Eşinizin yalanını yakalasaydınız

İhtiyaçları varsa verebilir ama ihtiyaçları yok diyorsunuz. Yanlış olan sizden kısması. Siz rahat yaşayabiliyorsanız ufak hediyeler alınabilir. Saklaması bence çekindiği için ama çok yanlış.Benden sana tavsiye uzun süre çocuk yapma. Oturmamış şeyler var.

yok eziyet etmedim :) ama senin gibi eziyet eden insanları görünce dayanamıyorum. belki diyorum bi ihtimal anlar. olaylara dışardan bi göz olarak bakar. at gözlüklerini çıkarır. dünyada tek olmadığını idrak eder.
hem yengeyim hem görümceyim hangi taraftan bakarsan bak haksızsın. bencilsin. hep bana diyorsun.
acımasız konusuna gelirsek yengene acıyorum mesela. nasıl bi aileye düşmüş. yada kayınvalidene acıyorum bi evlat yetiştirmiş ama karısı evine gittiğinde bile kavga ediyor.
dediğim gibi kimse benim canımı yakamaz çünkü ben kimseyi sömürüp 'zaten köyden geldin level atladın mecbur bakacaksın bana' demem.
öğretmen olduğuna inanmak istemiyorum. senin zihniyetindeki biri çocuklara ne eğitim verebilir ki? çocuklara da köyden geldiniz level atladınız diyor musun? eğer yaparsan ve farkedersem soruşturma dosyanı ben açtırıcam sözüm olsun sana
yeter bu kadar seninle uğraştığım
anladım ki sen eğitilmez birisin

Ah mandalina git hırsını başka yerden çıkar belliki sende çok çektirmissin birilerine baksana dünden beri neler yazdığına, zavallı kız konu açmış gidecek yerim yok evde de istenmiyorm diye neredeyse diyeceksin geber git ne halin varsa gör, söylediklerinden bu çıkıyor, ayrıca mesleğimden çok memnunum kelimeleri baya güzel evirip çevirip istediğin yere çekiyorsun maşallah sana , anladığım kadarıyla kuyruk acın var ki hem benim mesleğime hemde eziyet gören kişilere saldırıyorsun, bence kendini geliştir, bu kadar geride kalma bak sonra sen zarar görürsün , senin çevre tarafından sevilmedigine saygı dahi görmediğinden eminim ama ispatlayamam , güle güle git bu hayati bu kafayla yaşa

Bence kötü bir yengesin, merhametsizsin Allah görümcelerine yardım etsin bu zihniyetle kim bilir neler yapıyorsun onlara

Bendee eşimin ailesine ev yaptım sıfırdan.kendi evim yok.olsun büyüklerime saygım sonsuz.iyiki varlar. Onlar olmasa daha zor olurdu.ister kendi ailem olsun isten onun ailesi alınan hiçbirşeye karşı değilim. Onlar büyütmüş emek etmiş bizlere.iyi niyetli görmedim siziiii

Her şeyden önce çalışan bir insansak, eş kişisinin kısıtlama, gelirimize müdahale etme, cimrilik yapma gibi nahoş baskılarına izin verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Evliyiz elbette evin giderlerine de ortak yatırıma da katkıda bulunacağız ama her iki kişinin de kendine ait birer hesabı olmalı, bakımına, giyimine, dostlarına, ailesine alacağı hediyelere, onlarla harcayacağı paraya, bir dosta vereceği küçük miktarda borca oradan harcayabilmeli ve diğer eşe bu konuda bilgi vermek, hesap vermek durumunda olmamalı. Bence bu kendi kazancını sağlayan insanın en doğal ve insani ihtiyacıdır. Bunun dışında elbette bir insan ailesine hediye alır, almışsa ne mutludur, keşke haber verseydin ben bir kadın olarak yardımcı olurdum seçmene-dir benim gözümde. Hatta saklayıp gizlediğine tepki gösteririm bu durumda. Ama bana het hüt para kazan getir ama sakın gönlünce harcama, sakın ailene verme, bir hediye alma, Ben kendi aileme gizli gizli alırım sa olay elbette orada büyük sorun var

Son düzenleme:
saçma niye kendine değilde ailesine almış siz kiradayken ona bi açıklama yapabildimi

Benim mantigim , Parayı o kazanıyor istediğini alabilir ailesine, ailesinin durumu iyi de olabilir kötü de olabilir bir şey almasına ailesinin maddi durumu bahane olmazdı benim icin , esime guvenirim , bana gelince almıyorsa bu ailesine bir şey almadan önce de böyle bir durumumuz varsa ailesine bir şey almasıyla kendi durumumu bagdaştirmazdim , eşimle benim aramda nasıl bir iletisim var da bu adam benden neden kisiyor diye donup kendi sorunumuza bakardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…