ben onun eşiyim kölesi deilim.. giderim gittigim geldigim yerler bellidir zaten...-tatlicadiarzu-
izin alanlar da zaten bunu köle olduklarını düşündükleri için yapmıyorlardır...:1closedeyes:
biz 3 yılı geçkin süredir çıkıyoruz,,zaten 1 yıl olsa da değişmezdi,,evli olmasak ta değişmez,,çünkü bana emeği ve hakkı geçen bir insanın düşüncelerine hangi medeni halde olursam olayım severek saygı duyarımsevgiliden izin almak bana ters açıkçası, eşiniz bile değil henüz.
biz 3 yılı geçkin süredir çıkıyoruz,,zaten 1 yıl olsa da değişmezdi,,evli olmasak ta değişmez,,çünkü bana emeği ve hakkı geçen bir insanın düşüncelerine hangi medeni halde olursam olayım severek saygı duyarım
tabiki sizin gibi bunun yanlış olduğunu düşünenler de var,onlar da mutludur eminim..ama ben şahsen izinsiz gittiğinde kızarım,kendim de izinsiz çıkmam hiç..zaten ben sen değil biz olarak bahsederiz hep kendimizden.ben sadece haber veririm, izin almam demek istedim. eşimden bile izin almıyorum sonuçta, kaldı ki sevgilimden alacağım, tabiki herkes saygı duyar sevdiği insanın düşüncelerine ama o da bilmelidir ki onu üzecek ya da kızdıracak bir yere gitmezsiniz zaten. sizi yargılamak istemem, bu benim görüşüm.
tabiki sizin gibi bunun yanlış olduğunu düşünenler de var,onlar da mutludur eminim..ama ben şahsen izinsiz gittiğinde kızarım,kendim de izinsiz çıkmam hiç..zaten ben sen değil biz olarak bahsederiz hep kendimizden.
fakat ben size bir şey sorsam,hiç eşinizin karşı çıktığı bir yere gitmek ya da muhalefet olduğunuz bir durum yaşamadınızmı mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?