Eşinizle gün içinde ne sıklıkta haberleşiyorsunuz?

abcj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
534
2
96
Diğer
Evli bayanlar eşlerinizle gün içinde ne sıklıkta haberleşiyorsunuz?daha doğrusu onların bu yönde bi çabası var mı? telefon msj olarak ..

illaki flörtteki kadar olmuyordur sanırım . ben henüz evli değilim ama nişanlımın iş yoğunluğundan hemen hiç haberleşemiyoruz. evlenince durum nasıl olacak hiç bilmiyorum korkuyorum evlenince, akşam ne e olsa aynı evde buluşmanın verdiği hisle , gün içinde aradın sordun vs bu tarz şeylerin önemi kalkıyor mu ?

bizim 2,5 sene olacak evleneli hala ilk günkü gibi arar eşim beni.ilk günkünden daha çok arıyor.ben aradaki sevgi bitmediği sürece,insanın sevdiğine ayıracak bir kaç dakikası olacağı kanısındayım.en azından bizim için öyle.allah herkese böyle mutluluklar nasip etsin. :)

canım 16 senelik evliyim...eşimi ilk tanıdığım günden yana çok zaman geçti belki fakat her davranışı hala aynı...seviliyorum ve karşılığını da veriyorum...evlilik bir alış-veriş meselesidir..ne kadar alırsan o kadar verirsin...sorunun cevabı bu bence...günde en az iki kez konuşuruz..herkese en az benimki kadar mutluluk diliyorum...:1hug:

3-5 kez arar...ama eskisi gibi mesaj atmaz..çıkarken sürekli mesaj atardı gün içinde..

ben yeni sayılırım 19 aylık evliyim. ama eşimde hiçbir değişme yok... gün içerisinde ya o arar ya ben ama mutlaka haberleşiriz... bence karşılıklı sevgi ve saygıdan geliyor... birbirinize verdiğiniz değer çok önemli ben eşime çok değer veriyorum oda bunu hissediyo ve sağolsun karşılığını veriyo ... Rabbim herkeze mutluluk versin....amin

bizde araşırız hergün mutlaka.genelde o arar.o aramazsa ben ararım zati.hasta falansa aramaz benden bekler şımarık.akşam gelirkende arar ne lazım falan diye sorar.

11 senelik evliyim ....ilk günlerdeki aradığı sıklıkta arar
işten her fırsat bulmasında yani günde 6-7 yi bulur
o aramazsa ben ararım

malesef msj olayı pek olmuyor
ben ara ara atıyorum boş zamanım çok olunca.
bir iş bir proplem olduğunda arıyorum oda aynı şekil.
eşim bedenen çalışan biri ve çok sıkı bir işi var
keyfi arayamıyor malesef
nişanlıykende böyledi eve gelince arardı.

9 yıllık evliyim mutlaka 2 kez konuşuruz günde daha fazla arayamaz yoğun biraz
ben arada msj atarım....

hergun arar benı kociş mutlaka...
gun içinde ben dıyım 3 5 siz diyın 7 8...msg falan cabası...hatta bazen bunalıorum bukadar sık aranmaktan ...ama genede gusel tabi..aramamasından ii dir demi:)))

henüz bir senelik evliyim ama arar eşim hergün . günde en az iki kez konuşuruz.hattımız aramızda bedava olduğundan bu sayı artadabilir ihtiyaca göre:)) ama msj olayı olmuyor bizde faturalı hat olunca aramak daha mantıklı geliyor.

ayyy bacım 4 yıllık ewlıyım eşim her gun 2 3 saatte bır mutlak arar...arayamazsa msg atar...
bende tabı..bole alıştık sanırım ve boylede dewam edıp gıdıo işte...ama tabı flortteyken daha bı cok msg lasırdık şimdi okadar deil anlıycanız...ama ewden cıkarken işe geldıınde mutlaka msg lasırız ..aklım onda kalır yada onun aklı bendesırnaşık şey4 yıllık ewlıyım kızlar ama ılk gunkunden daha ı cok sewıyorum kocamı..yasadıımız onca sorunlara atlattımız o zor gunlere ragmen daha bı cok kenetlıyız sankı bırbırımıze...o zorluklar bızı daha cok bagladı sanırım...sesını duymasam ozluorum yanı o da aynı...

Hiç önemi kalkarmı? Biz eşimle işteyken 3-4 kez konuşuruz, o aramazsa ben, ben aramazsam o muhakkak arar, bazen 1 yaşındaki kızım komik birşey yapınca bile ararım, babası şunu yaptı diye, eşim vardiyalı çalışıyor, gündüzdeyken pek msj atmam yoğun oluyor ama diğer vardiyalarda offf! Komik, müstehcen artık ne ararsanız var, mesajlarımla rahat vermem bu kez de zavallı adama lülülülülülühihoyyytklava:

5,5 yıllık evliyim...evlenmeden önceki gibi msjlaşmıyoruz ama gün içinde sürekli msn den konuşuyoruz...6-7 defada arar mutlaka..

4 senelık evlıyım bılmem kı eşimin benı aradığını.yaptığı işte çok fazla aramaya musaıt değil zaten ama aramıyorklava:

Bizde nişanlımla gunde en az ıkı kez konusuruz,sabah işe gelırken cıkarken gunaydın msjları... bazen sıkıyor ama helede akşam dizi izlerken

Haber vermem gereken bi durum olursa ararim ancak,
esim de gelirken birsey istiyor musun diye,
veya gecikecegi zaman bunu haber etmek icin arar onun disinda arasmayiz.
Herif gunduz bensiz rahat nefes alabildigine sukrediyor zaten hehe. :roflol:
Saka bi yana ikimiz de telefonda konusmayi fazla seven insanlar degiliz.

Son düzenleme:
Haberleşmek mi? :1shok: Ya o kadar yoğun oluyorumki arayınca bile acil olup olmadığını sorup acil değilse akşam görüşelim diye kapatıyorum. Ben acil olmadıkça hiç aramam, artık eşimde aramıyor. Bu bir eksiklik değil. Nasıl olsa akşam görüşüyoruz, gün içindeki 7-8 saattede görüşmesez olur. Hiç sorun değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…