Esinizle ayni yerde calismayin!!

Siz hemen o iş yerinden ayrılın. İş ortamı size göre değil çok fevri davranıyorsunuz.
Ve en acısı bunu eşiniz de farketmiş.

Bence siz yatin kalkin personeliniz ben olmadigim icin dua edin. Yoksa sonumuz biri mezara biri mapusa girecek kadar kotu olirdu :))))
Sizin gibi Yoneticim olmadi. Asla izin vermedim cunku..
Bu devirde bi personeli isten cikartalimi dusunmeden uygulayacak kadar kotusunuz malesef!!
Allah eşinize sabir versin.

Allah ego yerine biraz akil fikir verseymis keske soylenecek baska birsey birakmadiniz

Bak yine BU iki kadin .
Su uslubuna bi duzelt. Uslup bilmeyen yonetici olmaz!!!

Sorun Eşinle aynı yerde çalışmanla alakalı değil işleyişte hiç profesyonel yaklaşımların yok yönetici daha pasif agresif yöntemlerle işini çözer olay böyle kılıç kalkana dönerse iş sahibi eşin değil hiç tanımadığın biri bile olsa kendini aynı bu şekil savaşın içinde bulursun.

Hanimlar siz benim ne sordugumu neye cozum aradigimi anlamadan hemen saldiriyorsunuz.Iyice okuyun tum sayfayi yorum yapmis olmak icin yapmayin rica ediyorum.Yoneticiligim hakkinda soru sormadim size dikkatinizi cekerim.Calisma sartlarini kosullarini bilmeden hemen tetiktesiniz.Amaciniz sorum sozmek degil konuya farkli bakis acisi adi altinda kirici ve yogun elestirici iceren yorumlar yapmak.

Ya tamam yonetici hanim tamam ya. eski konularina baktim yoneticilikle alakasi yok. Keske evlenmeseydinde bu gibi sacma sapan konular acmak yerine. Evlenmeden iliskiye girdim kahverengi akinti neden olur gibi SACMA konulara devam etseydin.

Ben her şeyi geçtim de, sırf sizle birebir görüşmediler eşinize gittiler diye gerçekten 2 kadının kovulmasını mı talep ettiniz? Ego bu kusura bakmayın. Bu egoda sizi kötü bi yönetici yapar. Egonuzu dizginlemeyi öğrenmezseniz evliliğinizde biter iş hayatınızda.

Ya tamam yonetici hanim tamam ya. eski konularina baktim yoneticilikle alakasi yok. Keske evlenmeseydinde bu gibi sacma sapan konular acmak yerine. Evlenmeden iliskiye girdim kahverengi akinti neden olur gibi SACMA konulara devam etseydin.
Dayanamadım yazacağım, umarım beni yanlış anlayıp bana da verip veriştirmezsiniz.
Bu yorumunuz güzel olmadı.
Belden aşağı vurmak gibi bir şey olmuş.
Tartışma esnasında söyleyecek sözü biten başvurur buna.

Kimseyi ilgilendirmez kimsenin eski konusu size mi dert evlenip evlenmemem.Hangi akla hizmet boyle gereksiz yorumlar yapiyorsunuz.

Diyorum ya kk da amac cozum bulmak degil hemsinsleri boyle aptal saptal yorumlarla eski konularla vurmak.Bos bos konurular anca sanki beni taniyor ne alip veremedigi varsa.Neyse o seviyeue inemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…