Eşinizle en fazla ne kadar küs kaldınız? Daha ne kadar beklemeli Haklıyım siddet hakaret var ama konusmayan o ???

Popoya atılan şlak sesinden sonra vurmaya devam et aşkım demiyor muyduk ya??? Ne kadar gurursuz kadınmışım

Popoya atılan şlak sesinden sonra vurmaya devam et aşkım demiyor muyduk ya??? Ne kadar gurursuz kadınmışım

Aağ üzerime iyilik sağlık ne günlere kaldık yarebbim.
Utanmasanız ooh yea yazacaksınız.
Küsülür hanfendi, bunları size ben mi öğreteceğim?
Kadın dediğin nazlı olur, içli duygusal kırılgan olur, beyine ders verir.
Siz devam et dedikçe ne olur biliyor musunuz? Tepenize çıkar tepenize!!11!

O şlaktan sonra çıksın işte bir yerlerime!!!!!!! Cağnım çekti. Canımı çektirdin hain kadın!!!! Kadının düşmanı!!

Şiddet benim için de boşanma sebebidir, bazı kadınlar durumu düzeltmek ihtimalini denemek isterler.
Buda büyütüldüğü aile, çocukken gördüğü değer, eğitim seviyesi, kişilik yapısına bağlıdır.
Cevap yazmak eşinin bilmem neresinin değerini sormayı, küçümseyici şekilde alay konusu yapmayı değil, saygı çerçevesinde eleştiri yada yol göstermeyi gerektirir. Eğlenecek başka konular vardır eminim, yoksa da forum açıp kendiniz çalıp kendiniz oynar eğlenirsiniz bol bol.
Kadın dernekleri de bu tarz olaylara böyle baksaydı baksaydı, hiç bir kadına yol gösterici olamazdı eminim.

Y Ylz cmn boşanmayı düşünmüyorsunuz sanırım. Ama bunu kabullenirseniz sonu gelmez, başka bir tartışmada yine aynısını yaşarsınız. Eşiniz fiziki gücüne güvenip üste çıkamadığı her konuda sizi şiddetle susturur. Size vuran adamın kendisi düzeltmek için çabalamalı, kaybetmemek için gönlünüzü almalı. Tekrarlanırsa dönüşü olmayacağını bilmeli.
Bu şekilde kendinize olan güveninizi daha da kaybedersiniz ki "ne zaman bitecek bu küslük" diye sormanız zaten kendinize değer vermediğinizi gösteriyor. Evliliğinizi ve eşinizi siz biliyorsunuz yaptığından pişman olmasını sağlamazsanız kendisini eleştirmez, hatasını görmez. Bırakın o adım atana kadar böyle kalsın, ilgilenmeyin siz onu yok sayın. Konuşmak istediğinde kolay pes etmeyin, bu davranışı kabul etmediğinizi anlatın. Tekrarlanırsa bu saygısızlığı çekmek zorunda olmadığınızı, mutsuz bir evlilikte çocuklarınızı büyütmenin onlara yapacağınız en büyük kötülük olduğunu unutmayın.
Burada bir dolu annesi mutsuz olduğu halde boşanmayan ama keşke boşansaydı daha mutlu olurduk travmalarımız olmazdı diyen üye var.

Bazen bazı eşikler vardır, aşıldı mı geri dönüşü olmaz sürekli tekrarlar. Bu olayların öncesi var anladığım kadarıyla. Muhtemelen sonu da gelmeyecek. Bu olayı bir hata olarak değerlendirebilirsiniz ama her şeyden önce bir insan böyle bir şey yapıp, üstüne pişman olmayıp üstüne sizinle uzun süredir konuşmuyorsa emin olun bugün yediğiniz tokat yarın Allah korusun nelere dönüşebilir. Bir insanın yüreğinde eşine karşı sevgi, vicdan ve merhamet yoksa o evlilik çile olur. Tahminimce eşinizin de size karşı merhameti kalmamış. Yoksa bu yaptığı şeyden bin pişman olurdu. Evlilik denilen şey de zaten bir ömür bu yolda arkanı kollayıp her zorluğa birlikte göğüs germeyi gerektiriyor. Belli ki sizin yollarınız ayrılalı biraz olmuş. Kendinize bir plan yapın ve gerek sizin gerek çocuklarınızın beden ve ruh sağlığı için eşinizden ayrılın. Hayat üzülmek bir insanın kahrını çekmek için çok kısa.

aaa olmaz, hiç tanımadıgın hayatında gormeyeceğin insanların yuvasını dagıtmak cok zevkli, sen de gel!

Sadece agiz kavgasi oda ben çok uzerine gidince biraz agzini bozar ama bana tokat atacak sizin gibi ne yapmaliyim saçmaligini düsüneceme kicina nasıl tekme atarim onu düsünur o tokatin mislini burnundan getirir.

Hiç şiddete ya da hakarete varan bir tartışmamız olmadı ki sizin olay farklı. biz küssekte en uzun küslüğümüz 3 saat.

Adamin ilk okuzlugu degilmis.kus kalarak bu durymu duzeltebiliceginimi dusunuyorsun

Dayagi hakareti yeyip oturuyorsunuz olacak is degil gidip ozur dileyin . Mesela ufak birseyden tartisip kusseydinizde adam ozur dileseydi siz affetmeseydiniz boşanin derdim ama siddet ,hakaret sizde buyutulecek birsey degil belli ki. Küs kalarak ders vereceginiz bir durumunuz yok ilk degil son olmaz . Emziren anne olarak diye belirtmissiniz kadin olarak, es olarak , anne olarak esiniz olacak sahis size bunu yaparken ona neden bana biraz saygi duy demiyorda kusluk gunu soruyorsunuz 100 yilda konusmasan o adam uslanmaz ,sizde normal karsiliyorsunuz cunku size kusmese zaten burda sormazdiniz bile

Bu kadar sakin şekilde, yaşadığınız çok normal bir şeymiş gibi küslük süresini konuşma aşamasına geldiğinize göre ilk tokat değil bu.
ÇocukLAR da var, biri daha bebek.
Boşanmak gibi bir planınız yok belli ki.
Ne diyelim ki? Gidin özür dileyin bari kocanızdan. Tartışmalarda da diklenmeyin, canınızı tehlikeye atmayın. Önerecek başka bir şey yok şu durumda.

Küs kalmam
Boşarım
Bana tokat atan mahluğu boşarım
Bana hakaret eden mahluğu boşarım

Derde bak ya dayaktan sonra adamın küs kalması, halbuki dövüp dövüp konuşması lazımdı, çok mu özlediniz ağzından bal damlayan elinden gül biten kocanızı, nasıl alışmışsınız dayağa hakarete ne kadar normal şeyler, küslük bile daha katlanılmaz…..pes valla pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…