Eşinizle karşılıklı yükseldiğinizde!

Benim ki aileme kotu soz soyledi
Elini kaldirdi vurmadi
Bende gittim polise sikayetci oldum
1 ay uzaklastirma aldi ..
Butun etrafina rezil oldu
Esnaf oldugu icin ..
Iyi oldu .
Bi de yemege goturcek pehhhh

Biraz once herşeyi içimde biriktirdiğim herşeyi söyledim ama halen hissizlik.o ne yaptı?dinledi sadece dinledi

Şimdi birşey anlatacağım güleceksiniz :KK70:

Eşimle bir keresinde kavga ettik Benim üstüme yürüdü kuşbeyinli gerizekalı dedi ve ben polise gidip şikayetçi oldum :KK70:
Aslında bir nevi gözünü korkutmak istedim,
Bugün üstüme yürüyen yarın tokat atar diye düşündüm ve şikayette bulundum polisler aldılar eşimi :)
O zamandan beri ne üstüme yürümüştür kavgada ne de hakaret etmiştir
Karı koca arasında saygı olmalı ne ben eşime derim gerizekalı salak vs. Ne de kendime söylemesine izin veririm
Tabii ki evlilikte kavga oluyor bağırışma oluyor ama hakarete uğramayı kaldıramam.
Sende iZin verme canım konuş eşinle
O olaydan sonra eşim bana hakkını aradın helal olsun sana daha çok aşık oldum dedi :KK70:
Harikasın :rapci: benimde üstüme yürüdü bi kaç kez sonra aldım telefonu elime önce kardeşimi sonra polisi aradım aldı tlfu elimden :KK70:

Salak dangalak gibi bir ifade icime oturdu .bende karşılık verdim ,dün geri yemeğe götürdü. çiçek falan ama içim çok kırıldı
konu ne bilmiyorum tabi ama en azından bunu telafi etmiş çok güzel şekilde inan hem kırıp hem bunu yapmayanlar var misal benim eski ilişkim öyleydi eşine bunu tekrar yapmamasını söyle konuş güzelce halledilecek sorun yani

Back
X