• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esinizle günde kac saat gecirirsiniz?

Hem gecen konuma guncelleme hem de bir soruyla geldim. Konuyu kapattırdığım icin buraya yazıyorum

Telefonları acmama mevzunusu o gece gecirdigim küçük bi cinnetle atlattık. Simdi her aramada açıyor veya en gec yarım saate geri dönüyor. konuşuyoruz ama konusma esnasında ard arda esniyor, yok acıktım, yok tuvaletim geldi diyor. Bi insan daha telefonu açarken esner mi? Ben mi takıntılıyım bilmiyorum. Ama cok sinirime gidiyor. Boyle oklavayı alıp iyi bi pataklayasim geliyor. Malum yapamıyorum :KK70: Bu yuzden bu konuyu acma geregi duydum. Eşiniz il dışındayken ne kadar konuşursunuz ve evdeyken ne kadar zaman geçiriyorsunuz? Gün icinde işteyken konuşuyor musunuz?

Benim babam asker olmasına rağmen firsat bulur en az 1 kere işte arardı. Simdi babamda gördüklerimi esimde de görmek istiyorum. Ama sanki eskiye gore daha az uzerine gidiyorum bilmiyorum. Normal olan ne bilmek istedigim icin siz lutfen fikrinizi belirtin. Umarim dogru yere yazmışımdır.
Eşimle kısa bir dönem ayrı kaldık. O dönemde hergün 1 kere aramayı geçin, müsait oldukça devamlı mesajlaşıyorduk. Mesajlara genellikle hemen cevap verirdi. Bazen yarım saat cevap vermediği olurdu ama malum o da çalıştığı içindi.

Ve fırsat oldukça günde 2-3 defa görüntülü arardı.
Mesela çay molası verir direk beni görüntülü arardı. Ne yaptığımızı günün nasıl geçtiğini çok özlediğimizi falan konuşurduk. Şimdi beraberiz ama yine de işteyken en az 3 defa telefonla konuşur, az da olsa mesajlaşırız. Bir video paylaşırım izlesin diye mesela. İlla bir konu bulup konuşuyoruz. Eve geldiğinde yemekten sonra bir çay sefası yapıyoruz balkonda sohbet ediyoruz. Olması gereken bu bence.

Eşimle kısa bir dönem ayrı kaldık. O dönemde hergün 1 kere aramayı geçin, müsait oldukça devamlı mesajlaşıyorduk. Mesajlara genellikle hemen cevap verirdi. Bazen yarım saat cevap vermediği olurdu ama malum o da çalıştığı içindi.

Ve fırsat oldukça günde 2-3 defa görüntülü arardı.
Mesela çay molası verir direk beni görüntülü arardı. Ne yaptığımızı günün nasıl geçtiğini çok özlediğimizi falan konuşurduk. Şimdi beraberiz ama yine de işteyken en az 3 defa telefonla konuşur, az da olsa mesajlaşırız. Bir video paylaşırım izlesin diye mesela. İlla bir konu bulup konuşuyoruz. Eve geldiğinde yemekten sonra bir çay sefası yapıyoruz balkonda sohbet ediyoruz. Olması gereken bu bence.

Bence de böyle gayet iyi. Masallah. Huzurunuz bağlılığınız hep artsın Inşallah ❤

Olması gereken bu bence.
Olması gereken herkese göre farklı bence.
Ben telefonda konuşmayı seven birisi değilim. İl dışında yaşar ve bekarken annemle 3-5 günde bir 3-5 dakika konuşurduk,nişanlandım,eşim 1000 km uzaktaydı gün içinde bir kez birkaç dakika konuşurduk akşam msn de görüntülü sohbetimiz olurdu.
Eşimden önce konuştuğum kişiden - belki komik gelecek ama- telefonda çok konuşuyor kapatmak bilmiyor,sohbeti de açmıyor diye ayrılmıştım misal. Eşim de benim gibi telefonda konuşmuyor pek.

Konu sahibi bu konu tabii ki kıyas kabul eden bir konu değil bana göre. Herkesin beklentisi isteği farklı oluyor elbet.
Eşimi söyleyecek bir şeyim yoksa sadece hal hatır sormak için gün içinde aranam (hasta falan göndermişsem falan nasıl oldun iyi misin diye aramalarım istisna tabii) Bir şey sormak için,söylemek için ararım ki eşim de öyledir. Mesajlarım ise sipariş listesi olur genelde :mapus:
Akşamları da bazen arkadaşlarıyla dışarı cıkar,bazen beraber ya da yalnız ablasına gider,anneme gittiğimiz olur ya da evde kalır ya da çekirdek ailemizle dışarı çıkarız.
Bu benim beklentimi karşılayacak ölçüde. Belli ki sizin eşinizle beklentileriniz tutmuyor :KK16:

Sabah beraber uyanıp çıkıyoruz evden,bazen o daha erken.. gün içinde öğlene doğru mutlaka arar,sonra yoğunluğa göre araşırız yada mesajlaşırız. Erken çıkabiliyorsak çıkarız yemek falan yeriz. Yada işyerime gelir orada takılırız. Akşamları evde kızımızla vakit geçirmeye çalışırız sonra o 9’da uyur. 9’dan sonra oturur konuşuruz yada film falan izleriz.. haftaiçi böyle geçiyor. Haftasonları 24 saat beraberiz en fazla 1 saat spora gider gelir o arada bende duş ve hazırlanma işlerimi hallederim.

Annemle konuşurken hep einer,bende dalga geçerim uyumak için benim sesimi duyman mı lazım diye.yani olur öyle şeyler.eşim markete gitse bile gelene kadar 2 3 defa arar.şehir dışında olsam ve musait isem günde 3 4 defa arar en azından ya da mesaj atar.normal olan bu mu tabi ki değil.sadece alışkanlık.Eşinizin huyu öyle olabilir.aramasini istiyorsanız söyleyin sürekli.O alışkanlığı edinene kadar başına kalkın

Adam senle pek fazla konusma ihtiyaci duymuyor demek ki.

Acil bir durum yok aksama da gorusucez isim de var ne gerek var durduk yere goruselim..diyor belki.

Kocanizi hayatinizin merkezine koymayin
Kendinize bir mesgale bulun.
Kavga cikartip aramasini sagladiktan sonra ne onemi var ki?;)

Biz esimle 11 ay mecburi ayrı kalmıştık ve sadece 10 dakika konuşuyorduk
Birgün dedim ki boşanan çiftler bile bizden çok konuşuyorlardır :)))
Tabi bu süreç hep tartışmalı geçti düzeldi mi tabiki hayır ne is yerinde arar ne başka yerde bende aramam
Ama yanyana olduğumuzda da sohbetin tadını çıkarırız telefona bi alerjisi var bence benmkinin :))

Biz esimle 11 ay mecburi ayrı kalmıştık ve sadece 10 dakika konuşuyorduk
Birgün dedim ki boşanan çiftler bile bizden çok konuşuyorlardır :)))
Tabi bu süreç hep tartışmalı geçti düzeldi mi tabiki hayır ne is yerinde arar ne başka yerde bende aramam
Ama yanyana olduğumuzda da sohbetin tadını çıkarırız telefona bi alerjisi var bence benmkinin :))

biz de oyleyiz. Yan yana hic bir sorunumuz yok. Sans diyebiliyorum sadece. Bol sabirlar diliyorum

Gününüzü başka şeylerle doldurun. Oturup aramasını beklerseniz aramaması sizi rahatsız eder. Eşinize bu kadar bağlı bir yaşam sürdürmeyin. Eşinizi aniden hayatınızdan çıkarmanız gerekse ya da o sizi çıkarsa hayatından çok büyük bir boşluğa düşersiniz. Kimseye böyle bağlanmayın. Hayatınızın merkezine kendinizi alın başka hiç kimseyi değil, yoksa hayal kırıklığı yaşarsınız.

Biz de eşimle her gün konuşuruz.Bazen o bazen ben ararım.Aramasam da eşim niye hiç aramadın diye sitem eder.Gün içinde kısa şekilde bir kac kez de yazışıyoruz ne yapiyorsun vs.Eşim nöbet usulü çalışıyor.Nobetlerinde de muhakkak 2 kez arar.

biz de oyleyiz. Yan yana hic bir sorunumuz yok. Sans diyebiliyorum sadece. Bol sabirlar diliyorum

Bence ne kadar kendinizi başka şeylere verirseniz o kdr umursamazsiniz ben öyle yaptm ve astim artik aramış aramamis msj atmış atmamış çok fark etmiyor çünkü kafam ve dünyam ona ait değil yokken :) bende size sabir diliyorum :)

Hem gecen konuma guncelleme hem de bir soruyla geldim. Konuyu kapattırdığım icin buraya yazıyorum

Telefonları acmama mevzunusu o gece gecirdigim küçük bi cinnetle atlattık. Simdi her aramada açıyor veya en gec yarım saate geri dönüyor. konuşuyoruz ama konusma esnasında ard arda esniyor, yok acıktım, yok tuvaletim geldi diyor. Bi insan daha telefonu açarken esner mi? Ben mi takıntılıyım bilmiyorum. Ama cok sinirime gidiyor. Boyle oklavayı alıp iyi bi pataklayasim geliyor. Malum yapamıyorum :KK70: Bu yuzden bu konuyu acma geregi duydum. Eşiniz il dışındayken ne kadar konuşursunuz ve evdeyken ne kadar zaman geçiriyorsunuz? Gün icinde işteyken konuşuyor musunuz?

Benim babam asker olmasına rağmen firsat bulur en az 1 kere işte arardı. Simdi babamda gördüklerimi esimde de görmek istiyorum. Ama sanki eskiye gore daha az uzerine gidiyorum bilmiyorum. Normal olan ne bilmek istedigim icin siz lutfen fikrinizi belirtin. Umarim dogru yere yazmışımdır.

Şu an esim il dışında günde iki kesin bazen üç kez arar onun dışında mesajlasiriz uzun uzun:) 7 yıllık evliyim yeni de sayılmayız aslında ama uzak kalinca özlüyoruz yine de :) birlikte olduğumuz zamanlarda da işten gelince evdeyiz hep beraber otururuz yemek çay sohbet falan haftada iki üç gün dışarı çıkar gezer döneriz eve bizde böyle yani durumlar. Sizin eşiniz biraz monoton sanırım rutine bağlamış sıkılıyor anladığım kadarıyla.

Bence ne kadar kendinizi başka şeylere verirseniz o kdr umursamazsiniz ben öyle yaptm ve astim artik aramış aramamis msj atmış atmamış çok fark etmiyor çünkü kafam ve dünyam ona ait değil yokken :) bende size sabir diliyorum :)

Ben de oyle yapacagim insallah. Sınavı hayirlisiyla vereyim. Cok mutlu olacağım

Annemlerin yanına şehir dışına çıktığımda günde belki bir defa konuşuruz 10 dakikadan fazla sürmez. Onun dışında işteyken falan araşmayız. Eve gelince konuşuyoruz zaten.. Telefonla konuşmayı oldum olası sevmem zaten.. Sevgiliyken, nişanlıyken de bu böyleydi. Her gün telefonda konuşmazdık yani.. E evlenince zaten akşam aynı evde buluşuyoruz, mıç mıç olmaya ne gerek var.

1 ya da 2 kere msj atar gündüzleri. Önemli bi şey olmadığı sürece aramaz. Ben telefon konuşmalarini sevmedigim için hassasiyetime anlayış gösterir. Haftaiçleri iş sonrası genelde evdedir. Biyere gitse diye gözünün içine bakıyorum.
Ben yalnız olmayı,tek takilmayi severim. O da sevseydi.. keşke..

Eşim şehir dışına uçakla gün içi gitti geldi ama eşler genel olarak telefonda çok konuşmuyor.

İşteyken gerekmedikce birbirimizi aramayiz. Arada WhatsApptan hal hatır sorariz. Akşam da işten geldiği saatle uyku saati arası beraberiz. Gün içinde devamlı konuşsak akşam muhabbet edecek konu kalmaz :p

Ekleme: eşim şehir dışına veya yurt dışına hiç bensiz yatılı olarak gitmedi. Onun dışında bazen ben annemde kalıyorum bir kaç gun. O günlerde de en az günde 1 kere arayıp günümüzün nasıl geçtiğini falan filan konuşuruz. Yaklaşık yarım saat sürer ve genelde gece yatmadan önce olur. Gün içinde birbirimizi arayıp rahatsız etmeyiz pek.

Back
X