Eşinizle cinsel hayatınız konusunda nasıl iletişim kuruyorsunuz

Önden hazırlık gerektiren, alışveriş gibi, bir şey değilse seks esnasında seksi bir ses tonuyla yönlendirebilirsiniz. Buna kapalı olacağını sanmıyorum.

Dediğiniz şekilde yapmak daha mantıklı bence de.Mevcut durumumuzdan memnun mu onu bile tahmin edemiyorum böyle olunca düşünün

Dediğiniz şekilde yapmak daha mantıklı bence de.Mevcut durumumuzdan memnun mu onu bile tahmin edemiyorum böyle olunca düşünün
Siz bi yerden konuşmaya başlayın sonra duruma göre hareket edersiniz. Şimdilik en iyisi bu gibi yada karşınıza alıp açık açık alınmadan gucenmeden konuşalım diyip lafa girin.

Karşı taraf memnun olmasa sevişmez ya da farklı şeyler talep eder aslında ilişki sırasında. Monoton mu gidiyor ilişki?
Evet rutinleşti biraz eşimi çok seviyorum ama aramızdaki tutkunun canlı kalmasını istiyorum ayrıca ilişki sırasında orgazm olamama gibi bir durum var eşim de durumun farkında.

Eşinizin tavrı yanlış, hoşlandığınız ve denemek istediğiniz şeyler olması çok normal,sevdiğin adamla bunları yapabilmek çok güzel bir his,erkek içinde aynı hisler geçerli.Kocanızın kendini kapatması çok saçma altında yatan bir neden olmalı...

Siz bi yerden konuşmaya başlayın sonra duruma göre hareket edersiniz. Şimdilik en iyisi bu gibi yada karşınıza alıp açık açık alınmadan gucenmeden konuşalım diyip lafa girin.
Cinsellik sırasında sorup deneyeceğim ona da farketmez sen nasıl istersen der ama.Çok büyük bir sorun değil aslında ama yine de önlem almak gerekiyor

Oturup iliski rutine bindi neyi gelistirebiliriz ne yapmaliyiz tarzi konusnalar can sıkıcı olur gibi geliyor bana. 11. Senemize girmek uzereyiz hic boyle bir konusma yasamadik degisiklik isteyen bunu direkt yapar ya da soyler. Ha öyle zirt pirt degisiklik arayisinda olan bir ciftte olmadik biz gerci ama durduk yere karsi tarafa ne yapmaliyiz yükünü yüklemek dogru gelmiyor bana benim isteklerim oldugunda buna direkt yonlendirdim esim de oyle.
Daha ilk senelerden tutkum yok biseyler bul diye tutturan biriyle nasil devam edebilirdim bilmiyorum her 5 senede bir ne bulacak sana yani. Insanin içinde o esine, sevgilisine karsi dogal tutku olmayinca devamli disardan arayiş oluyor ve sonu nereye varir bilemeidm

Malesef altında yatan neden benden mi kaynaklı diye düşünüp kendimi yıpratıyorum.İlk yıllarda tül bir gecelik almıştı, açıkçası biraz minyonum göğüs kısmı falan boş kaldığı için giyemedim.Yakışmadı yani.Giymedin falan diye alınganlık gösterdi, sonrasında da konuşamadık bu konuları.Eskiden en azından şunu giy bunu giy derdi artık o da yok.

Ben sizin konularınızı biraz hatırlıyorum. Siz memenizi gerçekten çok dert ediyorsunuz, bu konuda da gözüme çarptı. Eşiniz bir şey söylüyor mu bu konuyla ilgili ?

Ben sizin konularınızı biraz hatırlıyorum. Siz memenizi gerçekten çok dert ediyorsunuz, bu konuda da gözüme çarptı. Eşiniz bir şey söylüyor mu bu konuyla ilgili ?
Eskisi gibi çok takılmıyorum bu konuya .Kendimi olduğum gibi kabul etmeye çalışıyorum eşim de bir şey demiyor

Kendinize uygun tül gecelik alın giyin,saçma ama kendini yetersiz hissetmiş olabilir.Herşey eski haline geldiğinde ilişki sırasında isteklerinizi söyleyebilir onunda istediği bir şey var mı öğrenebilirsiniz,ama bunu kırmadan olayın akışı içinde yapın...

Hiç kırmıyorum inanın gayet anlaşılır bir şekilde iletişim kurmaya çalışıyorum .Her şey güzel gidiyor, seni çok seviyorum olmasını istediğin bir şeyler var mı beklentilerini karşılayabiliyor muyum diye soruyorum cinsel anlamda

Siz bence yine özgüveninize kötü gelecek şeyler peşindesiniz. Ben de konuşmam bu konuyu 8 yıl oldu evleneli. Bi şey istiyosam yaparım ya da doğaçlama yaptırırım.

Ay hala mı tül gecelik önerisi gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…