Ben bir şeyi merak ediyorum arkadaşlar; bu, yani eşimizin bizi arayıp aramaması önemli mi ve neyin ölçüsü? 12 yıllık evliyim, eşim birşey soracaksa ya da birşey lazım mı diye arar bazen. Bunu dışında aramaz. Çoğunlukla bu durum canımı sıkar ama takılmamaya gayret ederim. Ancak ben 3 yıldır işitme engelliyim. Duymadığım için zaten telefonla konuşamıyorum artık. Tüm işimi msj ile hallediyorum. Duyar iken telefon açmayan eşim, msj olayına hiiiç girmiyor. Bu aramaktan daha zor haliyle. Vırt zırt, sürekli birbirini arayıp duran çiftlerden hoşlanmıyorum, bu bana şüpheli görünüyor. Ama işi gereği eşim bazen 24 saat eve gelemiyor,hatta daha fazla...hal böyleyken bile yazmaması, aramaması endişelendiriyor beni. Kızdırıyor, kırıyor. Hiç mi merak etmez, çocukların sesini hiç mi duymak istemez bilmiyorum. Çok yakın zamanda böyle bir durumu tekrar yaşadık, bu defa çok kırıldım. Anlatmaya çalıştığımda işinin yoğunluğundan bahsediyor. Sevgisizlik diyemiyorum buna, sevgimize inancım sonsuz. Sizce bu bir problem midir ilişkide? Baştan beri hep böyle olduğu için ilgi azalması da diyemiyorum....Konu şimdilerde kafama takılan bişey olduğu için yazayım istedim. Sevgiler.