Eşinizle gün içinde ne sıklıkta haberleşiyorsunuz?

çok yoğun olsa bıle aşkım msjını eksık etmez benden. aveanın ayda 5000 msj hakkını kullanıyoruz. ay soonunda yemın ederım 200 msj anca kalıyor. herseyı haber verır benı cok merak eder. :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
birsey lazim oldugunda yada gecikiceigimiz zaman arariz birbirimizi..

Günde 3 defa konuşabiliyoruz oda yemkteyken çaydayken falan... Önceden daha sık konuşurduk saat başıkaydirigubbakcemile3
Tabi müdürü isyan edinip ysaklayana dek:roflol::asigim:

:utangac:vall ABARTIN DEMEYIN AMA ESIM BENI SUKRELI ARAR.EVIN ICINDE BILE TUVALETE GITSEM NEREYE GIDIYORSUN DIYE SORAR BILEMIYECEM YANIIIIII:utangac::delphin:

günde en az 4-5 kere arar işten çıkışını haber verir nedense acıktığındanmıdır nedir her öğlen saati aradığında akşama ne yicez hayatım der her seferindede gülerim :)))) ben aramam bilerek aramam o arasın diye bazen süpriz yapar ararım sevinir :) her telefon görüşmemizde de kıkırdarız dün akşamki espirileri tekrarlar güleriz güsel oluyor yaw güne moralle devam ediyorum sesini duydukça :)

1 yıl nişanlı yaklaşık 1 yıldır da evliyiz tanıştığımız günkü gibi konuşuruz hala birbirimizle gün içinde sık sık arar beni tabi bende onu aramayınca hemen merak eder umarım 40. yılımızda da böyle oluruz.

bizde eşimle her beş dakikada bir konuşuruzkaydirigubbakcemile3 bence çok sık görüşmek sevgidn deil şüphedendir fazla muhabbette tez ayrılık getirir:jeyyar:

hergun oglen arar ısten cıkmadanda 1 defa arar bıse lazımmı dıye okadarrr,ben bıse demem gerekıyosa ararım zaten 8 de evde olur

hamıle kalmmadan once gunde 1 defa aksam tel acardı bişey lazmmı eve dıye:asigim:
sımdı 2 kez fılan arıyo bebegımın guzel annesı nasılar bı sorun varmı canın bişey cekıyomu sana ne alıyım dıye:asigim::asigim:

biz eşimle çok sık konuşuoruz yada msn açıoruz karşılıklı onun işi bilgisayar başında olduğu için sürekli konuşuoruz hatta cam ve mikrofonda açıp konuşmasak bile görüoruz birbirimizi...:asigim: nişanlıyken daha az konuşuoduk bu arada..

Bizde telefon olayı biraz garip arkadaşlar o beni aradığında hemen karşısında bulur ama ben onu aradaığımda öyle olmuyor ya müşterideyim der ya müsait değildim der ve meşgule atar saatlerce haber çıkmaz bizimki akşamdan akşamaaa görüşmeee

ben mecbur kalmadıktan sonra aramam ama eşim müsaitse -bazen çok yoğun oluyorlar-günde 2 defa ararboshayallersmile

Zırt pırt...kaydirigubbakcemile3 Ayrı kalamıyoruz hiç.opuyorumnanaktan

Gündüz bişi sorcaksa arar
Ama her akşam mutlaka bişey istiyormusun diye arar..

Ben bir şeyi merak ediyorum arkadaşlar; bu, yani eşimizin bizi arayıp aramaması önemli mi ve neyin ölçüsü? 12 yıllık evliyim, eşim birşey soracaksa ya da birşey lazım mı diye arar bazen. Bunu dışında aramaz. Çoğunlukla bu durum canımı sıkar ama takılmamaya gayret ederim. Ancak ben 3 yıldır işitme engelliyim. Duymadığım için zaten telefonla konuşamıyorum artık. Tüm işimi msj ile hallediyorum. Duyar iken telefon açmayan eşim, msj olayına hiiiç girmiyor. Bu aramaktan daha zor haliyle. Vırt zırt, sürekli birbirini arayıp duran çiftlerden hoşlanmıyorum, bu bana şüpheli görünüyor. Ama işi gereği eşim bazen 24 saat eve gelemiyor,hatta daha fazla...hal böyleyken bile yazmaması, aramaması endişelendiriyor beni. Kızdırıyor, kırıyor. Hiç mi merak etmez, çocukların sesini hiç mi duymak istemez bilmiyorum. Çok yakın zamanda böyle bir durumu tekrar yaşadık, bu defa çok kırıldım. Anlatmaya çalıştığımda işinin yoğunluğundan bahsediyor. Sevgisizlik diyemiyorum buna, sevgimize inancım sonsuz. Sizce bu bir problem midir ilişkide? Baştan beri hep böyle olduğu için ilgi azalması da diyemiyorum....Konu şimdilerde kafama takılan bişey olduğu için yazayım istedim. Sevgiler.

anam tam işe başlıyom zart msj zurt msj atıyo cvp yazıyom iş yapıyom die yok onu ben demişmi gibi yine atıyo olmadı cvp gelmiyosa arıyo yavrum kızı uyuttum hazır uyuyoken iş yapıyom diyom seni seviyom karıcıgım diyo kapıyo alee m benim adam bea çocuk yokken bende çok arardım şimdi fırsat bulamıyom oarıyo yalan yok ama msj atarız sıksık

cok kez konusyoruz ama konusacak bısey bulamıoruzzguclubacismile

Back
X