.Iscime kotu davraniyor musum dinlemiyor musum ne varmis iyi davransaymisim vs..
Burasi Turkiye gibi degil birine aferim desen hemen laubali olma durumu oldu.Özür dileyerek belirtmem gerekir ki iyi bir yönetici değilsiniz gibi geldi bana..
Bu kadar otoriter olmak zorunda değilsiniz.
Ben sizi ha akli gördüm sonuçta önce birlikte karar almışsınız.eşiniz daha sonra bu kararı esnetilebilir gibi göstermiş.sanki birlikte karar almamissiniz sizin yaptiriminiz gibi göstermiş.elemanlara kendini iyi göstermek için sizi çiğnemişTurkiye izin icin geldim tarih belli idi.Ben esime kiziyorum bana gondersin kadinlari.Ben konusayim silsile ile olur bu isler.Cok uzuldum ya.
Hay agzinizi opeyim tam da durum bu tamdaBen sizi ha akli gördüm sonuçta önce birlikte karar almışsınız.eşiniz daha sonra bu kararı esnetilebilir gibi göstermiş.sanki birlikte karar almamissiniz sizin yaptiriminiz gibi göstermiş.elemanlara kendini iyi göstermek için sizi çiğnemiş
Durum bu yaniHay agzinizi opeyim tam da durum bu tamda
Hele de bu ekonomik ortamda.İnsanları ekmeğinden etmeyin
Hatanız burada işte. Eşinizin rahatsızlığınızı fark etmesini değil müdürünüzün fark etmesini sağlamalısınız. İş konularını işte konuşun ve o kapıdan çıkınca tekrar açmayın. İşyerindeki sorunları kişiselleştirmeyin.Bana saygi gostermedi.Once bana yonlendirmeliydi kizlar. Ben nasil soz geciricem bu kadinlara nasilsa mudur bey arkamizda durumu olacak demek istedigimi anladiniz mi?
Esimin bunu fark etmesini cok kirildigimi anlamasini nasi saglarim.Kimseyi isinden etmek te istemem lakin durum bu.Bana akil verinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?