- 1 Haziran 2016
- 247
- 76
- 13
ondan da cok bahsedıyorum ama?17 yaşında doğru insandan değil doğru bölümden bahsetmen lazım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ondan da cok bahsedıyorum ama?17 yaşında doğru insandan değil doğru bölümden bahsetmen lazım.
evet ondan galıbaSenin libido tavan yapmis cocugum
haahah haklısınBence git test çöz![]()
ergenız napak yaniŞu tatile giren ergenleri bir bahçeye doldurup üzerlerine tazyikli su sıkmak lazım.
haklısın sagolvay be biz bu yaşlarda üniversite hayalleri kuruyorduk bizde hormon yokmuş demek ki. bunları istemen normal ama bu zaaflarını çevrende belli etme ortalık sapık dolu. sen, sevgi aşk sanırsın pisliğin biri başka amaçla yaklaşır.
ne yıyıp ıceyım?hahhha hormonlar tavan yapmış. yediğine içtiğine dikkat et şampiyon![]()
evet haklısınız hocam :)) (iç ses: bu arada ne hocasısınız?)açılın ben öğretmenim
bu kızcağımızın burada böyle konular açması çok normal, herşeyi merak etme yaşında. ama sunu bil ki aklındaki sorulara biz cevap veremeyiz canım ancak zamanla fikirlerin oluşur. çok güzel yaşlardasın, bol bol sosyalleş, ders çalış, eğlen gül. her şeyi dozunda yap.
yalnız dikkatli ol. birşeyi ne kadar çok düşünürsen o kadar yakınlaşırsın, gençliğinin verdiği hevesle de kendini hiç anlayamayacağın durumlarda bulursun.
dünyanın en kıymetli şeyi bilgidir, bilginin de en sağlam yolu tecrübedir. ama seni incitecek tecrübeler de kalıcı hasarlar oluşturur. bu yüzden ablalarının tavsiyelerini dinle ve tecrübelerinden faydalan.
fazla yoğunlaşma herşey zamanında güzel![]()
biyoloji canımevet haklısınız hocam :)) (iç ses: bu arada ne hocasısınız?)
hormonlar hocam napalım boyle oluyoruz aradaahahaah
Kuzucum hadi sen öte de oyna azcik. Burasi senin yerin degil. Bu sorular icin cok ama cok erken. Bu hizla 3-5 sene sonraki halini düsünemiyorum bile..oo tam anlarsınız hocam
ahahah
ahahahahOoo şimdi anlatırdım da yaşın küçükmüş![]()
benı kucumseyemezsın.Kuzucum hadi sen öte de oyna azcik. Burasi senin yerin degil. Bu sorular icin cok ama cok erken. Bu hizla 3-5 sene sonraki halini düsünemiyorum bile..
Hahahaaabenı kucumseyemezsın.
sana taş cıkartırım ötede oyna
ıhıhıhıh cok komık :)Hahahaaahic gülecegim yoktu komik cocuk seni
![]()