Eşinizle evlenmeden ona yaşattığınız bazı kötü-zor şeyleri başınıza kalktı mı?

daha sevgiliyken başıma kakmaya başladı napsam yaranmıyorum anlamdım çalıştığım için evde sadece temzlkten başak bişe yapmıyorum ütüsünü yemeğini kendi yapıo kendi kazandm parayı kafma göre kulnıyorum inadına etkilemiyor fırsatını bulunca alfı yapıştırıo sonrada bişey omlamış gibi canım cicim yapıo deli oluyorum

Valla kakamaz cunku yaptıklarım haklıca yaptıgım seylerdı kakarsam ben kakarım o da sesını cıkarmadan oylecene sırıtır

valla arada yapıyo öyle ahmaklıklar ama benimde dilim var elhamdülillah cevabını yapıştırıyorum...

Nişanlı veya evliyken değilde isteme aşamasında oldu.
Annem asla istemiyordu.Kaç kez geldiler hep reddetti.Hatta bir keresinde evden kovdu derecesinde oldu.Sonra evlendik.Eşimden o konuda Allah razı olsun .Daha bir kez annende şöyle yaptı dememiştir.
Böyle yazdım diye melek sanmayın ama bu konuda gerçekten hiç konuşmadı,acısınıda çıkartmadı.

13 yıla girdik evleneli daha birgün olsun bana hiç bir şeyi başıma kakmadı.
Bilmem burda herkes hepsi aynı diyor. Yaparmı bu saatten sonra bekleyip görürüm herhalde.

o hiç yapmazda ben biraz daha cadı akıloıyorum onun yanında..ben başına kaıyorum..hemde kakılmayacak şeyler olduğu halde...o kadar da çok değil ama yapmıyor değilim...

başıma kakacak haaa.....kendini yerde sürünüyoken bulurr..başkada bişi demem:lepi:

basa kalkmak degılde zamanında cok cektırmısım kendısıne surundurmusum eskıler aklına gelınce bunu soyler..:dilcikar:
haksız da sayılmaz canım :roflol:

yok çok şükür hiiç başıma kalkmadı şimdiye kadar ama daha yeni saylırız 14 aylık evliyiz belki ilerde olabilir bilemem,
ama olursa gerisini kendi düşünsünÇok üzgünüm çoook

bence kişiden kişiye değişir.. bizim kocaman sounlarımız oldu ona yasattığım çok seyler oldu onunda aynı sekilde bana.. ama hiç bi gün "sen şunu dedin, bunu yaptın" vs vs demedi.. o demediği için bende diyebilme cesaretini hiç bulamadım kendimde.. bebeğimiz geldiğinden beri ise kanatları alınmış bi melek :dance:

Son düzenleme:
eşim olmadı ama şu ana kadar ki sevgililerim önceki olayları hep başıma kaktılar
o yüzden bu konuda erkeklere hiç güvenmiyorum yaparlar

Kocacım hiç yapmadı öyle bişey Allah için
Ama ben annesinin bana yaptıklarını eşimin yüzüne kaktım ne yalan söyleyim delikafadulden

ben bu konuda çok dertliyim. ne yapacağımı da bilemiyorum.nişanlıyken sorunlarımız oldu maddi manevi. ikimizin de muhakkak hataları oldu.
evlendiğimizde ben herşeyi sildim kafamda. ama eşim bikaç ayda bir mutlaka dolaylı şekilde bahseder bundan ve genelde yine dolaylı olarak beni suçluyor.
ilk zamanlarda oturup konuşurduk. biraz tartışırdık ama tatlıya bağlardık.
zamanla geçeceğine inanıyordum ama 2 yılı geçti evleneli hala ilk günkü yerdeyiz.
artık cevap da vermiyorum anlamıyomuş gibi yapıyorum ama biriktiriyorum içimde.
evliliğinin iyi devam etmesini isteyen bi insanın bunları silip atması gerekiyor diye düşünüyorum.
bilmiyorum yanılıyormuyum?

eşimde yapardı ilk zamanlar alttan alırdım ama devam ederdi bu uyuzz.. bende bigun dedımkı kendıme kısasa kısas :) sımdı o yapmaya kalksın hemen bende misilleme yapıyorum :))) anlıyor hatasını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…