- 5 Mart 2017
- 1.786
- 1.988
- 133
- Konu Sahibi SeviyomHee
Eşimle kısa bir dönem ayrı kaldık. O dönemde hergün 1 kere aramayı geçin, müsait oldukça devamlı mesajlaşıyorduk. Mesajlara genellikle hemen cevap verirdi. Bazen yarım saat cevap vermediği olurdu ama malum o da çalıştığı içindi.Hem gecen konuma guncelleme hem de bir soruyla geldim. Konuyu kapattırdığım icin buraya yazıyorum
Telefonları acmama mevzunusu o gece gecirdigim küçük bi cinnetle atlattık. Simdi her aramada açıyor veya en gec yarım saate geri dönüyor. konuşuyoruz ama konusma esnasında ard arda esniyor, yok acıktım, yok tuvaletim geldi diyor. Bi insan daha telefonu açarken esner mi? Ben mi takıntılıyım bilmiyorum. Ama cok sinirime gidiyor. Boyle oklavayı alıp iyi bi pataklayasim geliyor. Malum yapamıyorumBu yuzden bu konuyu acma geregi duydum. Eşiniz il dışındayken ne kadar konuşursunuz ve evdeyken ne kadar zaman geçiriyorsunuz? Gün icinde işteyken konuşuyor musunuz?
Benim babam asker olmasına rağmen firsat bulur en az 1 kere işte arardı. Simdi babamda gördüklerimi esimde de görmek istiyorum. Ama sanki eskiye gore daha az uzerine gidiyorum bilmiyorum. Normal olan ne bilmek istedigim icin siz lutfen fikrinizi belirtin. Umarim dogru yere yazmışımdır.
Ve fırsat oldukça günde 2-3 defa görüntülü arardı.
Mesela çay molası verir direk beni görüntülü arardı. Ne yaptığımızı günün nasıl geçtiğini çok özlediğimizi falan konuşurduk. Şimdi beraberiz ama yine de işteyken en az 3 defa telefonla konuşur, az da olsa mesajlaşırız. Bir video paylaşırım izlesin diye mesela. İlla bir konu bulup konuşuyoruz. Eve geldiğinde yemekten sonra bir çay sefası yapıyoruz balkonda sohbet ediyoruz. Olması gereken bu bence.