kadınım.
Yani öyle olduğumu düşünürüm
Hatta tilki bile sayılırim.
Ama eşim benden daha tilki. O kadar şahit oldum mesela babasına yalan söylerken ya da abisine. Ulan insanın hiç rengi değişmez mi? Gözlerini de kaçırmaz mısın?
Gelmiyorsun hiç hadi gel diyen abisine hastayım der mesela. Ya da babasına yaptığı bir şey hakkında yapmadım der. (Korkudan)

O kadar doğal davranıyor ki korkuyorum bana da yalan söyleyip ayakta uyuttugu oluyor mudur diye..

Zaten bu yüzden çok sorgularım, üstüne giderim kavgaların ucundan pek döneriz

Eşinizin size yalan söylediğini düşünďüğünüzde ne yaparsınız? Size yalan söylediğini anlar mısınız?
Nasıl?
benimkinin kaşı gözü kayıyo oynuyo yalab söylemeye çalıştığı zaman çünkü biliyo yemeyeceğimi eğer birgün yersem ve farkedersem ya da yemişsem de farkedersem yakın takibe alıp delil toplayıp şak diye çarparım yüzüne

Çok detaycıdır eğer bi konunun üzerinde durmuyorsa ve konuyu değiştirmeye çalışıyorsa apaçık belli eder kendini

Yalan söyleyeceği konuları tahmin ediyorum eşimin. Mesela evde şarj aleti ararım ararım bulamam akşam eşim geldikten sonra bi bakarım yerinde çünkü ; hem benimkini, hem kendisininkini hem yedeğini farklı zamanlarda alıp alıp unutmuştur, çaktırmadan yerine koymuştur.
Yada vergiyi yatırdın mı, şunu aradın mı filan konularında kıvırmaya çalışır ara sıra ama ben hemen yakalarım.

Valla benimki profesyonel, yemin bile edip beni yalancı pozisyonuna düşürdüğü bile oluyo zaman zaman, düşünün gözümle gördüğüm konularda bile. Boşunamı othello oldum ben.artık takmamaya çalışıyorum sadece. Bi erkeği yola getiremiyosun bu konuda çünkü ölene kadar inkar politikası uyguluyorlar

Yalan söylemez, o konuda çok acımasızdır. Cümlesine "acı ama gerçek" ile Başlar. Iyikide öyle aşkıııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…