Eşinizinden izin almadan dışarı veya gezmeye gider misiniz?

Eşimle aramızda sahip-mal ilişkisi olmadığı için izin almam. Gitmeden önce haber veririm aynısını ondan beklerim. Evli olsakta ikimizinde ayrı hayatları var.

Bekarken babamdan da izin almaz sadece haber verirdim.

Şu da var ki gitmemi istemedikleri yere mantıklı gerekçeleri varsa gitmem.

utlaka ya birgün önceden yada gitmeden arar sorarım gidebilirmiyim diye.
ve eşiminde hoşuna gidiyor bu türlü davranışlarım.

izin alanlar da zaten bunu köle olduklarını düşündükleri için yapmıyorlardır...:1closedeyes:

ben öyle bişey dedigimi hatırlamıyorum kendi adıma konuştum herkes beni ilgilendirmez..:!

Son düzenleyen: Moderatör:
taraflar arasın birbirine güven saygı varsa bunlar sorun olmamalı bence bende eşime güvenirim..

ve gitigimiz geldigimiz yerler bellidir zaten...

ben sevgilimden nereye gidersem gideyim mutlaka izin alırım..mirmirmirmir
gidebilirmiyim demem de,gitmeyi düşünüyorum ama diyerek konuya girerim..
sevmediği veya istemediği kişilerin olduğu yere bazen gitmemi istemezse de gitmem..:asigim:
aynı şekilde o da öyle..
başlarda kafama göre gider gelirdim ama böyle yapınca karşımda barut kesildiğini gördüm ve izin almayı alışkanlık ettik...

işim olmaz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kafama göre takılırım o da öyle yapar ..biz evliyiz ewet, ama özgürüz de !!

sevgiliden izin almak bana ters açıkçası, eşiniz bile değil henüz.
biz 3 yılı geçkin süredir çıkıyoruz,,zaten 1 yıl olsa da değişmezdi,,evli olmasak ta değişmez,,çünkü bana emeği ve hakkı geçen bir insanın düşüncelerine hangi medeni halde olursam olayım severek saygı duyarım

ben sadece haber veririm, izin almam demek istedim. eşimden bile izin almıyorum sonuçta, kaldı ki sevgilimden alacağım, tabiki herkes saygı duyar sevdiği insanın düşüncelerine ama o da bilmelidir ki onu üzecek ya da kızdıracak bir yere gitmezsiniz zaten. sizi yargılamak istemem, bu benim görüşüm.

tabiki sizin gibi bunun yanlış olduğunu düşünenler de var,onlar da mutludur eminim..ama ben şahsen izinsiz gittiğinde kızarım,kendim de izinsiz çıkmam hiç..zaten ben sen değil biz olarak bahsederiz hep kendimizden.
fakat ben size bir şey sorsam,hiç eşinizin karşı çıktığı bir yere gitmek ya da muhalefet olduğunuz bir durum yaşamadınızmı mesela?

istemediği bir yere gideceksem onu ikna etmem gerekir, ona dayatmam ama bilir ki istemese de gideceğim. ilişkimizi yıpratacak bir yerse gitmem zaten, ama gidebilir miyim cümlesini asla kullanmam da.
evlilik biraz farklı sanırım, biz ikimiz de çalışıyoruz ve ikimizin evde olduğu zamanlar aynı, dolayısıyla farklı yerlere gitmek istersek birbirimizi anlarız, çünkü başka zaman yok.

bende eşimden izinsiz yada habersiz bir yere gidemem ama oda benden habersiz asla bi yere gitmez o bana izin vermediği zaman da ben onun arkadaşlarıyla yaptığı planlara karşı çıkarım göndermemde aslında yalnız olsam bişey demezde 2 küçük çocuk olunca oda mutlaka ki bilmek zorunda

bende muhakkak haber veririm zaten vermessem içim rahat etmez en azından aradığında nerde olduğumu bilir onunda içi rahat olur benimde kafam rahat zaten onun istemediği yerede gitmem gitmek içinde ısrar etmem vardır bi bildiği derim haber vermek güven yada güvensizlik değil kişilerin birbirlerine olan saygısıdır çünkü iki kişide birbirinde bağımsız kafasına göre yaşayamaz bence

izin alınacak sey var alınmayacak sey var.. erkek arkadaslarıyla bir yere gidecekse benden izin alır önce. ama işe gidilcekse alışverişe gidilcekse sormaz gerekte yok zaten.. bende aynı sekilde. kalabalık bir ortama gireceksem arkadaslarımla takılacaksam sorarım ama geri kalan durumlar için gerek duymuyorum... aslında izin almak olmuyor benimkisi haber vermek oluyor.. cunku karsı cıkabilecegi bir durum zaten yaratmıyorum.. oda aynı sekilde...

kendı semttimizde gezsceksek haber vermem izin istemem sengözlerimebaksanab
uzak bı yere gıtceksem sengözlerimebaksanabhaber verırım

Evlendiğimizde bu yana hiç öyle bir sorunumuz olmadı.
Kesinlikle izin istemem , kendim karar veririm.Gideceğim yeri veya gittikten sonra söylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…