R
redrose_gk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi redrose_gk
-
Merhaba
Size şöyle bir sorum var.
Ben evli değilim ama benimde evlilikler arasındaki ilişkileri - oluşumları açıkcası merak ediyorum..
Evli olan bayanlar eşinizle aranız nasıl
*birşeyleri paylaşabiliyormusunuz.
*Sorunlarınız varsa kim daha üstünlük sağlayıp sorunları düzeltmeye çalışıyor
*Birbirinize yetebildiğinizi düşünüyormusunuz.
*Evde sürekli kim soğuk rüzgarlar estiriyor
*Evde kendinizi yanlız hissediyormusunuz eşiniz varken bile
Arkadaşım sen merak etme herkesin evinde yaşanır böyle durumlar.Benim de eşim evde çalışıyor 2 günde bir.Ya iş ya da emo işleri.Ama çaba sarf ediyor gerçekten benle olmak için,çok kez iptal ettiğini bilirim iş çıkışı toplantılarını, görüşmelerini sırf benim ona ihtiyacım olduğu için.Daha çok yenisin güzel günler göreceksiniz hep merak etme yeter ki hep açık ol ona karşı her zaman ki gibi.Merhaba;
Ben 3 haftalık evliyim. Bu hafta 4. haftamız :) Evlilik çok güzel bir duygu. Kesinlikle yaşanması gereken bir şey.. Paylaşım evliliğin en önemli kısmı sanırım.
Tabii ki de paylaşıyoruz. Küçük ya da büyük.. Önemli olan ona değer verdiğini hissettirmek zaten. Konuşmazsan anlatmazsan; herşeyi kendine saklarsan bir anlamı kalmıyor. Zaten bütün gün boyunca ayrı kalıyoruz birbirimizden. Sadece akşamları beraber vakit geçirebiliyoruz. Günlük olaylardan bahsediyoruz birbirimize. Bu bile iletişim için gerekli.
Sorunlarımız yok ama eşim; mesleğinden ötürü fazla kötümser. Herşey olabilir düşüncesiyle çok sıkı önlemler alıyor; tembihlerde bulunuyor. Bu da beni (abartınca) sıkıyor;geriyor... Kendimi küçük bir çocuk gibi hissettiriyor. (Hiçbirşey bilmeyen aciz bir çocuk gibi) Ben de tepkimi belli ediyorum. Bir süre aramızda soğuk rüzgarlar esiyor ama kısa bir süre sonra düzeliyor.. genelde ikimiz de yapıyoruz bunu.. yani tek taraflı değil kesinlikle..
Tabii ki birbiimize yetiyoruz. Asla aksini düşünmedim..
Bu aralar çok yoğun çalışıyor ve eve iş getiriyor. Bir keresinde ona "aynı evin içinde birbirimizi göremiyoruz" dedim. Sanırım çok etkilenmiş olsa gerek. Bu sözden sonra 1 kez iş getirdi eve.. Umarım böyle devam eder..
Acaba herksn eviliğinde bu tür şeyler yaşanıyor mudur ben de merak ediyorum.. Yoksa bu sadece bir süreç mi.. Gelip geçici mi..
Umarım öyledir..
Ben eşimi çok seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?