Eşinizle evlenmeden ona yaşattığınız bazı kötü-zor şeyleri başınıza kalktı mı?

ne yaptın adama songülcüm...
bir daha dünyaya gelsem evlenmezdinn..
evlenmeden önce melektin..
bence senin eşin kendinde değil bu ara, tez çek kulaklarını...

bazen takıldığı olur çocuklara şikayet eder beni...bu anneniz varya ....................zamanında..........
fakat kötü niyetli değil canım benim o yaa

evlilik öncesi sonrası her daim oluyor arada...o bana ben ona...ben daha becerikliyimdir bu konuda hiç bi lafın altında kalmam Alimallah.

neden erkekleri şuçluyoruz ki burda sanki kadınlar(bende dahil) yapmıyoruz
yapıyorum walla cok canımı sıktıgı zaman sende söyşe yapmıstın bana şunu demıiştin bana şunu yapmıstınız diye dökülmeye başlıyorum zavallıcıgın agzında kalıyor lafı devamı gelemiyor nedense?kaydirigubbakcemile3

her ikimizde unuturuz kötü olan herşeyi.eşim kesinlikle başa kalkmaz bende öyle.eskileri deşmeye hiç gerek yok bence ancak evde huzursuluğa sebep olur.en güzeli geçmişin geçmişte kalması

hıc zorluk yaratmadıgım ıcın basıma kakacak bısey bulamıyor:roflol::roflol:
gercı yapsam bıle asla basıma kakacak bır kısılıkte degıldır esımde zaten saka bır yana
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

başa kakmayan eşleri olanlar
ne kadar şanslısınız
inş hep mutlu olursunuz

canim benim basa kakmayan esleri olanlar ne demek yaaa
allahim yarabbim bir insan dusunuyorumki esine konusan yaptiklarini aldiklarini surekli konusan
allah korusun yarabbim yaaa
canim benim kisaca soyle aciklayim sana canim.
Biz evlenirken sadece ikimiz yaptik herseyimizi.sonra ben isten ayrildim tek yuk esime kaldi.benim maddi olarak yapacagim yardim olmadigi icinde kendimce esime yuk olmamak adina dugun istemedim.arkadasimin yirtik eski gelinligini giydim.balayina gidemedik paramiz olmadigi icin ailesiyle balayi yaptim onlarin yazliginida tek gondermedikleri icin vs....
Bu fedakarliklarimin karsisinda basa kakacak durum olmadi tabiki hatta esim hala uzulur ve icimde ukte kaldigini bilir ve 6 senedir elinde geleni yapar canim.daha bir gun beni kirmis incitmis degildir.
Ozel gunlerimizde hediyelerini ihmal etmez
el ustunde tutar
daha neler neler.hayat karsiliklidir canim
ben zamaninda elimden geleni yaptigimi dusunuyorum simdide sefasini suruyorum
inaniyorum ki ozaman da herseyin en iyisini istesem yapsam bugun basima kakmayacakti.cunku yapilmasi gerekenler var .bir genc kizin hayalleri var.
Kendi kizlarimiz var.allah korusun yani onlarim basina gelmesini istermiyiz oyle seylerin.
Bence bu tamamen kisilik sorunu diye dusunuyorum
ve cevrede cok duyuyorum ne is anlamiyorum
allah akil versin ne diyim

ne yaptın adama songülcüm...
bir daha dünyaya gelsem evlenmezdinn..
evlenmeden önce melektin..
bence senin eşin kendinde değil bu ara, tez çek kulaklarını...

amacı beni sinirlendirmek olduğu için,
fazla takılmıyorum bu laflara...
o benim hayatım,canımın içi...
o evlenmese de ben onu bulur yine evlenirim....
evlenmezse kaçırırım,hiiiç merak etme tatlım...
ama şu eskiden melek meselesi şöyle ki...
ben nişanlıyken,eşimin ağzının içine bakarmışım ki,
o ne diyecek de ,ben de hemen onu yaparmışım..
o ne isterse tamam dermişim...bana bunları söyleyince
yok yavrucum o ben değilimdir,karıştırma diyorum oda
sen eskiden melektin deyip kafamı şişiriyor...kaydirigubbakcemile
işte öyle...latife latife ...
gerçeklik payı hiiiç yok...tur herhalde....
sevgiler...

yok bacim tam tersi olur ben ona kakarim o ne kakcak ki ben bi sey demedim
ben hep kakarim onun kafasina devam edecegim de

badem gözlümün ailesi olduğu gibi hata durduğu için herifim bişey demez
sen bana böle yaptın şöle yaptın diye
dese anında cevabını alır

Ben evli değilim ama sevgilimin ilk çıktığımız aylardaki bazı lüzumsuz davranışlarını başına kakarım.3 yıl oldu halen :jeyyar:
Çok üzgünüm çoookBenim başıma kakacak hiç bir şey yapmadığım için hiç birşeyi başıma kakamazsırnaşık şey

Evet bayanlar başa kakan eşiniz var mı?

cogunluk kakmiyor demis,sen illaki kakan ariyosun galiba....))))

var canim benim ki de kakar....26 yasindayim bes yillik evliyim uc oglum var(az zaman acok sey sigdirdim..:)))))))
icimdede cok sey biriktirmisim anlasilan, bekarken biraz agresif korkusuz dedigim dedik biriydim, evlendim nedense bana bi haller oldu
esim basima cok seyi kakti bugune dek ilk baslar sok olur oylece kalirdim, ama simdi efsane geri dondu en ufak bi kelimesinde bu sefer ben onu sok ediyorum agzi acik kaliyor, bununlada yetinmiyorum ama.... daha neler yapiyorum dile kolay bes senenin birikimi ne yapayim........:)))
sengözlerimebaksanab

bu; temcit pilavi gibi ısıtıp ısıtıp eski sözleri gündeme getirip tartışma yaratmak kinciliktir bana göre ki bundan da hiç hazetmem. valla ne eşim yapar bunu ne de ben. zamanında yeterince tartışmışızdır bazı şeyleri neden eski defterleri tekrar tekrar açalım ki?? bence gereksiz yoktan huzur kaçırmaktan başka birşey değil

başıma kakabileceği hiçbir şey yapmadığım öyle bir durum olmadı bizde.

yeri geldi mi, bana yapılanları ben hatırlatıyorum ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…