Eşinizle ilk sarılmak nasıl bir duygu yardım edın?

merak edıyoruım
onunla sarılıp yatmak onun gozlerının ıcıne bakmak
o ılk an fılan nasıl bırsey?
ben dogru kısıyı buldugumda bunu yapmak ısterım
yasin 17ydemis biri oyle yazmis bunlar hep hormonlar bunlarin seni ele gecirmesine izin verme... Bu yasta koca dusunmek pek hayri alamet degil sen daha cok okuluna gelecegine odaklan, koca herzaman bulunur cunku...

kanka senin gidişin hiç iyi değil TV izleme bence diğer konunu da gördüm gerçekten şaka gibisin 17 yaşımda ben test kitaplarıma sarılıp yatardım hiç böyle şeyler merak etmiyordum açıkçası

Senin yaşlarında bir kizim var..ve şu anki en büyük derdi nerede gezsem,ne giysem, derslerimı aksatmasam,arkadaşlarla takılsam,hangi filmi izlesem vs..gibi konular oluyor.inan bana senin yaşlarında olması gereken de bu.tabiki bir erkekten hoşlanır flört edersin buna tamam ama evlilik hayalleri kurmak için henüz cokkkkk erken.Okulunu bitir hayatın tadını çıkart sonra düşün bunları..

Git ders çalış yavrum ne işin var sarılmakla. Şimdi iki uç kişi birşeyler diyecek merak edeceksin sonra "hamile miyim " diye konu açacaksın. Reşit bile değilsin ananın babanın başını belaya sokma. Düşünmen gereken bunlar değil...

O kadar da değil. 17 yaş hormonların tavan yaptığı, erkeklere en çok ilgi duyduğumuz çağ. Konu sahibi tabi ki ilgi duyacak. Evlilik hayalleri absürd sadece.

17 yaşındayken sevgilim vardı hiç bir konuda da kısıtlanmadım. Hayatımın hiç bir döneminde bir erkek tarafından kısıtlanmadım. Bu karşıdaki adamla değil kadının kişiliği ile ilgili bir durum.

Bende kısıtlanmadım ama erkek arkadaş fikri bana gereksiz geliyordu, bende ilgi duymasın demedim ama kocaya ilk sarılış yardım edin diye konu açarsa elbette bu şekilde cevap görür ;)

Bahar gelince gönül rayları salmış kendini :KK76:

Yaşayınca görürsün sonra sıradanlaşıyor o filmlerdeki sürekli mıç mıç haller olmuyor.

merak edıyoruım
onunla sarılıp yatmak onun gozlerının ıcıne bakmak
o ılk an fılan nasıl bırsey?
ben dogru kısıyı buldugumda bunu yapmak ısterım
Cok guzel bi duygu ilk on dk sonrası ruhum sıkılıyor rahat yatmaya alışmısimAma bi keresinde cok ağrılarım vardi sarilip uyudum ağrılarım dindi kollarindaaa kiz bak özledim Kocami

Konu sahibi kardeş, evlilikte öyle her dakika sarılıp, gözlerine bakmak falan olmuyor. 17 yaşta kurulan evlilik hayalleriyle alakası yok, öyle toz pembe bir dünya yok ;)

Back
X