Eşinizle ilk sarılmak nasıl bir duygu yardım edın?

acelya24

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
247
76
13
merak edıyoruım
onunla sarılıp yatmak onun gozlerının ıcıne bakmak
o ılk an fılan nasıl bırsey?
ben dogru kısıyı buldugumda bunu yapmak ısterım

Deminki konunu okudum, yorum da yazdım.
Ama fazla kafaya takmamış mısın?
Sakin...

Son düzenleme:
Sen niyeti bozmuşsun , sanırım ciddi ciddi evlenmek istiyorsun ,ggüzelim bak sana bi abla tavsiyesi hiiiç heveslenme , boş ver gözlerinin içine bakıp sarılıp uyumayı , annene sarıl uyu
merak edıyoruım
onunla sarılıp yatmak onun gozlerının ıcıne bakmak
o ılk an fılan nasıl bırsey?
ben dogru kısıyı buldugumda bunu yapmak ısterım

Birde yardım edin yazmış :))) vallahi billahi 17 yaşındayken erkeklerin hiç biri umrumda değildi ,bir arkadaşım vardı kız onunla çılgınca eğlenirdik hiç sevgilimde yoktu istemiyordum kesinlikle, sevgili demek o yaşlarda kısıtlanmak demek ,koca falan iyi şeyler değil boşver hayatın tadına var bir daha 17 yaşında olmayacaksın keyfini çıkar

Birde yardım edin yazmış :))) vallahi billahi 17 yaşındayken erkeklerin hiç biri umrumda değildi ,bir arkadaşım vardı kız onunla çılgınca eğlenirdik hiç sevgilimde yoktu istemiyordum kesinlikle, sevgili demek o yaşlarda kısıtlanmak demek ,koca falan iyi şeyler değil boşver hayatın tadına var bir daha 17 yaşında olmayacaksın keyfini çıkar
Ya tam kendimi gördüm hatta uninin ilk yıllarında da benden hoşlanan arkadaşları tersliyordum bende tabi şimdi de bekar kaldım o ayrı konu da ama o zamanlar çok sacma geliyordu şimdi gençler çok boş galiba evliliğe sarıyor çocuk oyuncağı gibi :deli:

Ya tam kendimi gördüm hatta uninin ilk yıllarında da benden hoşlanan arkadaşları tersliyordum bende tabi şimdi de bekar kaldım o ayrı konu da ama o zamanlar çok sacma geliyordu şimdi gençler çok boş galiba evliliğe sarıyor çocuk oyuncağı gibi :deli:

Olsun evlenirsin merak etme :) ben evliyim 2 senelik oğlum var :) bende bazılarının teklifini kabul eder elimi falan tutunca da bahane edip ayrılırdım :)) hele bi erkek karışacak falan imkansız ,en Mutlu olduğum Zaman'lar sevgilimin olmadığı Zaman'larım :)

Bu arada benide alsana 1.takıma torpil falan :)))

O kadar da değil. 17 yaş hormonların tavan yaptığı, erkeklere en çok ilgi duyduğumuz çağ. Konu sahibi tabi ki ilgi duyacak. Evlilik hayalleri absürd sadece.

17 yaşındayken sevgilim vardı hiç bir konuda da kısıtlanmadım. Hayatımın hiç bir döneminde bir erkek tarafından kısıtlanmadım. Bu karşıdaki adamla değil kadının kişiliği ile ilgili bir durum.

Olunca söylerim nasıl bir şey olduğunu ;)
Ama yaşın küçükmüş biraz büyü öyle gel

Back
X