• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esinizle ilk bayram sabahi bayramlasir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elini öperim.oda beni öper.bayramlaşırız.bu geleneksel bişey. hoşuma gidiyor.

giyinir namaza gider gelir kapıyı acınca bayramlaşırız elini öpmem ayol
o öp diye uzatır gıcıklığına gülerim sarılır boynuna öperim
büyük olsada o kocam ya el mi öpülür

Şenizbizde bayramlaşırız..el öpme olayınıda yaparız ama gülmek için üstüne harçlıkta alırım ama boşa öpmem sonra normal şekilde sarılır kutlarız :teytey:

sabah namaza gider geldiğinde ben giyinmiş olurum elini öperim çok güzel bir şey lütfen bu geleneyi kaybetmiyelim

her bayram öperim şakasına tabi üstüne bi de harçlık ta alırım:) bu bayran ben öpecem senin elini harçlığıda ben alacam diyor:)

sabah kalkar namaza gider ben o gelene kadar kahvaltımızı hazırlarım gelir kızımızla birlikte babamızın önce elini öper kucaklaşırım çok huzur verici bir şey sonra ziyeretlere gideriz

kocacımla bayramlaşırım elini öperim Şeniz
çok hoşuma gider onu büyütmek

neresi komik neden komik olsun zorla değilya içimden geleni yapıyorum

Bayram sabahi uynadiginizda ziyaretlere gitmeden once esinizle bayramlasir misiniz? Eskiden kadinlar kocalarinin ellerini opermis komik di mi

tabiki bayram namazından sonra hemen bayramlaşırız :asigim:, başka türlüsü tuhaf olurdu
ama eşimin elini öpmem ben
bana saçma geliyor neden eşimin elini öpeyim dimi
ben öyle bişeyi ailemdede hiç görmediğim için bana tuhaf geliyor açıkcası

eşimin tarafı kocalarının elini öper..
ben elini de öperim ayağını da ama bayramda değil :delphin:

benim annemde babamın elini öperdi o yüzden bana da normal geliyor.
eşimle de bayramda kandilde hep birbirimizi öperiz.ben bazen elinide öperim çünkü her seferinde öp elimi felan diye takılır bende öpersem para isterim derim bu muhabbet böyle uzar.hem onu biraz şımartmış oluyorum hemde para alıyorum :)))

evet öperim, annemde babamın elini öperdi.
smile11qb0.gif

bende eşimin elini öperim komik bişey olduğunuda düşünmüyorum.
ailemizden öyle gördük...çokta hoşuma gidiyor ayrıca...

evet bende :1hug:eşimin elini öperim bayramsabahı ilk.anne ve babamdn öyle gördüm.hiç komık değil bence gayet normall.herkese iyi bayramlar arkadaşlar.güzel bir bayram gecirmenız dileğiyle sevdiklerinizle.

bayramlaşırız.el öpme mevzuzu bizdede şakayla karışık yaşanır.bu bayram ben öptürcem elimisırnaşık şey

esim bayramlarda bana da elini opturmek ister , kendi kulturu boyle, ayrica annem de babaminkini operdi ama bu sahneyi annemden hatirlamama ragmen bana cok garip gelmisti ilk kez esim boyle bisy soylediginde...bunun anlami kocayi bey, efendi gibi gormek degil kesinlikle. bu haraketin altinda saygi yatiyor, ayrica kocalar genelde daha buyuk oldugu icin de bunu beklio olabilirler...esim benden 5 yas buyuk zaten aramiz yas farki var...hem ayrica esimin elini opmek beni rahatsiz etmiyor, esim o benim gocunmuyorum...ellerinden de operim, yanaklarindan da , dudaklarindan da...ha bi de bayram harcligi istiyorum ama vermiyor yaaaaa -tatlicadiarzu-

elbette bayram sabahı önce eşimle bayramlaşıyorum...
el öpme olayı bende yok... aman o benden üstün onu kabul etmiyorum diye değil de ben genelde başka yerlerini öpüyorum ...
ellerimi o öpsün...

Back
X