• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esinizle ilk bayram sabahi bayramlasir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fazla acik sozlu oldum galiba :P

hiçte komik değil..bende eşim namazdan geldikten sonra elini öperim bayramlaşırız.tabii herkesin görüş tarzı farklıdır ne demişler büyük lokma ye ama büyük söz konuşma CADIARZU

tabi gun gelir ben de opebilirim
gulerim ama operken :)
nerde o gunler arkadaslar ya, iste esas buna gulerim

tamam siz oyle diyorsaniz oyledir
buyuklerin eli opulur tamam da sevistiginiz kisinin elini opmek bana komik gelio acikcasi :utangac:

canım benim adamın heryerini öpüyoruz da elinimi öpmek zor geliyor..?jeyyarjeyyara.s.

ben bayram sabahını cok severim
eşim namaza gider ben kahvaltıyı hazırlarım gelince ailecek bayramlaşıırz şimdi 4 kişilik bi aile olduk kızımla ilk bayramı daha da heycan lı alah kimseyi yalnız bırakmasın
herkeze iyi bayramlar
eşiminde elini öperim

kociş bayram sabahı bayram namazına gider namazdan gelince bayramlaşırız ben elini öperim ,bayram harçlığımı alırım sırnaşık şey ,sonrada kayınvalidemlere kahvaltıya gider ailecek kahvaltımızı yaparız.....

hofff duymaya dayanamicam artik konuyu kilitliyorum
cok kıskandım :(

HER ALİDE OLDUĞU GİBİ BİZDEDE EL ÖPME FASLI OLUR.AYRICA EŞİNİN ELİNİ ÖPÜLMESİ OLAYI ÇOK DOĞAL BİR DURUM BENCE.SAYGININ BİR GÖSTERGESİ.NORMALDE ERKEKLER BAYANLARIN ELİNİ ÖPÜNCE ONA BAĞIMLI,MUHTAÇ VS. DÜŞÜNÜLMÜYORDA BİZ ÖPÜNCEMİ DÜŞÜNÜLÜYOR.BU TARZ OLAYLARA BU KADAR BENCİLCE BAKILMAMALI BENCE.SONUÇTA VAR OLAN BAZI GELENEKLERİMİZ VAR.ÖPÜP ÖMEMEK KİŞİNİN ÖZGÜR İRADESİNE KALMIŞ.ÖPENLEREDE SAYGIM SONSUZ a.s

bayramlaşırız şakacıktan öperim eliniki bahşiş versin :))

bilmem evli olan sizsiniz, ben bilemiyorum artikin...:Roflol:

eee tercübe konuşuyor güzelim..ayrıca elini değil ayagını bile öperim :Roflol::Roflol::Roflol:yerimsenibenyerimseniben

eee tercübe konuşuyor güzelim..ayrıca elini değil ayagını bile öperim :Roflol::Roflol::Roflol:yerimsenibenyerimseniben

haydaaa elini opuyorsunuz bi de ayak mı cikti
fazla simartmayin bence

haydaaa elini opuyorsunuz bi de ayak mı cikti
fazla simartmayin bence

kesinlikle katılıyorum zaten espiri yaptım canım...ama o benimkini öpmek istese asla hayır demem:)))):icecream::icecream::icecream::dance:

Tabi Kahvaltimizi Yapinca Eşimle Bayramlasiriz Elini Bile öperim Harçlik Kapicam Ya

hofff duymaya dayanamicam artik konuyu kilitliyorum
cok kıskandım :(

ya böyle bire günde sana vericeğim cevap biraz kırıcı olabilir
o yüzden şahsına yorum yapmıyorum,
sadece şöyle diyebilirmki;
evliliğmdeki ilk bayramım olucak,
babaannem dedemin
annem babamın
ablam eniştemin elini hep öptü
bende eşimin elini öpücem
biliyorumki bunda komik yada yadırganıcak bişey yok

bu bayram eşimle ilk bayramım. Ama ben nişanlıyken de bayram sabahı bize geldiğinde elini öperdim sonrada avcumu açardım harçlık diye.
O da harçlık verirdi bana. Bu bayram yine yapıcam hehehehe

bende eşimle ilk bayramamı geçiricem önceden sadece telefonda bayramlaşırdık.şimdi aynı evin içinde atlarım boynuna herhalde veya o atlar çok güsel bişey ya bayramlaşmak...temenim inş herkes bayramlaşır.küs olanlar barışır inş şimdiden hayırlı bayramlasr hepinize arkadaşllar

valla bende öpüyom espirisine hemde para alırım

Back
X