Eşinizinden izin almadan dışarı veya gezmeye gider misiniz?

benim eşime göre evin kapısından çıkmak bile gezmek demek 19 yıllık evliyim hala önce söyler sonra giderim birde cep telefonumu kesinlikle unutamam bakkala gitsem yanımda olacak ama eşimde yarım saat geç gelse haber verir çocuklarımda öyle alıştı onlarda mutlaka önce söylerler izin olursa giderler

kesınlıkle ıkımızde haberdar ederız bırbırımızı
buda zaten rıza almak oluyor bır bakıma.
.....dan dolayı gıtmenı stemıyorum dedığınde mantıklı gelıyorsa banada bıtmıstır,gıtmem.
aynı sekılde bende ıstemıyorsam sylerım ve nedennı acıklarım.

canim ben yakin mesafeleri kastedmedim.bende komsuya filan gittigim zaman haber bile vermem giderken.ama uzak bir yere gideceksem soylerim mutlaka.
haberi olsun diye

bana uygun olmayan eşiminde rızası olmayan yerlere gitmem zaten
hoş eşimde baskıcı kişilik değidir
ama ben izin almak değilde haber vermek allah korusun başıma bişi gelrise nerde olduğumu bilkmesi için gideceğim yeri söylerim
söylemezsen rahat edemen bekarlığımdan beri böyleyim huy sanırım :)
zaten gittiğim görüştüğüm insanlar belllidir ve eşim görmüştür
ama yinede eşimin rızası benim için önmelidir olduda gitmemi istemediği bi yer varsa gitmem
od aynen öyle bana söyler aşkım gecikicem
işte canım şuraya uğricam vs haber verir

bekarken anama babama bile gidebilirmiyim yapabilirmiyim cümleleri kurmadım eşime hiç kuramam
bi yere gidiceksem merak etmesinler diye ben şuraya gidiyorum haberin olsun derim biter
izin almakta neyin nesi yahu

izin değilde , ben bi yere gitmeden önce aşkıma telde sölerim bak haberin olsun yarın şunu yapıcam şuraya şununla gidicem derim onun bilgisi dahilinde çünkü ben nasıl nerde ne yaptığını bilmek öğrenmek istiyorsam ve bana tam tekmil haber veriyorsa bir gün öncesinden yada işi çıktıysa 1 saat öncesinden neyapacağına dair haber veriyorsa aynı şekidle bende öyle davranıyorum 5 yıldır bu böyle ve işte bu yüzden biribirimize olan güvenimiz sonsuz ...

ben de izin almıyorum ama haber veriyorum uzak bir yere gittiğimde dönüşte beni alsın diye hehe:)

Elbette bir yere gideceksem eşimi haberdar ederim.
Neden bunu çocuklarımızın ;
Anne dışarı çıkabilirmiyim? sorusu gibi görüyoruz ki....
Eşim de beni aynı şekilde bilgilendirir.
Akşam iş çıkışı yarım saat bile gecikecek olsa beni arar.
Çünkü bilir ki ben onu o saatte bekliyor olurum.
Aynı şey onun içinde geçerli o beni evde bilirken başka bir yerde olmak;
eşimden önce beni rahatsız eder açıkçası.
Bilgilendirmek anlamında evet mutlaka haber veririm eşime.
Bana göre olması gereken budur zaten, bekarkende ailemi
merakta bırakmamak adına gideceğim yeri mutlaka söylerdim.

ben izin almam.izin almamı gerektirecek bir yere gitmeyi talep etmem çünkü.
ama haber veririm.dünya hali.başıma bi iş gelse nerde olacağımı bilsin.yada ben onun yerini bileyim.
ama eğer uzak bi yere bir kaç günlüğüne gideceksem,ailemin yanına mesela sırnaşarak "aşkım gidebilirmiyim?" diye sorarım.çünkü bilirimki bende ayrı kalmayı istemez.ben ondan ayrı kalmak umurumda değilmiş gibi "ben annemlere 15 gün kalmaya gidiyorum" dersem kırılır çünkü.bende olsam kırılırım.
bizim izin sistemimiz bu şekilde yürüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
"anneme gidebilirmiyim "ile "anneme gidiyorum haberin olsun merak etme "arasında daglar kadar fark var.
ama işte evlenince kocanızda huysuzun tekiyse aranız bozulmasın sorun çıkmasın diye gerekirse izin alırım..ama umarım nişanlım öyle yapmaz evlenince..

ben çevrede gideceğim yerleri söyleme gereği duymam o da sorun etmez uzak bir yere gideceksem haberi olsun isterim ve söylerim ne olur ne olmaz başıma bişey gelirse arasın sorsun diye yoksa o sorun çıkarmaz

genelinde esimle gun icinde cok SIK telefonlasiriz is cikisi kizi alip alisveris yapicam derim yada surdayim birsey istermisin bu tarz konusmalarimiz olur ama izin alma seklinde degildir biz bir aileyiz bir butunuz basimiza buyruk davranamayiz sorumluluklarimiz var

bizde de izin alma olmaz.. birbirine, birbirlerinin hayatına saygı duyan çiftler zaten böyle bişeye ihtiyaç duymaz gibi geliyor..
ama gittiğim yere onayı yoksa, mantıklı bi sebebi de varsa gitmem tabi a.s.

bizde de izin alma olmaz.. birbirine, birbirlerinin hayatına saygı duyan çiftler zaten böyle bişeye ihtiyaç duymaz gibi geliyor..
ama gittiğim yere onayı yoksa, mantıklı bi sebebi de varsa gitmem tabi a.s.

canim bende esimin onayi olmayan yerlere gitmem.ama genelde bir sey demez

bende izin değilde haber veririm insanın başına ne geliceği belli olmuyo haberi olsun yeter

Eşimden izin alırım , bilgilendirme olmaz bizimkisi...

ızin almamanın saygıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum , benim eşim böyle istiyor ve böyle davranmamı seviyor...

Eşim "haberin olsun" şeklinde söylemlerden hoşlanmaz ... ızin istemem onun koltuklarını kabartıyor , ben de onu bu zevkten mahrum etmek yerine iki çift kelime fazladan kullanıp " izin veriyo musun

aşkım?" diye ekliyiveriyorum...

Son düzenleme:
eskiden izin alırdım şimdi heeeçççç bilem almadan gidiyoruuum
o bana gittiği yeri söölüüüyoooo mu hıh

bende izin vereceği yerler için izin alır
vermeyeceği yerlere ise giderim :roflol:
psikopat alla alla:)

ben onun eşiyim kölesi deilim.. giderim gittigim geldigim yerler bellidir zaten...-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…