- Konu Sahibi Sonya Blade
-
Dediğiniz şekilde yapmak daha mantıklı bence de.Mevcut durumumuzdan memnun mu onu bile tahmin edemiyorum böyle olunca düşününİlişki esnasında konuyu açsanız olmaz mı?
Şuan ne/nasıl olsun istersin, ne eksik veya ne fazla ilişkimizde, özellikle istediğin birşey var mı söyle bana böyle daha tahrik olurum falan diyin belki gaza gelir dökülür isteklerini
Siz bi yerden konuşmaya başlayın sonra duruma göre hareket edersiniz. Şimdilik en iyisi bu gibi yada karşınıza alıp açık açık alınmadan gucenmeden konuşalım diyip lafa girin.Dediğiniz şekilde yapmak daha mantıklı bence de.Mevcut durumumuzdan memnun mu onu bile tahmin edemiyorum böyle olunca düşünün
Karşı taraf memnun olmasa sevişmez ya da farklı şeyler talep eder aslında ilişki sırasında. Monoton mu gidiyor ilişki?Dediğiniz şekilde yapmak daha mantıklı bence de.Mevcut durumumuzdan memnun mu onu bile tahmin edemiyorum böyle olunca düşünün
Evet rutinleşti biraz eşimi çok seviyorum ama aramızdaki tutkunun canlı kalmasını istiyorum ayrıca ilişki sırasında orgazm olamama gibi bir durum var eşim de durumun farkında.Karşı taraf memnun olmasa sevişmez ya da farklı şeyler talep eder aslında ilişki sırasında. Monoton mu gidiyor ilişki?
Eşinizin tavrı yanlış, hoşlandığınız ve denemek istediğiniz şeyler olması çok normal,sevdiğin adamla bunları yapabilmek çok güzel bir his,erkek içinde aynı hisler geçerli.Kocanızın kendini kapatması çok saçma altında yatan bir neden olmalı...Merhaba, cinsel hayatınız konusunda eşinizle konuşabiliyor musunuz.Rutinden çıkabilmek, beklentilerini öğrenebilmek adına bu konuda konuşmak istedim neler yapabiliriz diye.Demekki mutlu değilsin dedi ve kendi kabuğuna çekildi.Bu olay beni çok rahatsız etti.Önerileriniz var mı , siz neler yapıyorsunuz.Teşekkür ederim
Cinsellik sırasında sorup deneyeceğim ona da farketmez sen nasıl istersen der ama.Çok büyük bir sorun değil aslında ama yine de önlem almak gerekiyorSiz bi yerden konuşmaya başlayın sonra duruma göre hareket edersiniz. Şimdilik en iyisi bu gibi yada karşınıza alıp açık açık alınmadan gucenmeden konuşalım diyip lafa girin.
Malesef altında yatan neden benden mi kaynaklı diye düşünüp kendimi yıpratıyorum.İlk yıllarda tül bir gecelik almıştı, açıkçası biraz minyonum göğüs kısmı falan boş kaldığı için giyemedim.Yakışmadı yani.Giymedin falan diye alınganlık gösterdi, sonrasında da konuşamadık bu konuları.Eskiden en azından şunu giy bunu giy derdi artık o da yok.Eşinizin tavrı yanlış, hoşlandığınız ve denemek istediğiniz şeyler olması çok normal,sevdiğin adamla bunları yapabilmek çok güzel bir his,erkek içinde aynı hisler geçerli.Kocanızın kendini kapatması çok saçma altında yatan bir neden olmalı...
Malesef altında yatan neden benden mi kaynaklı diye düşünüp kendimi yıpratıyorum.İlk yıllarda tül bir gecelik almıştı, açıkçası biraz minyonum göğüs kısmı falan boş kaldığı için giyemedim.Yakışmadı yani.Giymedin falan diye alınganlık gösterdi, sonrasında da konuşamadık bu konuları.Eskiden en azından şunu giy bunu giy derdi artık o da yok.
Eskisi gibi çok takılmıyorum bu konuya .Kendimi olduğum gibi kabul etmeye çalışıyorum eşim de bir şey demiyorBen sizin konularınızı biraz hatırlıyorum. Siz memenizi gerçekten çok dert ediyorsunuz, bu konuda da gözüme çarptı. Eşiniz bir şey söylüyor mu bu konuyla ilgili ?
Kendinize uygun tül gecelik alın giyin,saçma ama kendini yetersiz hissetmiş olabilir.Herşey eski haline geldiğinde ilişki sırasında isteklerinizi söyleyebilir onunda istediği bir şey var mı öğrenebilirsiniz,ama bunu kırmadan olayın akışı içinde yapın...Malesef altında yatan neden benden mi kaynaklı diye düşünüp kendimi yıpratıyorum.İlk yıllarda tül bir gecelik almıştı, açıkçası biraz minyonum göğüs kısmı falan boş kaldığı için giyemedim.Yakışmadı yani.Giymedin falan diye alınganlık gösterdi, sonrasında da konuşamadık bu konuları.Eskiden en azından şunu giy bunu giy derdi artık o da yok.
Eskisi gibi çok takılmıyorum bu konuya .Kendimi olduğum gibi kabul etmeye çalışıyorum eşim de bir şey demiyor
Çok teşekkür ederimSevindim. Eminim siz zaten güzel bir kadınsınızdır,lütfen kendinizi eksik görmeyin, hiçbir kadın hak etmiyor böyle hissetmeyi.
Hiç kırmıyorum inanın gayet anlaşılır bir şekilde iletişim kurmaya çalışıyorum .Her şey güzel gidiyor, seni çok seviyorum olmasını istediğin bir şeyler var mı beklentilerini karşılayabiliyor muyum diye soruyorum cinsel anlamdaKendinize uygun tül gecelik alın giyin,saçma ama kendini yetersiz hissetmiş olabilir.Herşey eski haline geldiğinde ilişki sırasında isteklerinizi söyleyebilir onunda istediği bir şey var mı öğrenebilirsiniz,ama bunu kırmadan olayın akışı içinde yapın...
Sizde o zaman istemeye başlayın belki sizin isteklerinizden cesaret ve zevk almaya başlarCinsellik sırasında sorup deneyeceğim ona da farketmez sen nasıl istersen der ama.Çok büyük bir sorun değil aslında ama yine de önlem almak gerekiyor
Evet ben de aşırı cesaretli değilim bu konulardaSizde o zaman istemeye başlayın belki sizin isteklerinizden cesaret ve zevk almaya başlar
Ay hala mı tül gecelik önerisi gerçekten.Kendinize uygun tül gecelik alın giyin,saçma ama kendini yetersiz hissetmiş olabilir.Herşey eski haline geldiğinde ilişki sırasında isteklerinizi söyleyebilir onunda istediği bir şey var mı öğrenebilirsiniz,ama bunu kırmadan olayın akışı içinde yapın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?