Eşinizle gün içinde ne sıklıkta haberleşiyorsunuz?

evleneli beşinci yılıma girdi işide çok yoğundur ama mutlaka fırsatını bulur sabah öğlen öğleden sonra en sonda gelmeden önce arar mesajlaşma oluyo ama onun okadar zamanı olmadığı için ben üçesaj gönderiyosam o bitane gönderiyo.eşimde hiçbir değişme olmadı ilk tanıdığım insan nasılsa aynı
:lepi: :lepi: :lepi:

:nazar:Hemen hemen her saat başı konuşuruz ya da mesaj atarız birbirimize evlenmeden önce nasılsa hala aynı :asigim::nazar:

4 yıllık evliyiz .Günde 5-6 kez arar konuşuruz .

Bekarken de öyleydik hatta o zamanlar daha çok konuşuyorduk :1rolleyes:

bız daha esımle hıc mesajlasmadıkbilmiyorumkismile
konusacak olduk mu arıyoruz konusup kapatıyoruz..
zaten eve zor atıyoruz kendımızı ısten gucten..
sureklı konusunca gun ıcınde ne yaptı ne yasadı hersey bılınır,aanlatılacak bır sey kalmaz,,
oysa kı bız her gun yemek yerken o gun neler yaptık anlatıyoruz bırbırımıze.
bence daha keyıflı oluyor..
ama ekstra bır durum varsa onemlı bır sey,hastalık,bır sey sormak gerekıyorsa falan ozaman ararız konusuruz..
sureklı vıcık vıcık konusup mesajlasmak hos gelmıyor bana acıkcası..
:delphin:

vıcık vıcık gibi görünüyo ama ben de sık sık haberleşmek isterim...
şuan nasılsak evlenince de öyle olurum heralde..çok pinpirikli, tedirgin bi insanım, bu yüzden olsa gerek..:sinifsinif:
kıskançlık, güvensizlik meselesi değil benim ki, başına bi iş gelmesinden çok korkuyorum, iyi mi , yemeğini yedi mi diye kontrol eder dururumakannehir
biraz çocuk muamelesi yapıyorum:utangac: elimde olmadan ama..
anne gibi davranıyosun bana diyorŞeniz

Eğer bir sıkıntı yoksa soracak birşey yoksa önemli birşey yoksa konuşmayız.
Aramam,msn de denk geliriz bazen :))
Facebook'dan mesaj atar bazen.
Akşam eve gelirken arar birşey lazım mı diye..

gunde 4 ıla 5 kez gorusuyoruz
bu normal seyrınde gorusmelerımız olaganustu durumlarda sayısı artıyor tabıı
ve benım de esımın de bundan hıcbır sıkayetımız yok
hala elım telefonda aramasını beklıyorum ve heyecanlanıyorum

gunde 4 ıla 5 kez gorusuyoruz
bu normal seyrınde gorusmelerımız olaganustu durumlarda sayısı artıyor tabıı
ve benım de esımın de bundan hıcbır sıkayetımız yok
hala elım telefonda aramasını beklıyorum ve heyecanlanıyorum

aynen..
bende çok memnunum..demek kişiden kişiye değişiyor..,
ben bikaç saatte bir duymazsam sesini gün geçmez yani..allah geçirtmesin tabii...
akşamada konuşucak bir yığın şey kelıyor yine..

gün içinde eşlerin çok haberleşmesini "vıcık vıcık" olarak mı değerlendiriyorsun..

sürekli msj lasmak bana da öyle gelıyor arkadaşım.lise ögrencisi gibi.evlilerin mesajlasması bı okadar tuhaf gelıyor.sempatiksalakcinni

sürekli msj lasmak bana da öyle gelıyor arkadaşım.lise ögrencisi gibi.evlilerin mesajlasması bı okadar tuhaf gelıyor.sempatiksalakcinni

ne garip bende evliliğin monotonlaşmaması için hala ilk günkü heyecanını koruması için çok gerekli görüyorum bu tür hoşlukları..

gün içinde çok sık haberleşmek özlememi engellemez aksine akşamı daha sabırsızlıkla beklememe neden olur..

iyiki karşımda benim gibi düşünen biri var:)

gün içinde olmazsa bir kaç kez konuşuruz eşimde bende mesajlaşma olayını
sevmiyoruz bir kaç kelime yazana kadar arayıp sesini duymak daha iyi...
bazen de msn de rastlaşırız..

14,5 yillik evliyiz,gun ortasinda ve aksam eve gelmesine 1 kac saat kala gunluk en az 2 kez o arar..gun ortasini gecmis ve aramamissa henuz, ben merak ederim bu sefer ben ararim:))

bende esımle 6 senelık evlıyım 2 senede nısanlılık donemımız olduu cok az eksılme oldu oda mesajlasma konusunda :)

hergun ısteyken en az 5 6 kere gorusuruz tabı bazen bu bunlarıda gecer
nobetcı oldugu gunler karakoldaysa gece konusuruz ıyı geceler mesajınıda cekerr uyuruzz ama bılmıyorum kı su 8 sene ıcınde kusde olsak bana ıyı geceler dmeden uyumayızz ıkımızde esımı cok sevıyorum cokkkkkk dusuncelı kocacım benımmmmm

nerdeyse hiç telden görüşmeyiz ve hiççç msjlaşmayız çünkü her an yanyanayız evde işte dışarıda gerek kalmıorki :D

Back
X