3 aylık bi bebeğim var eşim çok dışarı bağımlı yani evde duramıyor 2 gün durursa bir hafta gibi geliyor bi gün evdeyse diğer boş günde mutlaka kahveye gidiyor ve geç saatlere kadar durdugu oluyor bu hep böyleydi konuştum hep dikkat edeceğini söyledi azaltıcam dedi azaltmaya çalıştı evet saatleri düzeltmeye çalıştı vs arada oluyor arada olmuyor geç gelme durumu ama erken geldiği olmadı gittiğinde. Konuştum olmadı kızdım olmadı kavga ettim olmadı küstüm olmadı haklısın doğrusun özür dilerim diyor ama çok büyük bi fark yok
Şimdi bebeğe bakıyorum bi destek bekliyorum pek bi destek yok iki gündür bişey rica ediyorum ben yokken napıyosun gelince sürekli benden bişey istiyorsun diyo bi çocuga bakamadın sanki bir tek sen çocuk bakıyorsun dedi şartel attı benim neyse arkadaşının yanına ugradı 10 dk gelirim dedi 3-4 saat gelmedi sinirlenme evresinden soguma susma evresindeyim aile gibi hissetmiyorum (doğum öncesinden beri karı koca ilişkimiz yok bu da evlilikte önemli bence hamileyken risk vardı ona tamam ama doğum sonrası da borç vardı kafam bulanık o yüzden diyordu ) mutsuzum boşanmayı düşündüm bikaç kere ama bebeğim bi baba kavramını bilsin istiyorum az da dursa evine kapısından babasının geldiğini arada da olsa aynı sofrada babasıyla oturmasını istiyorum ne yapayım bilmiyorum biraz canım sıkkın kimseye anlatamıyo insan buraya yazmak istedim