Eşinizle cinsel hayatınız konusunda nasıl iletişim kuruyorsunuz

Sonya Blade

Sıradan ölümlüleriz...
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
693
334
103
34
Merhaba, cinsel hayatınız konusunda eşinizle konuşabiliyor musunuz.Rutinden çıkabilmek, beklentilerini öğrenebilmek adına bu konuda konuşmak istedim neler yapabiliriz diye.Demekki mutlu değilsin dedi ve kendi kabuğuna çekildi.Bu olay beni çok rahatsız etti.Önerileriniz var mı , siz neler yapıyorsunuz.Teşekkür ederim

Evet eşiniz iletişime kapalı duruyor. Normalde böyle şeyler çok rahatça konuşulabilir.
Bence tekrar konuyu açın. Mutlu olmamak değil temelde her şeyin güzel olduğunu ama konuşarak geliştirilebilecek şeyler olabileceğini söyleyin. Çiftlerin bunları konuşması gerektiğini bunun normal olduğunu anlatabilmeniz lazım. Sizden de beklentileri varsa söylesin.

Ben taleplerimi birkaç sefer açık açık söyledim baktım yapmıyor ben de onun sevdiği şeyleri yapmıyorum klasik yapıp geçiyoruz. Malesef

Aynen ben de sizin gibi düşünüyorum.Eşimle bunları konuşamayacaksam kimle konuşacağım.Evliliğimizin ilk yıllarında daha çok konuşurdu kıyafet konularını falan.Şu an 4.yıldayız.Sanki bir şeyler rutinleşti.Bu durum beni de rahatsız etmeye başladığı.Geliştirilecek bir şeyler olduğunu, bu konuda açık iletişim halinde olmamız gerektiğini anlaması lazım.

Evet konuşmaktan ziyade uygulamak daha sağlıklı olcak gibi görünüyor.Evliliğin 4.yılında tutkunun azalması ihtimali bile korkunç geliyor.O yüzden bu konulara çaba harcamak istiyorum haklı olarak

Kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama çoğu zaman kendi içime dönüp ben mi yeterince tahrik edemiyorum, yeterince cilveli değilim gibi şeyleri düşünürken buluyorum kendimi.Çok yıpratıcı

Erkekler böyle şeyleri ciddi bir şekilde oturup konuşmayı sevmiyor bence. Aksiyon esnasında yönlendirmek daha iyi oluyor ya da ciddi konuşma esnasında değil de laf atma şeklinde olabilir.

Mesela eşim geçen kahvaltıda canın ne istiyor diye sordu, bir şeyler söyledim. Akşamına da uygulandı. Gülerek söyledim. Hem zoraki bir iletişim olmuyor hem de karşıya isteğimi belirtmiş oluyorum. Aynı şeyi eşim de yapar.

Bir de o şekilde deneyeyim.Teşekkür ederim

İletişim kurmuyoruz bam bam bam
Duvardan duvara bir cinsellik yaşayıp devam ediyoruz

Uyum yoksa bişileri fazla konuşmak iyice soğutabilir bu arada
Sürekli vır vır konuşma talebi sıkar
Öyle uyumsuz değiliz ama konuşmuyoruz açık açık.Bu durum çok ta sağlıklı gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…