Eşinizle gün içinde ne sıklıkta haberleşiyorsunuz?

eğer söylenecek birşey yoksa yani sadece naber nasılsın demek için konuşmayız.
ben zaten telefon görüşmelerinden çok hoşlanmam.
naber nasılsın dedikten sonra hayırdır noldu derim yani sohbete mahal vermem.
eğer ikimizde işteysek telefon yerine msn'den de haberleşiriz.

biz en az 3 kere konuşuruz eğer bir durum varsa bu sayı artıyor ama napıyorsun diye kesin 3 4 görüşme olur aramızda mesela sabahtan beri 2 kere konuştuk bu arada 2.5 yıllık evliyiz

günde 2 defa en az...bazen 5-6 kez konuşuruz..oda çok yoğun.ama en az bi kez arar.çok işi olsada..

ben sürekli aramanın sevgi göstergesi olduğunu düşünmüyorum..
biz 6-7 aylık evliyiz.önemli bişey olmadıkça aramam..o arar bazen..bişeymi oldu bile dediğim olmuştur..en geç akşam 5 te dipdibeyiz zaten..

canım bende 10 senelik evliyim benimde eşim hala ilk günki gibi arar söylediklerine aynen katılıyorum

Şaşırdım, ilk günlerdeki gibi eşim arıyor diyenlere. Neden arıyor ki? Hani sevgiliyken aynı evde değilsiniz özle,r görüşmek ister, konuşacak birsürü şey vardır arar. Arama nedeni şu mu "Alo aşkım hayattayım"
Bizde birbirimize aşığız ama öyle o işteyen ben işteyken söyleyecek önemli bişeyi, ya da soracak bişeyi yoksa o da, bende aramam. Hoş hergün en az bir defa soracak bişeyi oluyor ama onu zaten herkes yapar.

Saymadim hic ama isindan zaman buldukca arar bazen WCye kacarda arar ama cogunlukla tam ben onu aramak veya msj yazmak icin aldigimda elime telefonu ya msji gelir yada o arar...:) KALP KALBE KARSI DERLER

sayısını net bılmıyorum ama en az 7-8 kez konusuruz
ama eskısı gıbı msjlasmak cok olmuyor
sadece benı kızdırınca msj cekerek yumusatmaya calısır

Her gün muhakkak arar evlenmeden önce de öyleydi hatta artık daha da fazlalaştı. Mesajlaşmada aynı kıvamda devam ediyor çok şükür. :)

gününe göre değişiyor
bazen öğlen arar bazen akşam arar
öğlen oğluyla konuşmak için
akşam bişey lazım mı diye sormak için
çıkarken sürekli konuşuyor insan ama evlenince öyle değil
ben ondan haber almazsam çıldırırrdım şimdi heçççç umrumda değil
iş güç almış başımı gidiyo zaten
merakta etmiyorum
mesaj olayı hele hiççççççççç kalmadı artık
hatta ne gerek varmış diyorum kendimi o kadar yormuşum
yani zamanla oda sizde değişiyosunuz
şartlara bağlı olarak

gün içinde ararız biribirimizi 1-2 kere duruma göre ama aramasa da hiç önemli değil.bir arkadaşımızın dediği gibi insanların birbirine olan sevgisini bununla ölçmek saçma geliyor bana.zaten akşam evde beraberiz ve telde konuşmaktan nefret ederim ben:1closedeyes:

şimdilik sadece onun aramasını beklemekle yetiniyorum
kendisi şu an Şırnakta Cudi ve Gabar dağlarının arasında vatani görevini yapıyorsenağlama

Son düzenleme:
mesajlaşmayı sevmiyo bende sevmem zaten
arama konusuna gelince bazen arıyo bazen aramıyo oda işinin yoğunluğundan kaynaklanıyo.hiç aramasa bile bunu sorun edecekte değilim akşamları yanımda sonuçta .aramıyo diye sevmiyo anlamınada gelmiyo tabi ki rabbim bi yastıkta kocamamızı nasip etsin bir ömür boyu hep böyle mutlu yaşamamızı nasip etsin.
canları sağolsun da varsın gündüzleri aramasınlar .bunlar takılacak konular bile değil aslında .neticeye bakarım sonuçta akşamları biyere gitmiyor benim yanımda ise beni gözünden sakınıyorsa eğer canımın sıkkın olduğunu görüp benimle üzülüyor sa eğer daha ne isterim demekki birbirimizi çok seviyoruz .
bilmem anlata bildim mi yerimseniben

Biz eşimle 7 yıldır 24 sattir beraberiz desem.. Ayni işyerindeyiz, eve beraber gelir gideriz, alışverişe de öyle.. Gün içinde maksimum 1 saat ayrı kalırız o da bazen.. Bir tek askerliğinde ayrıldık, onda da evi taşıdık ve yine her haftasonu beraberdik.. Bizimki de garip bir durum..

günde 7-8 defa konuşanlar ortalama çalışma saatini 8 saat hesap edersek saat başı görüşüyolar demektir.her saat başı ne buluyosunuz konuşacak?sadece merak benimkisi...

Bizde 1,5 yıllık evliyiz,flörtteyken nasılsa aynen devam ediyor aramaları sadece o zaman saatlerce konuşurduk uzakta olduğumuz için şimdi süresi kısa ama sık sık arar yoklar,napıyosun diye sesimi duyar sağolsun.Günde en az 5-6dır görüşmelerimiz.Flört ve nişanlılık dönemindeki mesajların haddi hesabı yoktu ama o zaman bedavamız vardı kaydirigubbakcemile3 . Şimdi beni kızdırırsa veya bazen içinden gelir sevgi sözcükleri öyle yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…