Eşinizle cinsel hayatınız konusunda nasıl iletişim kuruyorsunuz

Siz bence yine özgüveninize kötü gelecek şeyler peşindesiniz. Ben de konuşmam bu konuyu 8 yıl oldu evleneli. Bi şey istiyosam yaparım ya da doğaçlama yaptırırım.
İlişkiyi geliştirmeyi istemek dışında neyin peşinde olabilirm

Evli değilim ama partnerime denemek istedigim bir sey varsa haftalik degerlendirme toplantisi şeklinde degil de tahrik edici sekilde soylerim. Ya da söylemem direkt alırım/gösteririm/yaparim.

Fotograf veya video, gif gorduysem onu atarim "bunu yapalim bak" diye.

Direkt talep etmek seklinde degil de kiskirtici sekilde söylenirse ters tepecegini sanmiyorum.

Ay hala mı tül gecelik önerisi gerçekten.
Leoparli taytla gırgır yapmak onerilmemis ya ona bak ahshd

Saka bir yana konu sahibinin kocasi almış ama konu sahibi ustundeki duruşunu begenmedigi icin giymemiş hic. Kendi vücuduna uygun bir sey alip giyebilir.

İlişkiyi geliştirmeyi istemek dışında neyin peşinde olabilirm
Sürekli bi şeyler eksik/geliştirilmeli diye düşünüp durmak da zararlı bir şey. Hep daha iyisini düşünmek yerine. En iyisi bu bizim yaptığımız diyin. Herkesin bir dönemi olur. Anlık modu olur. Bazen kötü olur işler. Ama düzelir yani. Düzeltmek istiyorsanız siz önce çabalayın harekete geçirin. Istekli olduğunzuu gösterin. Hemen de rutine bindi diye karalar niye bağlansın?

Demekki mutlu değilsin dedi ve kendi kabuğuna çekildi.
Eşinin tutumu normal değil. Benim dünyanın en alıngan insanı olan kocam bile farklı şeyler istediğimde böyle havalara bürünmüyor. Ama bence bu durumu konuşmak da libidoyu yerlerde süründüren bir olay ya. O an istediklerini yap ona bir şey söylemeden. Bu iş planla programla konuşarak bence çok da iyi olmuyor büyüsü gidiyor.

Belki de öyle, artık konuşmak yerine uygulamaya kısmına geçeceğim.Benim için sorun yok , demekki senin için var modunda sürekli . Dediğiniz gibi büyüdü bozuluyor

Kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama çoğu zaman kendi içime dönüp ben mi yeterince tahrik edemiyorum, yeterince cilveli değilim gibi şeyleri düşünürken buluyorum kendimi.Çok yıpratıcı

Ne alaka yahu afedersiniz adam sizi parayla mı tuttu tahrik ve tatmin etmek gibi bir derdinizin olması çok saçma. Benim de evliliğimde cinsellik 8. seneden sonra biter gibi bişey oldu. Hiç kendimi sorgulamadım bi zahmet hayatını paylaştığı kadınla adam gibi derdini paylaşabilsinler.

15.yıla girdik ilişki esnasında konuşuruz birbirimizin istediği şekilde yapmaya çalışırız ilişkiden sonra konuştuklarımizi düşününce gülüyoruz
Bizde de bu şekilde ama ilişkiden sonra düşünmek yasak hdhdhdj
ilişki esnasında herşey konuşulur yada yapılan yapılır eşim hemen bak odadan çıkınca bu konuşmalar ve yapılanlar unutulur ona göre diye tembihler yavv he he sen şuanı hallet ben unuturum sen merak etme

Leoparli taytla gırgır yapmak onerilmemis ya ona bak ahshd

Saka bir yana konu sahibinin kocasi almış ama konu sahibi ustundeki duruşunu begenmedigi icin giymemiş hic. Kendi vücuduna uygun bir sey alip giyebilir.
Leoparlı tayt gırgır ikilisi benim favorim.Deneyip sonuç alamayan varsa adamda sorun vardır bilin yani

Düşünmemeye calissakda o anki konussalanlar aklından cikilacak gibi değil illa aklıma geliyor gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…