Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak edıyoruım
onunla sarılıp yatmak onun gozlerının ıcıne bakmak
o ılk an fılan nasıl bırsey?
ben dogru kısıyı buldugumda bunu yapmak ısterım
merak edıyoruım
Valla ben adama ilk kez sarıldığımda elektrik çarpmışa dönüyorumEşimle değil ama nişanlımla yapıyorumBaşlarda heyecanlı çok tatlı bi haz. Sonra alışıyorsun
![]()
merak edıyoruım
Ya tam kendimi gördüm hatta uninin ilk yıllarında da benden hoşlanan arkadaşları tersliyordum bende tabi şimdi de bekar kaldım o ayrı konu da ama o zamanlar çok sacma geliyordu şimdi gençler çok boş galiba evliliğe sarıyor çocuk oyuncağı gibiBirde yardım edin yazmış :))) vallahi billahi 17 yaşındayken erkeklerin hiç biri umrumda değildi ,bir arkadaşım vardı kız onunla çılgınca eğlenirdik hiç sevgilimde yoktu istemiyordum kesinlikle, sevgili demek o yaşlarda kısıtlanmak demek ,koca falan iyi şeyler değil boşver hayatın tadına var bir daha 17 yaşında olmayacaksın keyfini çıkar
Ya tam kendimi gördüm hatta uninin ilk yıllarında da benden hoşlanan arkadaşları tersliyordum bende tabi şimdi de bekar kaldım o ayrı konu da ama o zamanlar çok sacma geliyordu şimdi gençler çok boş galiba evliliğe sarıyor çocuk oyuncağı gibi![]()
Ya tam kendimi gördüm hatta uninin ilk yıllarında da benden hoşlanan arkadaşları tersliyordum bende tabi şimdi de bekar kaldım o ayrı konu da ama o zamanlar çok sacma geliyordu şimdi gençler çok boş galiba evliliğe sarıyor çocuk oyuncağı gibi![]()
torpile gerek yok istersen hemen alayımBu arada benide alsana 1.takıma torpil falan :)))
Birde yardım edin yazmış :))) vallahi billahi 17 yaşındayken erkeklerin hiç biri umrumda değildi ,bir arkadaşım vardı kız onunla çılgınca eğlenirdik hiç sevgilimde yoktu istemiyordum kesinlikle, sevgili demek o yaşlarda kısıtlanmak demek ,koca falan iyi şeyler değil boşver hayatın tadına var bir daha 17 yaşında olmayacaksın keyfini çıkar