- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Popoya atılan şlak sesinden sonra vurmaya devam et aşkım demiyor muyduk ya??? Ne kadar gurursuz kadınmışımTokat yeri: Yanak Tokat sesi: Şak = 4 gün küs
Tokat yeri: Yanak Tokat sesi: Şırankk = 7 gün küs
Tokat yeri: Kulak Tokat sesi: Çınlamalı = 13 gün küs
Tokat yeri: Kulak Tokat sesi: Kulak zarı patlatmalı = 26 gün küs
Tokat yeri: Popo Tokat sesi: Şlak = 2 gün küs
Tokat yeri: Popo Tokat sesi: Şak-şırankk = 3 gün küs
Ocak ayında listeler güncellenecek; e-tokat uygulamasını indirip oradan takip edebilir ya da www.birtokatattibeyimekustum.gov.tr'den bakabilirsiniz.
Popoya atılan şlak sesinden sonra vurmaya devam et aşkım demiyor muyduk ya??? Ne kadar gurursuz kadınmışım
O şlaktan sonra çıksın işte bir yerlerime!!!!!!! Cağnım çekti. Canımı çektirdin hain kadın!!!! Kadının düşmanı!!Aağ üzerime iyilik sağlık ne günlere kaldık yarebbim.
Utanmasanız ooh yea yazacaksınız.
Küsülür hanfendi, bunları size ben mi öğreteceğim?
Kadın dediğin nazlı olur, içli duygusal kırılgan olur, beyine ders verir.
Siz devam et dedikçe ne olur biliyor musunuz? Tepenize çıkar tepenize!!11!
Yalnız değilsinPopoya atılan şlak sesinden sonra vurmaya devam et aşkım demiyor muyduk ya??? Ne kadar gurursuz kadınmışım
Tamam bacılar düzenliyorum
Yeni yorumum şu:
Kocan kızgınken üstüne gitme adamın
Sonra elinden kaza çıkıyor
Kızgınlığı geçince zaten düzelir aranız
Yine çok üstüne gittiysen hatta git özür dile seni çok kışkırttım bana tokat atmak zorunda kaldın diye
Ben evde küslük sevmiyorum gel hadi barışalın filan da de
Sadece agiz kavgasi oda ben çok uzerine gidince biraz agzini bozar ama bana tokat atacak sizin gibi ne yapmaliyim saçmaligini düsüneceme kicina nasıl tekme atarim onu düsünur o tokatin mislini burnundan getirir.Eşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
Hiç şiddete ya da hakarete varan bir tartışmamız olmadı ki sizin olay farklı. biz küssekte en uzun küslüğümüz 3 saat.Eşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
Hayat pehali cükünden bozdurur bozdurur aman neyseSize tokat atıyor, size küsüyor ve siz konuşmak için üzülüyor alttan alıyor konu açıyorsunuz. Gerçekten altın büllüklü heralde.
Adamin ilk okuzlugu degilmis.kus kalarak bu durymu duzeltebiliceginimi dusunuyorsunÇoğu cevaptan hiç birşey anlamadım. Dalga geçilecek bir konu yok. Tabiki adım atmayı düşünmüyorum sizce ne kadar küs kalkınmalı ona nasıl ders vermeliyim gibi şeyler merak ettim. Ben bunları yazarken gülmüyorum dalga da geçmiyorum. Emziren bir anne olarak güzel düzgün yorumlar bekliyorum
Dayagi hakareti yeyip oturuyorsunuz olacak is degil gidip ozur dileyin . Mesela ufak birseyden tartisip kusseydinizde adam ozur dileseydi siz affetmeseydiniz boşanin derdim ama siddet ,hakaret sizde buyutulecek birsey degil belli ki. Küs kalarak ders vereceginiz bir durumunuz yok ilk degil son olmaz . Emziren anne olarak diye belirtmissiniz kadin olarak, es olarak , anne olarak esiniz olacak sahis size bunu yaparken ona neden bana biraz saygi duy demiyorda kusluk gunu soruyorsunuz 100 yilda konusmasan o adam uslanmaz ,sizde normal karsiliyorsunuz cunku size kusmese zaten burda sormazdiniz bileEşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
Başlık da kocalarınızla ne kadar küs kalırsınız? Sanki her koca şiddet gösteriyormuş gibi.
Küs kalmamEşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?