• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esinizle günde kac saat gecirirsiniz?

SeviyomHee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
2.434
6.126
158
Hem gecen konuma guncelleme hem de bir soruyla geldim. Konuyu kapattırdığım icin buraya yazıyorum

Telefonları acmama mevzunusu o gece gecirdigim küçük bi cinnetle atlattık. Simdi her aramada açıyor veya en gec yarım saate geri dönüyor. konuşuyoruz ama konusma esnasında ard arda esniyor, yok acıktım, yok tuvaletim geldi diyor. Bi insan daha telefonu açarken esner mi? Ben mi takıntılıyım bilmiyorum. Ama cok sinirime gidiyor. Boyle oklavayı alıp iyi bi pataklayasim geliyor. Malum yapamıyorum :D Bu yuzden bu konuyu acma geregi duydum. Eşiniz il dışındayken ne kadar konuşursunuz ve evdeyken ne kadar zaman geçiriyorsunuz? Gün icinde işteyken konuşuyor musunuz?

Benim babam asker olmasına rağmen firsat bulur en az 1 kere işte arardı. Simdi babamda gördüklerimi esimde de görmek istiyorum. Ama sanki eskiye gore daha az uzerine gidiyorum bilmiyorum. Normal olan ne bilmek istedigim icin siz lutfen fikrinizi belirtin. Umarim dogru yere yazmışımdır.

Herkesin yaşantısı bir olmaz. Şunun eşi günde 3 defa arıyor benim ki niye aramıyor diye düşünmeyin. Bakın ben eşim işteyken günde 1 2 kere konuşurum, akşamları da evdeyizdir. Hafta için ne yaparsak beraber yaparız, otururuz, hafta sonu da aktivite yaparız. Eşimin kuzenleri var çıktığı 2 3 saattir onlarla onun dışında arkadaşlarıyla çıkmaz nadir çıkar.

Bide yazmayı unuttum eşinizi fazla sıkmayın güzellikle konuşun herşeyi tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye boşa dememişler.

Herkesin yaşantısı bir olmaz. Şunun eşi günde 3 defa arıyor benim ki niye aramıyor diye düşünmeyin. Bakın ben eşim işteyken günde 1 2 kere konuşurum, akşamları da evdeyizdir. Hafta için ne yaparsak beraber yaparız, otururuz, hafta sonu da aktivite yaparız. Eşimin kuzenleri var çıktığı 2 3 saattir onlarla onun dışında arkadaşlarıyla çıkmaz nadir çıkar.

Aslında kıyaslamak için degil, ben mi cok konuşmak istiyorum diye merak edip sormustum. Çünkü bazıları da çıkıp çok konuşuyorsun adamı biraz rahat birak diyebilir, belki de doğrusu budur diye düşündüm. Fikir almak istiyorum sadece. Bizim adama 2 bile coook geliyor fazlasında gözüm yok :D

Aslında kıyaslamak için degil, ben mi cok konuşmak istiyorum diye merak edip sormustum. Çünkü bazıları da çıkıp çok konuşuyorsun adamı biraz rahat birak diyebilir, belki de doğrusu budur diye düşündüm. Fikir almak istiyorum sadece. Bizim adama 2 bile coook geliyor fazlasında gözüm yok :KK70:
En güzeli fazla boğmadan günde 1 kere oda siz aramayın bırakın o sizi arasın o merak etsin sizi.

Gün içinde ben onu pek aramam. Yoğun bir iş temposu var. O fırsat bulursa arar veya mesaj atar. Aradığında da konuşacak veya diyecek önemli bir durum yoksa 1-2 dakika oğlumla beni sorar. O kadar. Ne konuşacak adam zaten işten. Haftaiçi akşamları ailece otururuz ama oğlum uyuduktan sonra genelde ikimiz de istediğimizi yaparız. Haftasonları ise ailece vakit geçirme günlerimiz.

Bence çiftler birbirine biraz alan tanımalı. Ben kendi özel alanıma ve yalnızlığıma düşkünümdür.

En güzeli fazla boğmadan günde 1 kere oda siz aramayın bırakın o sizi arasın o merak etsin sizi.
Ona bıraksam aramaz. O kadar güveniyor ki yanlış bir sey yapmayacağıma.. ama başına bir is gelir mi? Evde düşer kalır mı demiyor! Of neyse bunlari düşünmeyeyim. Kabullenmek zorundayim bu da boyle bi adam. Insallah zamanla ben de soğurum onu hic mi hic merak etmem

Yani arkadaşın da dediği gibi kıyaslama kalkarsan çıkamazsın işin içinden . Bana bir iki kere yeter digerine yetmez kimisi mesajlasir vs.

Hadi ornek de vereyim benim esim hem yogunluktan hemde telde konusnayi pek sevmeyen birisi ama gun icinde en az bir kere arar ve niye aramiyorsun der bide :) isten cikinca arar geliyorum istedigin birsey var mi der yada erken ciktiysa hadi hazirlan geliyorum gezelim der vs.

Genel hali tavrından memnunsan telde konuşmak çok da mühim değil gibi geldi .

Bir de ayrı kalınıyorsa her akşam iş bitiminde doyurucu bir konuşma olmalı enazindan.

Kaç saatten ziyade verimli zaman geçirmek önemli bence ,biz bazen iki saat konuşuruz bazen saatlerce yanında uzanırım öylece hiç konuşmadan,sadece saçlarımı okşar dizi ya da film izleriz,gün içinde önemli bi durum varsa uzun konuşmak ister yoksa genelde kapatmaya çalışır,o yüzden hep “ müsait misin” derim her aradığımda,hep ricalı konuşurum hiç emri vakim yoktur,birileriyle buluşmuşsa hayatta aramam mesaj bile atmam,yani benimle konuşurken on dakikaysa on dakika tamamen kendini bana vermeli geri kalan zamanda istediği gibi olabilir. O yüzden rakamlara takılma duygusal tatmine odaklan.

B
Ona bıraksam aramaz. O kadar güveniyor ki yanlış bir sey yapmayacağıma.. ama başına bir is gelir mi? Evde düşer kalır mı demiyor! Of neyse bunlari düşünmeyeyim. Kabullenmek zorundayim bu da boyle bi adam. Insallah zamanla ben de soğurum onu hic mi hic merak etmem

Bence hassas düşünüyorsunuz :) düşer mi kalır mı" bu tarz düşünceler uç şeyler. Hem aramak istemiyorsa zorlamayın ters tepki yapabilir

Eşimin beni düşer mi bu napar ne eder diye merak ettiği ve saat başı aradığı tek dönem karnımın burnumda olduğu dönemdi,bana ulaşamadığında milleti eve yolluyordu,önce bayılacagımı sonra da bayıldığım yerde öylece doğuracağımı hayal ediyordu zaar:deli: neyse ki dönemseldi geçti,adamın işi başından aşkındır boncuk düşmüştür filan hayatta aklına gelmez makul ol

Son düzenleme:
Herkesin iş şartları farklı. Eşim eski işindeyken konuşma imkanımız yoktu. Şimdi ise bir kere arıyor, bazen bir şeye ihtiyacım olduğunda ya da bir şey göstermek istediğimde mail atıyorum ve müsait olduğunda cevap verebiliyor.

Onun haricinde başka ülkelerde olduğumuz zaman sabah mesajlasırız, öğlen birkaç dakika konuşuruz, akşam birkaç saat muhabbet ederiz görüntülü.

Ama bunlar şartlara göre değişir elbet. Ve herkesin şartları beklentileri bir olmaz.

Siz kırmadan isteklerinizi belli edin, zamanla alışır elbet istekliyse.

Hem gecen konuma guncelleme hem de bir soruyla geldim. Konuyu kapattırdığım icin buraya yazıyorum

Telefonları acmama mevzunusu o gece gecirdigim küçük bi cinnetle atlattık. Simdi her aramada açıyor veya en gec yarım saate geri dönüyor. konuşuyoruz ama konusma esnasında ard arda esniyor, yok acıktım, yok tuvaletim geldi diyor. Bi insan daha telefonu açarken esner mi? Ben mi takıntılıyım bilmiyorum. Ama cok sinirime gidiyor. Boyle oklavayı alıp iyi bi pataklayasim geliyor. Malum yapamıyorum :KK70: Bu yuzden bu konuyu acma geregi duydum. Eşiniz il dışındayken ne kadar konuşursunuz ve evdeyken ne kadar zaman geçiriyorsunuz? Gün icinde işteyken konuşuyor musunuz?

Benim babam asker olmasına rağmen firsat bulur en az 1 kere işte arardı. Simdi babamda gördüklerimi esimde de görmek istiyorum. Ama sanki eskiye gore daha az uzerine gidiyorum bilmiyorum. Normal olan ne bilmek istedigim icin siz lutfen fikrinizi belirtin. Umarim dogru yere yazmışımdır.
Eşim şehir dışındayken iş programına göre 2-3 kez arar (huzursuz karakterdir herşey yolunda mı çocukların sağlığı iyi mi ben 3 çocukla cinnet geçirdim mi:KK70: ne yedik ne içtik) sonra çocuklar uyuyunca tekrar konuşuruz bu sefer ben nasıl bir gün geçirdim , o nasıl bir gün geçirdi ne zaman dönecek döndüğünde yapmamız gerekenler gün içinde alınan başarı becerilen iş vs. Son konuşmamız 15-20 dk sürer geç uyuduğumuz İçin o günden fotoğraflar yollarız birbirimize.Ama gün içinde acil bişey yoksa yada özellikle merak ettiğim bişey yoksa ben aramam.
Evde olduğu günler Aslında sıradan herkes gibi ben kahvaltı hazırlarım keyfi iyiyse yardım eder değilse haberlerle ilgilenir mutlaka bir çocuk ondadır. Kahvaltı sonrası yarım saat sohbet ederiz bazen çocuklarla ilgili bazen iş ile ilgili bazen sadece ikimiz ile ilgili hatta bazen başkalarının dedikodusunu yaparız :KK70:
Sonra çocuklarla takılırız onların bize ve bizi birlikte görmeye ihtiyacı var. Hepimizin sevdiği bir aktiviteyi yaparız.
Akşam çocuklar iyiyse biz başbaşa dışarı çıkarız( bu bazen akşam yemeği bazen alış veriş bazen yürüyüş olur)
Bu anlattığım programda eşim başka bir şehirde çalışıyordu 6-7 ay böyle sürdü. Yakın zamanda çalıştığı şehirde yaşamaya başlayacağız. Bu iletişimimizi nasıl etkileyecek göreceğiz.

Eşim şehir dışındayken iş programına göre 2-3 kez arar (huzursuz karakterdir herşey yolunda mı çocukların sağlığı iyi mi ben 3 çocukla cinnet geçirdim mi:KK70: ne yedik ne içtik) sonra çocuklar uyuyunca tekrar konuşuruz bu sefer ben nasıl bir gün geçirdim , o nasıl bir gün geçirdi ne zaman dönecek döndüğünde yapmamız gerekenler gün içinde alınan başarı becerilen iş vs. Son konuşmamız 15-20 dk sürer geç uyuduğumuz İçin o günden fotoğraflar yollarız birbirimize.Ama gün içinde acil bişey yoksa yada özellikle merak ettiğim bişey yoksa ben aramam.
Evde olduğu günler Aslında sıradan herkes gibi ben kahvaltı hazırlarım keyfi iyiyse yardım eder değilse haberlerle ilgilenir mutlaka bir çocuk ondadır. Kahvaltı sonrası yarım saat sohbet ederiz bazen çocuklarla ilgili bazen iş ile ilgili bazen sadece ikimiz ile ilgili hatta bazen başkalarının dedikodusunu yaparız :KK70:
Sonra çocuklarla takılırız onların bize ve bizi birlikte görmeye ihtiyacı var. Hepimizin sevdiği bir aktiviteyi yaparız.
Akşam çocuklar iyiyse biz başbaşa dışarı çıkarız( bu bazen akşam yemeği bazen alış veriş bazen yürüyüş olur)
Bu anlattığım programda eşim başka bir şehirde çalışıyordu 6-7 ay böyle sürdü. Yakın zamanda çalıştığı şehirde yaşamaya başlayacağız. Bu iletişimimizi nasıl etkileyecek göreceğiz.
Herkesin tarzı beklentisi başka tabii. Siz kendi şartlarınızı doğru değerlendirin. Eşinizden karakterinde olmayan şeyler beklemeyin. Çalışma düzeni içinde çok rahatsız etmeyin.

İkimizden biri şehir dışına çıkarsa mesajla birbirimizi bilgilendiririz. işte otele vardım, yarın planım şu gibi. eşim sevgiliyken de telefonda uzun süre konusmayı sevmezdi hiçbir şey değişmedi o beni arıyorsa ortada bir sıkıntı vardır. Eşiniz telefonda konusmayı sevmiyorsa zorla nasıl konusuyorsunuz anlayamadım. yani çok sıkıcı olur buna neden zorlyorsunuz kendinizi. Insanın işi gücü oluyor bazen cok stresli zamanlar yasıyoruz çalışma ortamında yani her an sizi düşünmesini bekleyemeyiz. Siz çalışıyor musunuz çalışmıyorsanız eşinizden başka gün içinde görüştüğünüz arkadaş, aile yakınlarınız var mı? sanırım yalnısınız ve sıkıldıkça eşinizle konuşmak istiyorsunuz. bence eşinizi olduğu gibi kabullenin. bu kadar üzerine düşmeyin. sizi özlemesine fırsat tanıyın.

Bu konuya neden bu kadar takiksiniz?
Esim de sizin gibiydi , 3 senede ogretebildim ona calisirken konusmayi sevmedigimi
Esim sık sık yurtdiaina cikar ben hix aramam
Ne zaman musaitsen o zaman ara derim o firsat buldukca arar ama aramasa da aorun etmem hic
Evliliginizde mutluysaniz evinizde huzur varsa takilmayin boyle bos seylere

Ya ben dert edinmisim sormusum. Derdimi derecelendirmek icin mi yorum yazdınız?
Bu yorumun simdi bana ne faydası var. Yardim etmek icin yazmadıysanız neden yazdınız?

işsiz misiniz? yani ciddi soruyorum çalışmıyor musunuz?

can sıkıntısından başka bişey değil. bu kadar söylüyorum

Ya ben dert edinmisim sormusum. Derdimi derecelendirmek icin mi yorum yazdınız?
Bu yorumun simdi bana ne faydası var. Yardim etmek icin yazmadıysanız neden yazdınız?

ama ben ciddi sormuştum ki... açıklama bile yaptım ciddi soruyorum diye. çünkü eğer öyleyse gerçekten can sıkıntısından diye...

Back
X